Mercedes-Benz B-osztály

A ránk váró legjobb dolgokhoz

Akár kalandvágy, család vagy vezetési élmény – a B-osztály új generációjában mindennek tökéletesen megvan a helye. Merítsen inspirációt az innovatív műszaki megoldásokból! Engedje, hogy magával ragadják a rendkívül jól variálható utastér lehetőségei! Hagyja, hogy elkápráztassa a számtalan új dizájnelem! Csak a legjobbat várja el az élettől: a B-osztály új generációját.

20 készletről elérhető jármű

20
Használt autó
1
Online foglalható

Tűzzön ki magának nagy célokat, és ne hagyja magát eltántorítani: a B-osztály új generációja kívánságra az innovatív 4MATIC összkerékhajtással is felszerelhető. Ez pedig rendkívül magabiztos vezetési élményt nyújt: növeli a tapadást elinduláskor és a gyors kanyarokban gondoskodik a nagyobb stabilitásról. Érezhetően biztonságosabbá teszi a vezetést nedves időben vagy havon, ugyanakkor elegánsan a háttérbe vonul, ha nincs rá szüksége, mert ezáltal csökkenti a fogyasztást. Az Ön megnyugtatására, csak a legjobbat: a továbbfejlesztett COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS nemcsak figyelmeztetheti a ráfutásos balesetekre, hanem önállóan részleges fékezést is képes végrehajtani. 

Videók


Nagy teljesítményű LED-es fényszórók: Fény, új formában

A világítástechnika új generációja újszerűen üdvözli Önt: a gépkocsi nyitásakor az extraként rendelhető nagyteljesítményű LED-es fényszórók először kéken, majd fehéren világítanak. Egy apró, de exkluzív színjáték, amely a B-osztály új generációjának modernségét és igényességét hangsúlyozza. A dizájn elkápráztat, a technológia azonban fontosabb: a különösen széles fénykéve, a nappali fényhez hasonló szín, és a rendkívül alacsony energiafogyasztás megfizethetetlen kísérők – nemcsak sötétben.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu