Mercedes-Benz B-osztály

Nem kell megmagyarázni.

Újra feltaláltuk a családi autót.

Megérkezett az új B-osztály! Minden eddiginél dinamikusabb, komfortosabb és biztonságosabb.

Újautó ajánlatok

Induló ár
8 280 630 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

27 elérhető jármű

2
Új autó
25
Használt autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 3,9 - 6,9 l/100km
CO2-kibocsátás 102 - 158 (g/km)
Teljesítmény 85 - 140 kW (116 - 190 LE)

Mivel sokszor semmi sem fontosabb a biztonságnál.

Az új B-osztályt olyan intelligens asszisztensrendszerekkel és funkciókkal láttuk el, amelyek menet közben az eddigieknél is jobban segítik Önt, és még inkább megkönnyítik a vezetés feladatát. Ezek az asszisztensrendszerek és funkciók többek közt automatikusan felismerik a veszélyeket, és ha baj van, figyelmeztetnek erre, sőt korrigáló beavatkozásokra is képesek. Így Ön és utasai mindig biztonságban érezhetik magukat.

Meglepően variálható a vezetés élménye is.

Elég egy gombnyomás a Dynamic Select kapcsolón, és már élvezheti is a sportos beállítást. A nagyobb vonóerő érdekében automatikusan bekapcsol az opcionálisan rendelhető 4MATIC összkerékhajtás. A motor két hengere automatikusan lekapcsolhat, hogy gépkocsija üzemanyagot tudjon megtakarítani. Mindebből látható, hogy az új B-osztály nemcsak izgalmas vezetési élményt biztosít, hanem mindig a legjobbat nyújtja Önnek és az adott közlekedési helyzetnek megfelelően.

Videók


MBUX - Itt minden más, és mégis ismerős.

Az új B-osztály kifejezetten egyszerűen kezelhető, ráadásul napról napra jobban alkalmazkodik Önhöz. Megjegyzi például a munkahelyére vezető utat, dugó esetén pedig automatikusan egy gyorsabb útvonalat mutat. A koncepció hátterében a forradalmi MBUX (Mercedes-Benz User Experience) rejlik, azaz egy olyan multimédia-rendszer, amely folyamatosan egyre jobban megismeri Önt, valamint ízlését és kívánságait. Így aztán új B-osztálya majdhogynem jobban fogja ismerni Önt, mint Ön saját magát.

Ajánlatok & akciók