Mercedes-Benz Vito zárt áruszállító

Akarja, tudja, teszi

Ön mindig bevetésre kész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az új Vitót. Egy olyan gépkocsit, amely nemcsak a feladataiban nyújt segítséget, hanem valódi előnyt jelent, és folyamatosan bizonyítja rugalmasságát, biztonságosságát, gazdaságosságát és minőségét. Egy transzporter, egy valódi haszonjármű-specialistától.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Érje el céljait. Biztonságban.


Az új Vito példát mutat: Jövőbemutató biztonsági rendszereivel nemcsak az Ön és utasai, valamint a rakomány, hanem a közlekedés többi résztvevője biztonságát is növeli. Mindezt alapkivitelben biztonságosan – köszönhetően az innovatív rendszereknek, mint az Oldalszél-asszisztens és az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens, valamint az ADAPTIVE ESP® Elektronikus Stabilitásprogram legújabb generációja. Kategóriájában egyedülálló: az extraként rendelhető COLLISION PREVENTION ASSIST, amely folyamatosan felügyeli a követési távolságot és hang- és fényjelzéssel figyelmezteti Önt egy fenyegető ütközésre. Ezen túlmenően a Mercedes-Benz, szokásához híven, az utasok védelme terén is jó példával jár elöl – köszönhetően az akár hat légzsáknak, közöttük az extraként rendelhető függöny- és felsőtest-medence-oldallégzsákoknak a vezető és az első utas részére.

Minden kihívásra felkészült


Az új Vito sosem hagyja cserben. Hiszen, ha a Vitót választja, a teljesítmény és minőség mellett dönt, amint azt egy Mercedes-Benz haszonjárműtől el is várhatja. Az új Vito nem riad vissza a feladattól, jó hátteret biztosít Önnek és túlteljesíti elvárásait. Teljesen horganyzott karosszériája gondoskodik arról, hogy semmi se árthasson neki egykönnyen, és Ön még évek múlva is a lehető legjobb áron adhassa majd el. Ezen kívül örömére szolgálhatnak az alacsonyabb javítási és karbantartási költségek is. Mielőtt azonban a Vito elkísérhetné Önt sikerei útján, mérnökeink intenzív minőségi- és biztonsági teszteknek vetik alá, hogy megfeleljen annak a közmondásos megbízhatóságnak és hosszú élettartamnak, melyeket egy valódi Mercedes-Benztől elvár. Ebben a minőségben az új Vitónál teljes mértékben megbízhat, a legapróbb részletekig.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu

Teljes gőzzel előre! Három meghajtási változattal.


Megérkezni egyszerű. A lényeg a haladásban van. Akár a belvárosi szállításban vagy az országúton – a lehetőséggel, hogy választhat mindhárom meghajtási változat közül, az új Vitót, kategóriája első transzportereként, egyénien az Ön követelményeihez igazítottuk, az elsőkerék- és hátsókerék-hajtástól az összkerékhajtású változatig. Kiegészítve a szériafelszereltséghez tartozó elektromechanikus szervokormánnyal és az extraként rendelhető 7G-TRONIC PLUS2 7 fokozatú automata váltóval ez személygépkocsi színvonalú hatékonyságot, futáskultúrát és menetkényelmet eredményez. 

A szériafelszereltséghez tartozó hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó is a teljesítmény és fogyasztás optimális viszonyához lett hangolva. Mindegy, melyik meghajtási változat mellett dönt – a kényelmes futóműhangolással és független kerékfelfüggesztéssel rendelkező új Vitóval Ön és utasai olyan helyeken is folytathatják útjukat, ahová más járművek már el sem jutnak.

Kategóriájának első transzportereként az új Vito három meghajtási változatban rendelhető – az elsőkerék- és hátsókerék-hajtástól az összkerékhajtásos változatig.

 

Die Highlights des Vito Kastenwagens auf einen Blick:

  • bis zu 6,6 m³ Laderaumvolumen in der extralangen Variante
  • Platz für bis zu 3 Europaletten in der langen und extralangen Variante
  • Kraftstoffverbrauch ab 5,7 l auf 100 km 
  • CO2-Emissionen ab 150 g/km
  • Seitenwind-Assistent
  • Aufmerksamkeits-Assistent ATTENTION ASSIST
  • Kollisionswarner COLLISION PREVENTION ASSIST (optional)

Flexibel, wie man ihn auch dreht & wendet

Erstklassige Sicherheitsausstattung

In puncto Sicherheit sollten Sie auf jeden Fall einen Spezialisten für sich arbeiten lassen. Zur erstklassigen Sicherheitsausstattung im Vito gehören zum Beispiel serienmäßig der Seitenwind-Assistent und der Aufmerksamkeits-Assistent ATTENTION ASSIST. Auf Wunsch tragen der Kollisionswarner COLLISION PREVENTION ASSIST, der im Segment einzigartig ist, sowie der Spurhalte- und Totwinkel-Assistent zu Ihrer Sicherheit bei.

Flexibel, wie man ihn auch dreht & wendet

Es gibt so viele Angebote, die nur der Vito machen kann. Entsprechend Ihren Ansprüchen und dem Einsatzprofil des Fahrzeugs können Sie beim Vito zwischen drei Antriebsarten wählen: Vorderrad-, Hinterrad- oder Allradantrieb – mit der entsprechenden Motorisierung ist alles möglich. Die Fahrzeuge mit Vorderradantrieb stellen gegenüber der Vorgängerbaureihe 120 kg mehr Nutzlast zur Verfügung. Und die maximale Zuladung von 1.369 kg bei Fahrzeugen mit 3,2 t zulässigem Gesamtgewicht ist vorbildlich im Segment der Midsize-Vans.
So großzügig der Vito sein kann, beim Kraftstoffverbrauch hält er sich zurück. Mit umfangreichen BlueEFFICIENCY-Maßnahmen wurde die Effizienz gegenüber vergleichbaren Motorisierungen der Vorgängerbaureihe deutlich verbessert und der Verbrauch um ca. 1,5 l/100 km reduziert. Die 120-kW-Variante mit dem optionalen BlueEFFICIENCYPaket ist mit einem Verbrauch von 5,7 l/100 km1 ein Musterbeispiel für Wirtschaftlichkeit. Die Reparaturkosten hält der Vito mit hoher Produktqualität und verbesserter Reparaturfreundlichkeit im Zaum. Und lange Serviceintervalle von bis zu 40.000 km reduzieren die Wartungskosten.

Komfortabel an jedes Ziel

Neben den serienmäßigen Airbags für Fahrer und Beifahrer sind optional Thorax-Pelvis-Sidebags und Windowbags vorn erhältlich.

Ein Arbeitsplatz voller Komfort

Der Vito versetzt Sie mit seinem geräumigen Innenraum in Arbeitslaune. Auf den robusten Sitzen mit ergonomischer Polsterung sitzen Sie auch auf langen Fahrten bequem. Ein wertvolles Extra: die Sitzheizung für Fahrer und Beifahrer.

Mit Leichtigkeit zum Arbeitsort

Dank elektromechanischer Servolenkung und den Optionen TEMPOMAT, Multifunktionslenkrad mit einstellbarer Lenksäule und Reiserechner steuern Sie mit Leichtigkeit zu Ihren Einsätzen. Auch die optionale Klimaanlage bzw. Klimatisierungsautomatik hilft, einen kühlen Kopf zu bewahren. Die auf Wunsch erhältlichen Audiosysteme sorgen unterwegs für beste Verbindungen und gute Unterhaltung sowie mit dem Navigationssystem Becker® MAP PILOT1 auch dafür, dass Sie schneller an Ihr Ziel kommen.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 88 LE 190 LE
Teljesítmény (kw) 65 kW 140 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.8 l/100km 6.8 l/100km
CO2-kibocsátás 153 (g/km) 179 (g/km)
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát, az árkalkuláció 295 Ft/Euro árfolyamon készült. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Az új Vito Tourer prospektusának letöltése (PDF)
Az új Vito zárt áruszállító és Mixto prospektusának letöltése (PDF)

Ajánlatok & akciók