Mercedes-Benz Vito zárt áruszállító

Sok terhet levesz a válláról.

* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

A Vito zárt áruszállítóban bőséges hely van mindennek, amit magával kell vinnie. Akár 1346 kg maximális teherbírásával és akár 3 méteres raktérhosszával 3200 kg-os gépkocsiként hatalmas mennyiségű rakományt szállíthat.

De ez még nem minden: három járműhosszal, két tengelytávval, rugalmas rakományrögzítő rendszerrel és praktikus válaszfalakkal sokoldalú egyéni kialakítási lehetőségeket és különleges kialakításokat nyújt Önnek professzionális szállítási feladataihoz.

További előnyt jelentenek a nagy ajtónyílások és az alacsony rakodóperem, melyek megkönnyítik Önnek a nehéz feladatokat. Így még nagyobb kényelmet, hatékonyságot és biztonságot élvezhet a be- és kirakodáskor.

A Vito kiemelkedő jellemzőinek áttekintése

  • Három járműhossz: kompakt (szériakivitel) 4895 mm, hosszú 5140 mm és extra hosszú 5370 mm
  • Akár 6,6 m³ raktérfogat az extra hosszú változatban
  • Hely akár 3 EUR-raklap számára a hosszú és extra hosszú változatban, rakodás hátulról és a tolóajtón át is lehetséges
  • Teljes szélességű válaszfal a B-oszlopnál extraként rendelhető – fixen beépített ablakkal is
  • Raktérpadló rögzítőszemekkel a rakományrögzítéshez
  • 3200 kg maximális megengedett össztömeg
  • A digitális szolgáltatások kommunikációs modulja (LTE) extraként rendelhető

Készen áll, ha Ön is

Biztosra megy

A Vito zárt áruszállító magas szintű biztonsági felszereltségéhez tartozik például szériafelszerelésként az Oldalszélasszisztens és az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens. A vezető számára rendelkezésre álló, a szériafelszereléshez tartozó légzsák mellett extraként rendelhető légzsák a segédvezető részére, valamint első felsőtest-medence oldallégzsákok és függönylégzsákok is rendelkezésre állnak. Ezenfelül, ha kívánja, a COLLISION PREVENTION ASSIST ütközésfigyelmeztetés, valamint a Sávtartó és Holttérfigyelő asszisztens is hozzájárul a biztonsághoz.
Az itt bemutatott, az alapfelszereltséghez tartozó, ill. metálfényezések csak egy kis részét képezik azoknak a lehetséges színeknek, amelyekben Vitóját megrendelheti. Kívánságra további színek állnak rendelkezésére különleges fényezésként (uni-fényezések), de speciális fényezések is rendelhetők, például az Ön vállalkozásának színeiben.

Könnyűfém kerekek

A könnyűfém kerekek hangsúlyozzák a Vito dinamikus megjelenését. A választható lehetőségek: fekete matt és fényes felületű, 19 hüvelykes könnyűfém kerekek 10 küllős kialakításban, 18 hüvelykes könnyűfém kerekek, 5 dupla küllővel, tremolitszürke, vagy 5 küllős, fekete színű kivitel, mindegyik magas fényű kivitelben. Valamint új, fekete színű, 17 hüvelykes könnyűfém kerekek, amelyek javítják a jármű aerodinamikáját.

Nagy kibontakozási lehetőségek

Itt élvezheti a munkát

Nézzük munkája kellemes oldalát: a Vito tágas utasterével gondoskodik a jó munkakedvről. Az ülések kiváló, strapabíró szövetkárpitot kaptak, ergonomikus párnázatukon pedig hosszú utakon is kényelmesen utazhat. A hideg évszakban értékes extra az ülésfűtés a vezető és a segédvezető részére. Ha elöl két helyre van szüksége az utasoknak, választható az extraként rendelhető kétszemélyes segédvezető-ülés.

Kiváló minőségű műszerfal

A műszerfal bal és jobb szélén vannak az új tervezésű szellőzőnyílások, amelyek repülőgép-turbinára hasonlítanak. Az opcionális krómcsomaggal együtt a központi műszerfal kiváló minőségű, kemény, fényes felületű. A szellőző fúvókák kerete szintén króm lett ebben a felszerelési változatban.

Erre a raktérfogatra büszke lehet

A Vito zárt áruszállító sokat elvisz anélkül, hogy meg kellene erőltetnie magát. Tökéletes a nagy igénybevételt jelentő feladatokra, és kitűnően alkalmas arra, hogy vállalkozását képviselje. Specialitása a rakományfelvétel: max. 3061 mm raktérhosszal és 6,6 m³ maximális raktérfogattal a Vito zárt áruszállító 779 – 1250 kg tömegű rakományt tud befogadni a rakterébe, 3200 kg-ra növelt megengedett össztömeggel pedig akár 1179 kg – 1346 kg tömegű rakományt is elbír

Digitális visszapillantó tükör

A digitális belső tükör igazi segítséget nyújt a közúti forgalomban. A hátsó ablakban lévő HDR kamera digitális képe átkerül a tükör kijelzőjére. Ez azt jelenti, hogy a hagyományos belső tükörnél megszokott módon használható, habár a csomagtér el van választva az utastérről egy válaszfallal. Különleges előnye, hogy a kamera éles, nagy felbontású képet ad még rossz látási viszonyok között is.

Rakodás ás pakolás

A tömeg azonban nem minden: a nagy raktérnyílásoknak és alacsony raktérperemnek köszönhetően a Vito zárt áruszállító nagyon jól rakodható. Az extraként rendelhető bal oldali tolóajtóval három oldalról férhet hozzá a raktérhez, rajtuk keresztül például akár három EUR raklapot is behelyezhet. A rakományrögzítő sínek a raktérpadlón és a rögzítősínek az oldalfalon rugalmas lehetőséget biztosítanak a rakomány rögzítésére.

Egyedi modellek

Benzin/Dízel
Típus Teljesítmény (kW/LE) Nm Hengerürtartalom (cm3) Váltó Fogyasztás
(l/100 km)*
CO2-kib. kombinált
(g/km)
Listaár (áfa, reg.adó)
Nettó ár
Dízel
Vito zárt áruszállító 110 CDI 75 (102) 1.950 6-fokozatú manuális ... 7,2 - 7,8 188,0 - 205,0
13.416.788,00
10.564.400,00
Vito zárt áruszállító 114 CDI RWD 100 (136) 330 1.950 6-fokozatú manuális ... 7,2 - 8,5 188,0 - 223,0
14.558.137,00
11.463.100,00
Vito zárt áruszállító 116 CDI 120 (163) 380 1.950 6-fokozatú manuális ... 7,2 - 8,5 188,0 - 223,0
15.125.319,00
11.909.700,00
Vito zárt áruszállító 119 CDI 140 (190) 440 1.950 9G-TRONIC automata vá... 7,5 - 8,6 197,0 - 224,0
17.005.173,00
13.389.900,00

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Hossz 5370 mm 5370 mm
Magasság 1910 mm 1910 mm
Szélesség 2244 mm 2244 mm
Hasznos terhelésnek 527 kg 791 kg
Ajtók 3 3
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​ A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)