A vadonatúj Kia Sportage. Felülmúlhatatlan.

Bemutatjuk a vadonatúj Kia Sportage modellt. Egy autó, ami szabadjára ereszti a képzeletét.
A legújabb hibrid és plug-in hybrid technológiákkal felszerelkezve az új Sportage új horizontok felé nyit kaput. Merész, sportos crossover formavilágával pedig biztosan nem marad észrevétlen.
Üljőn be és tegyen minden utad felejthetetlenné!

Alacsony károsanyag-kibocsátás és rengeteg változat. Négy különböző erőforrás: benzines, hibrid, plug-in hybrid, hybrid 48V - akár GT-Line változatban. Te melyiket választaná?

A természet ihlette - tele önbizalommal.

Tekintélyt parancsoló megjelenés

A természet organikus formái által ihletett letisztult, mégis erőt sugárzó felületek, a kidolgozott megjelenés és a gyönyörű részletek dinamikus és magabiztos megjelenést kölcsönöznek ennek az SUV-nak - méghozzá prémium színvonalon.

Merész és vakmerő természet

Magabiztosabb, erőteljesebb és sokoldalúbb. Az új dizájn éles és feszes vonalai végigfutnak a karosszérián, megmutatva a modell valódi természetét.

Azonnali hatás

Ikonikus dizájn: A karakteres fekete, méhsejtmintás hűtőrács teljes szélességében uralja az autó elejét, jellegzetes, futurisztikus, bumeráng alakú nappali LED lámpákkal és lenyűgöző LED Matrix fényszórókkal keretezve.

Modern „tigrisorr”

A Kia ikonikus „tigrisorr” hűtőrácsa vonzza a tekintetet, így tökéletesen kiegyensúlyozza az orrész komplex technikai megoldásai, és az olyan letisztult felületek közti vizuális feszültséget, mint az elülső lökhárító. Ettől sugároz még több erőt.

Sportos sziluett

A sportos örökség előtt tisztelegve a karosszéria oldalán végigfutó feszes, határozott vonalak kifinomult megjelenést kölcsönöznek a modellnek. A fekete ablakkereteket szegélyező új, króm díszlécek a fekete tetővel együtt még tovább erősítik a sportos karaktert, és kiemelik a C-oszlop dinamikus vonalait.

Feltűnően modern hátsó

Az éles vonalú LED-es hátsó lámpákat összekötő ívnek köszönhetően az autó lenyűgözően széles benyomást kelt hátulról. A tetőspoilerbe rejtett hátsó ablaktörlő még letisztultabb és modernebb megjelenést kölcsönöz, és javítja a kilátást a sofőr számára. A színrefújt alsó lökhárító tiszta és modern megjelenésű - a fényszórók és ködlámpák fényes fekete vagy selyemfényű króm díszítést kaptak, igazodva a króm diffúzorhoz.


Az oldalvonalak sportosak és feszesek, a kontrasztos formákat összefogó felületek pedig kifinomultak és tiszták. Az újdonság – felszereltségtől és kivételtől függően – 17, 18, vagy 19 colos könnyűfém keréktárcsákon gurul.


Tekintse meg árlistánkat!

Inspirál

Az új Kia Sportage minden változata azért született, hogy inspiráljon. Érdemes megismernie a vezető köré megálmodott tér összes változatát, hogy megtalálhasa a számára legmegfelelőbbet.
 

Maradjon biztonságban

Számunkra az ön biztonsága az első, a második és a harmadik legfontosabb dolog. Erre az alapra építve szeretnénk inspiráló teret teremteni az utazáshoz önnek és szeretteinek.


Kérdés esetén kérjük forduljon KIA értékesítő kollégáinkhoz.

Hogy a döntését segítsük: