Az új Actros L

Meggyőző a teljes úton.

Nyugodt vezetés, hatékony munkavégzés, komfortos lakókörnyezet: Az Actros L újra definiálja a saját périmiumosztályát. Meggyőző teljesítményt nyújt prémium belső terével, a választható, innovatív LED-es fényszórókkal és az OM 471 motorral, hogy minden utat a lehető legkellemesebbé tegyen.

Meghajtás a legnagyobbak számára.

Megbízható, dinamikus, hatékony – az OM 471 motor 3. generációja egészen kivételes stílusban kapcsolja össze a vezetési élményt és a teljesítményt.

Soha nem fogja elfelejteni az első találkozását az Actros L-lel.

Nem csak az új és innovatív, opcionálisan elérhető LED-es fényszóróknak köszönhetően az Actros teljes pompájában ragyog. Tapasztalja meg a nagyszerűt!

Magas fokú biztonság.

Biztonságosan megérkezni, felelősséget vállalni a közlekedés többi résztvevőjéért – az Actros L‑ben ez kiemelt fontosságú.

Komfort.

Jobban dolgozni, jobban vezetni, jobban lakni. Az Actros L megmutatja, hogyan lehetséges.

Hatékonyság.

Az Actros L egyet jelent a megbízható, üzemanyag-takarékos járműtechnikával, az alacsony költségekkel és nagyobb jövedelemmel. Vagyis röviden: a fokozottabb hatékonysággal.

OM 471.

Akár négy százalékkal alacsonyabb fogyasztás – az OM 471-es motor harmadik generációja a hozzá tartozó megtakarítási potenciállal jeleskedik. Ugyanúgy, ahogy a jelentősen megnövelt menetkényelemmel.

Megbízhatóság.

Tehergépjárműveink gyártásánál mindig a legszigorúbb minőségbiztosítási intézkedéseket alkalmazzuk, vagyis a gyakorlat követelményeit. Mondhatjuk azonban úgy is, hogy az Ön elvárásait.

Műszaki adatok.

Takarékos, megbízható Euro VI-os motorjaival valamint három vezetőfülke-változattal az Actros L gyakorlatilag minden igényre kínál megoldást.

Főbb jellemzők és további tények.

A Mercedes-Benz Eredeti Tartozékokkal és az iparág-specifikus járműkoncepciókkal az Actros L hozzájárul ahhoz, hogy Ön örömmel és könnyebben végezhesse munkáját a távolsági fuvarozásban.


Részletes információért, kérjük forduljon Mercedes-Benz transzporter értékesítő munkatársainkhoz.