Mercedes-Benz Vito Zárt áruszállító

Kivételes vezetési kényelem, minden úton

A krómozott hűtőrács kiemeli a jármű elejét. A márkahovatartozást jelképező, szintén magas színvonalú dizájnelem a márka logójának padlóra történő vetítése az oldalsó ajtók alatt. Az adaptív MULTIBEAM LED-es fényszórók a design, de mindenekelőtt a funkció szempontjából is érdekesek. A Mercedes-Benz furgon opcionálisan összkerékhajtású futóművel is felszerelhető.

Az utastérbe lépve azonnal a kifinomult műszerfal designja köti le a figyelmet. A multifunkciós kormány mögött található a magas minőségű kombi műszerfal színes kijelzővel. Jobbra mellette az MBUX multimédia rendszer központi kijelzője elegánsan van integrálva a vizuálisan modern szellőzőnyílások közé.

A három felszereltségi szint, a BASE, PRO és SELECT, népszerű kiegészítőket foglalnak magukba.

Vito Zárt áruszállító minden kiemelkedő tulajdonsága

 • 3 felszereltségi szint az interiőrben és az exteriőrben (BASE, PRO, SELECT)

 • MULTIBEAM LED fényszórók távolsági fényasszisztens PLUSZ-val

 • elektromosan működtethető hátsó ajtók

 • vonzó kombi műszerfal 5,5 colos TFT színes kijelzővel

 • multifunkciós kormány praktikus érintővezérlőkkel a kormányszárakon

 • az új generációs MBUX multimédia rendszer nagylelkű 10,25 colos érintőképernyővel

 • Parkoló csomag 360°-os kamerával (opcionális)

 • induktív töltőrendszer egyetlen kábellel adapterekkel (opcionális)

 • Adaptív féklámpa a biztonságos vezetésért

 • akár 140 kW teljesítmény

 • akár 2,5 t vontatási kapacitás

A Vito Zárt áruszállító és lenyűgöző külső megjelenése

A Mercedes-Benz Vito Zárt áruszállító különleges jellemzője kiemeli, a márkaérzetet: minden ajtónyitáskor megjelenik a márka logójának projekciója a földön az oldalajtók alatt. Különösen sötét környezetben a csillag rendkívül vonzó hatású.
A rakodótér a jármű hátsó részén választhatóan hátsó ajtókkal vagy egy hátsó csomagtartó ajtóval érhető el. Az ajtók a nyitás után mágneses rögzítők segítségével rögzítettek. A csomagtartó ajtó használatával a rakodás különösen kényelmessé válik. Zárt állapotban a krómozott Mercedes csillag vizuálisan feldobja a jármű hátulját.
Markáns megjelenésével a Vito Zárt áruszállító nem marad észrevétlen. A Tükör csomagnak köszönhetően a sofőr is optimálisan látja a jármű környezetét. Az elektromosan behajtható külső tükrök mellett a digitális belső tükör is optimális látási viszonyokat biztosít belülről. A látótér sem a rakomány, sem az utasok jelenléte miatt nem korlátozódik
A csúszóajtók gyakori nyitogatásánál hamar felmerül a segítség iránti igény. A Mercedes-Benz ebben az esetben elektromos működtetésű csúszóajtókat kínál. Ilyenkor a sofőr egyetlen gombnyomással ki tudja nyitni a csúszóajtókat.

Intelligens belső tér a Mercedes-Benz Vito Zárt áruszállító számára

© Mercedes-Benz AG

Jó szórakozást!

© Mercedes-Benz AG
A 10,25 colos érintőképernyővel rendelkező MBUX multimédia rendszer számos kommunikációs és infotainment funkcióval lenyűgöz. Több interfész lehetővé teszi a különböző szolgáltatásokkal való kapcsolódást.

Ergonómia és funkcionalitás egy kormányban

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-Benz Vito Zárt áruszállító ergonomikusan formált kormánya igazi sokoldalú innováció. A kormányküllőkben integrált érintővezérlőkkel fontos funkciók irányíthatók. Így a navigációs információk és további infotainment részletek egyszerűen gombnyomásra elérhetők – miközben a kezek mindenkor a kormányon maradnak.
Akik a magasabb járműosztályok modelljeinek parkolását szívesen másra bízzák, örülni fognak a Mercedes-Benz Parkoló csomagjának. Egy 360°-os kamerával felszerelve, a rendszer segít a be- és kiparkolásban. Kiegészítésként a 3D Surround View még a madártávlatból is megtekintheti a jármű környezetét.
Különösen hosszabb utakon bizonyul ideális választásnak az Ülés kényelmi csomag: a vezető- és az utasülés is rendelkezik ülésbetét mélységállítással. Egy további ergonómiai előny: a 4-irányú deréktámasz. Mindkét felszereltségi jellemző megfelel az Egészséges Hát akció szigorú kritériumainak.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 102 LE 190 LE
Teljesítmény (kw) 75 kW 140 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 6 l/100km 8.5 l/100km
CO2-kibocsátás 185 (g/km) 189 (g/km)
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)