Mercedes-Benz Vito zárt áruszállító

Akarja, tudja, teszi

Ön mindig bevetésre kész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az új Vitót. Egy olyan gépkocsit, amely nemcsak a feladataiban nyújt segítséget, hanem valódi előnyt jelent, és folyamatosan bizonyítja rugalmasságát, biztonságosságát, gazdaságosságát és minőségét. Egy transzporter, egy valódi haszonjármű-specialistától.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Újautó ajánlatok

Akciós modell
4 990 000 Ft-tól
Induló ár
6 058 000 Ft-tól
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát, az árkalkuláció 295 Ft/Euro árfolyamon készült. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

3 elérhető jármű

3
FIATAL CSILLAGOK

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 5,8 - 6,8 l/100km
CO2-kibocsátás 153 - 179 (g/km)
Teljesítmény 65 - 140 kW (88 - 190 LE)

Érje el céljait. Biztonságban.


Az új Vito példát mutat: Jövőbemutató biztonsági rendszereivel nemcsak az Ön és utasai, valamint a rakomány, hanem a közlekedés többi résztvevője biztonságát is növeli. Mindezt alapkivitelben biztonságosan – köszönhetően az innovatív rendszereknek, mint az Oldalszél-asszisztens és az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens, valamint az ADAPTIVE ESP® Elektronikus Stabilitásprogram legújabb generációja. Kategóriájában egyedülálló: az extraként rendelhető COLLISION PREVENTION ASSIST, amely folyamatosan felügyeli a követési távolságot és hang- és fényjelzéssel figyelmezteti Önt egy fenyegető ütközésre. Ezen túlmenően a Mercedes-Benz, szokásához híven, az utasok védelme terén is jó példával jár elöl – köszönhetően az akár hat légzsáknak, közöttük az extraként rendelhető függöny- és felsőtest-medence-oldallégzsákoknak a vezető és az első utas részére.

Minden kihívásra felkészült


Az új Vito sosem hagyja cserben. Hiszen, ha a Vitót választja, a teljesítmény és minőség mellett dönt, amint azt egy Mercedes-Benz haszonjárműtől el is várhatja. Az új Vito nem riad vissza a feladattól, jó hátteret biztosít Önnek és túlteljesíti elvárásait. Teljesen horganyzott karosszériája gondoskodik arról, hogy semmi se árthasson neki egykönnyen, és Ön még évek múlva is a lehető legjobb áron adhassa majd el. Ezen kívül örömére szolgálhatnak az alacsonyabb javítási és karbantartási költségek is. Mielőtt azonban a Vito elkísérhetné Önt sikerei útján, mérnökeink intenzív minőségi- és biztonsági teszteknek vetik alá, hogy megfeleljen annak a közmondásos megbízhatóságnak és hosszú élettartamnak, melyeket egy valódi Mercedes-Benztől elvár. Ebben a minőségben az új Vitónál teljes mértékben megbízhat, a legapróbb részletekig.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu

Teljes gőzzel előre! Három meghajtási változattal.


Megérkezni egyszerű. A lényeg a haladásban van. Akár a belvárosi szállításban vagy az országúton – a lehetőséggel, hogy választhat mindhárom meghajtási változat közül, az új Vitót, kategóriája első transzportereként, egyénien az Ön követelményeihez igazítottuk, az elsőkerék- és hátsókerék-hajtástól az összkerékhajtású változatig. Kiegészítve a szériafelszereltséghez tartozó elektromechanikus szervokormánnyal és az extraként rendelhető 7G-TRONIC PLUS2 7 fokozatú automata váltóval ez személygépkocsi színvonalú hatékonyságot, futáskultúrát és menetkényelmet eredményez. 

A szériafelszereltséghez tartozó hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó is a teljesítmény és fogyasztás optimális viszonyához lett hangolva. Mindegy, melyik meghajtási változat mellett dönt – a kényelmes futóműhangolással és független kerékfelfüggesztéssel rendelkező új Vitóval Ön és utasai olyan helyeken is folytathatják útjukat, ahová más járművek már el sem jutnak.

Kategóriájának első transzportereként az új Vito három meghajtási változatban rendelhető – az elsőkerék- és hátsókerék-hajtástól az összkerékhajtásos változatig.

 

Ajánlatok & akciók