smart

smart

Városi mobilitás maximális komforttal

Városi mobilitás maximális komforttal


Aki egy dinamikus és helytakarékos városi autót keres, amivel ráadásul a legkisebb parkolóhelyeket is elegendő megkeresni, annak számára a smart az ideális választás. 
„Think smart!“ – a modell jelmondata mindazon jellemzőket tartalmazza, melyek a városi hétköznapokhoz ideálisak: innovációt, funkcionalitást, életörömet. A szokatlan design magas technológiai megoldásokkal párosul, így a vezetés élménye a legmagasabb szinten valósul meg. 

 

Bistonság és környezetvédelem egymás mellett

A kompakt felépítésnek köszönhetően a smart biztonsága rendkívül magas fokú ebben az osztályban. A fejlesztés mindvégig szorosan figyelembe vette a környezettudatosságot is, így a smart az egyik legalacsonyabb széndioxid kibocsátást jelenti. A nulla emissziós gépjárművek között pedig a smart electirc drive fog hódítani.

 

Az önhoz leginkább illő smart

Egy jármű, ami nemcsak megkérdőjelezi a fennálló állapotot, de folyamatosan újrafogalmazza is azt.

A mai városok jelentős követelmények elé állítják a mobilitást. Ahol erős a forgalom, ott nagy nyomás nehezedik a környezetre. Ezek azok a megfontolások, amelyek a smart fortwo kifejlesztéséhez vezettek.

Városi környezetre tervezve, azt példázza hogy a "nagyban gondolkodás" nem a centiméterekre, hanem az innovációkra vonatkozik. Egyedülálló koncepciójának köszönhetően pedig bebizonyítja, hogy az autók nemcsak korlátozni, hanem javítani is tuják a városi életet.

Felszereltségi szintekben sem szűkölködünk:

  • Smart pure
  • Smart pulse
  • Smart passion
  • Smart BRABUS
  • Smart BRABUS Xclusive

Modellválasztó

Azonnal elérhető smart modelleket keres?

5 smart modellünk van jelenleg készleten

* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.