Mercedes-Benz EQT

Már kibocsátásmentesen a következő szabadidős kalandon

A prémium kompakt családi egyterű első ránézésre könnyen összetéveszthető a Mercedes-Benz T-osztállyal. De ha közelebbről is megnézzük, hamar kiderül, hogy az EQT alapjaiban is teljesen más, mint belső égésű motorral rendelkező testvére.

A 90 kW-os villanymotor mellett a külső és a belső térben is találunk lényeges eltéréseket. A kompakt ötszemélyes egyterű már megjelenésével egyértelműen jelzi, hogy a Mercedes-Benz flotta tagja: A jármű elejét két halogén fényszóróval ellátott fekete panel borítja. A választható Marco Polo modullal a Mercedes-Benz EQT pillanatok alatt kempingautóvá alakítható át.

Az MBUX multimédiás rendszer és a Mercedes me connect alkalmazás által kínált számos szolgáltatás különösen kényelmessé teszi az utazást.

A Mercedes-Benz EQT kiemelkedő jellemzői röviden:

  • 7"-os érintőképernyős MBUX multimédiás rendszer

  • 7 légzsák szériafelszereltségként

  • mindkét oldalon ablakos tolóajtók

  • opcionális nagy teljesítményű LED-es fényszórók távolsági fényszóró asszisztenssel

  • opcionálisan tetősínnel és vonóhoroggal

  • opcionálisan KEYLESS indítórendszerrel

  • akár 1979 literes rakodótér

  • A hátsó üléssor akár 3 gyermekülésnek is helyet biztosít

  • Akár 282 kilométeres WLTP* hatótávolság

  • opcionális Marco Polo kemping modul

*WLTP homologizáció: az elektromos hatótáv előzetes adat, és a WLTP teszteljárások során gyűjtött értékek alapján került megállapításra. Az előzetes értékek különbözhetnek a végleges, jóváhagyott adatoktól. A mindennapi használat változhat, és több tényezőtől, egyebek közt az autó felszereltségétől, a vezetési stílustól, az útvonal jellegzetességeitől, a külső hőmérséklettől, a hűtés/fűtés alkalmazásától és az akkumulátor állapotától is függ.

Külső megjelenés: a legapróbb részletekig átgondolt tervezés

© Mercedes-Benz AG

Nagy színválaszték

© Mercedes-Benz AG
Mercedes EQT gépjárműve fényezéséhez széles színválaszték áll rendelkezésre. A feketére festett külső tükrök elegáns megjelenést kölcsönöznek az elektromos meghajtású kisbusznak.

Tolóajtók mindkét oldalon

© Mercedes-Benz AG
A kétoldali tolóajtók lehetővé teszik a szabadidős felszerelések vagy a nagybevásárlások egyszerű be- és kirakodását. További előnye: a tolóajtók szűk parkolóhelyeken is megkönnyítik a ki- és beszállást.

Kettős színű küllős kialakítás

© Mercedes-Benz AG
A választható 17 colos könnyűfém keréktárcsák kiemelik a prémium kisbusz sportos jellegét. Az agilis benyomást tovább fokozza a fényes, fekete, 5 ikerküllős kialakítás.

Feltűnő fényszóró optika

© Mercedes-Benz AG
Az EQT opcionálisan LED High Performance fényszórókkal is rendelhető, amelyek különösen nagy fényerőt és alacsony energiafogyasztást biztosítanak. A fényszórók éles körvonalai még sötétben is elárulják, hogy ez egy igazi Mercedes.

Jellegzetes homlokfelület

© Mercedes-Benz AG
Az EQT elejét a fekete panel-kialakítás uralja, amely harmonikusan öleli körbe a fényszórókat is. A töltőcsatlakozó a központi Mercedes-Benz csillag mögött, a hűtőrácson található.

A belső tér: sportos, érzéki megjelenés

© Mercedes-Benz AG
Az ergonomikusan kialakított multifunkciós kormánykerék kényelmes hozzáférést biztosít a jármű összes beállításához. Ez is bőrrel van bevonva - akárcsak a váltókar és a váltókar vagy a váltókar mandzsettái. Ez azt jelenti, hogy a kormánykerék mindig kényelmesen fekszik a kézben, még hosszabb utakon is.
Az EQT-t nem utolsósorban kalandoroknak szánják. Ezért a prémium kisbusz üléseit ARTICO/mikroszálas MICROCUT bőrutánzat borítja. Ez különösen robusztusnak és tartósnak bizonyul - anélkül, hogy az esztétika vagy a kényelem rovására menne.

EQT a térbajnok

Szükség esetén a 3 személy befogadására alkalmas hátsó pad lehajtható, így még több hely áll rendelkezésre. Még több spontaneitásért, egészítse ki a Mercedes-Benz Marco Polo modullal a kisbuszát! A modul egy hálórésszel és egy opcionális konyhasarokkal rendelkezik, és helyet biztosít egy asztalnak és 2 kempingszéknek. A Marco Polo modul néhány egyszerű lépésben behelyezhető, majd a kempingezés után ismét eltávolítható.
A különböző járműbeállítások mellett az MBUX multimédiás rendszeren keresztül az opcionális infotainment- és navigációs funkciókat is vezérelheti. A szoftver kezelése intuitív módon történik a 7 "-os érintőkijelzőn keresztül. A képernyő közvetlenül a középkonzol felett helyezkedik el, és így a belső tér központi elemét képezi.
A belső kialakítás megjelenésének teljessé tétele érdekében igény szerint a műszerfal és az ajtópanelek NEOTONEX-ből készülnek. Az innovatív anyag nubuk bőr és a csúcstechnológiás neoprén kombinációja, és sportos, érzéki hatást kölcsönöz a belső térnek.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Egyedi modellek

Elektromos
Típus Motor Akkumulátorkapacitás (kWh)* Teljesítmény
(kw és LE)
Nm Fogyasztás kombinált
(kWh/100 km)
CO2-kib. kombinált
(g/km)
Elektr. futásteljesítmény Töltési idő a gyorstöltő állomáson (Min./h) Regisztrációs adó Listaár (áfa, reg.adó)
Nettó ár
Elektromos
EQT 200 Elektromos kW
PS
19,3 - 20,7
0 264 - 278 0 18.938.240,00
14.912.000,00

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Hossz 4498 mm 4498 mm
Magasság 1811 mm 1811 mm
Szélesség 2159 mm 2159 mm
Hasznos terhelésnek 453 kg 453 kg
Ajtók 5 5


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza. A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)