Mercedes Benz B-osztály

Sportos univerzális jármű modern hajtástechnológiával

A Mercedes Benz új B-osztálya sportos, dinamikus minibuszként mutatkozik be a mindennapi életben és a szabadidőben. A Sports Tourer különösen kényelmes belső terével és innovatív infotainment rendszerével üzleti járműként is extravagáns benyomást kelt. Ugyanakkor a leengedett futómű és a progresszív külső sportos vezetést ígér, miközben a kényelem szintje is megmarad. Egy igazi Mercedes Benz univerzális jármű. 

Az éles vágású motorháztető alatt modernizált motorválaszték található. Az ISG (integrált indítómotorgenerátor) 48 voltos fedélzeti áramforrással támogatja a következetesen villamosított 4 hengeres benzinmotort.  A fedélzeti hálózat javítja az olyan automatizált funkciókat, mint a vitorlázás és a rekuperáció. Indításkor a B-osztály további 10 kW-os teljesítménylöketet kap.    

A Mercedes Benz B-osztály legfontosabb jellemzői


  • 15 mm-rel alacsonyabb komfort futómű

  • A jelenlegi MBUX-generáció infotainment rendszere

  • Kettős képernyő (7 colos információs és 10,25 colos médiakijelző)

  • 3 DYNAMIC SELECT vezetési program (Sport, Comfort, ECO)

  • Hátsó tolatókamera az alapmodellben

  • KEYLESS-GO

  • Aktív követésitávolság-tartó asszisztens DISTRONIC (opcionális)

  • Holttér asszisztens (opcionális)

  • 3 kivitel (alap, Progressive, AMG Line)

Sportos külső, kedves részletekkel

© Mercedes-Benz AG

Progresszív és magabiztos megjelenés

© Mercedes-Benz AG
A letisztult vonalvezetés és a motorháztetőn lévő két powerdome progresszív, sportos jelleget kölcsönöz a külsőnek. A sportos lökhárítók és a markáns cápaorr dinamikus jelleget kölcsönöznek. Számtalan Mercedes-csillag díszíti a nagy Mercedes-Benz csillagot az új hűtőrácson. Még az adaptív MULTIBEAM LED fényszórókat is a Mercedes-Benz csillagmotívum díszíti.

Panoráma napfénytető

© Mercedes-Benz AG
Kérésre a minibusz fokozatmentesen behúzható panoráma napfénytetővel is felszerelhető. A napfénytető könnyedséget kölcsönöz a jármű külsejének. Emellett az elegáns belső tér még jobban érvényesül a természetes fényben.

Hátsó rész, amely jó benyomást kelt

A B-osztály kompakt üvegházát széles hátsó rész teszi teljessé, lépcsős alsó résszel és sportos diffúzorokkal. Az új, élesebb kialakítású, kétrészes LED-es hátsó lámpák tovább hangsúlyozzák a dinamikát. A még nagyobb kényelem érdekében a csomagtartó gombnyomással vagy az opcionális HANDS-FREE-ACCESS funkcióval nyitható.
A felnik összesen négy különböző változatban kaphatók - köztük magasfényű fekete, több küllős kivitelben. A gumiabroncsok esetében 16 vagy 19 colos könnyűfém keréktárcsák közül lehet választani.

Hightech és modern formatervezéssel nyűgözi le az embert: a belső tér

© Mercedes-Benz AG
Állítsa a sebességváltót, a futóművet és a kormányzást a vezetési stílusához! Egy gombnyomással válthat a DYNAMIC SELECT vezetési módok között: Sport, Comfort és ECO.

A második generációs MBUX

© Mercedes-Benz AG
Az új MBUX infotainment rendszer két nagy felbontású, szélesvásznú képernyőn keresztül érhető el. Az intelligens szoftver ösztönösen reagál az érintésre, a beszédre és a gesztusokra, és tanul a vezető vezetési szokásaiból. A rendszer ösztönösen az aktuális helyzetnek megfelelő, előnyben részesített beállításokat kínál.

Nagyszerű térérzet

A B-osztály kompakt méreteinek köszönhetően bőséges helyet kínál a nyugodt vezetők és a családok számára. A hátsó ülések lehajtásával a csomagtér akár 1540 literesre is bővíthető. Az alacsony rakodóperem és a széles rakodónyílás megkönnyíti a rakodás

Multifunkciós sportkormánykerék

© Mercedes-Benz AG
A B-osztály kényelme már az első érintéstől kezdve érezhető. Ezért az új multifunkciós sportkormányt nappabőrbe burkolták. Az érintőképernyős kezelőpanelek át lettek rendezve, és kapacitív módon működnek. Az érintőképernyős kezelőpanelek számos funkció, például a telefon, a navigáció és a multimédiás rendszer intuitív használatát támogatják. A kormánykerékbe opcionálisan kézfelismerő is integrálható.

Jót tesz a környezetnek

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz újabb lépést tesz a jövő felé. Az alapfelszereltségű ülések középső ülés- és háttámlafelületein 100 százalékban újrahasznosított anyagból készült huzatokat használnak.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Energia osztály


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor