Minden érzékre hat.

Az új EQE a Mercedes-EQ családból.

Új korszak – új formavilág.

Az ikonikus One-bow designtól a lélegzetelállító MBUX Hyperscreenig: az új EQE-ben az érzéki szépség úttörő mérnöki teljesítménnyel egyesül. Lépjen be az e-mobilitás új, fényűző korszakába!

Az új EQE a dinamikus megjelenéshez fényűző belső teret társít: műszaki innovációval párosított modern esztétika. 

21''-os, duplaküllős keréktárcsák. Letisztult szépség. Tiszta aerodinamika. Digitális műszerfal a futurisztikus MBUX Hyperscreennel. A pihentető luxus.

Ezeknek az innovációknak köszönhetően frissebben és kipihentebben fog kiszállni autójából, mint ahogyan beült oda.

Levegőszűrő rendszer HEPA-szűrővel

Jólesik minden lélegzetvétel: az új HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő akár 99,65%-os hatékonysággal képes kiszűrni a polleneket és a finomporrészecskéket a beáramló levegőből, valamint megszünteti a kellemetlen szagokat.

Multikontúr vezető- és utasülés elöl

A tökéletes tartás: a multikontúr ülésekben nyolc légkamra és négy vibrációs elem gondoskodik a legmagasabb szintű kényelemről. A két intenzitással választható, tízféle masszázsprogrammal pedig minden utazása kivételesen pihentetően fog telni.

E-mobilitás a lenyűgöző élményekhez

Minden érzékszervével élvezni fogja az utazást. Az új EQE menetprogramhoz passzoló hangokkal igazodik vezetési stílusához, fényűző anyagai és belső terének illatosítása pedig minden utat minőségi élménnyé varázsolnak.

10°-os hátsótengely-kormányzás

A teljesen elektromos EQE opcionálisan elérhető hátsótengely-kormányzása kitűnő vonóerő-átvitelről és agilis menetdinamikáról gondoskodik. A maximálisan 10°-os, de menetszituációtól függően, a rendszer által három, automatikusan meghatározott lépcsőben állított kormányzási szögnek köszönhetően teljes nyugalomban parkolhat, fordulhat és vezethet.

Távirányítható parkolás

Kezében tartja a megoldást: okostelefonja és a parkolássegítő alkalmazás (Android, iOS) segítségével tökéletesen parkolhat új EQE gépkocsijával. Mérföldkő az autonóm autózás felé vezető úton.


EQE 350: áramfogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 19,3-15,7; CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0. (előzetes érték)

Amennyiben kérdése van az EQE kínálta új lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal!