Értékek, melyek összekötnek

Együttműködik a Pappas Auto és a Magyar Nemzeti Múzeum

A Pappas Auto Magyarország Kft. 2021. decembere óta új együttműködést indított el a Magyar Nemzeti Múzeummal, melynek keretén belül Magyarország vezető Mercedes-Benz márkakereskedése több járművel támogatja a múzeum munkáját és mobilitását

A Pappas Auto számára mindig is kiemelten fontos volt, hogy olyan projekteket támogasson és olyan szervezetek mellé álljon, amelyek amellett, hogy sokat tesznek a közösségért, társadalmi szerep- és felelőségvállalásuk is kiemelkedő. Ezen elvárások mentén indult el a közös gondolkodás a Magyar Nemzeti Múzeummal, mely tavaly év vége óta partnerévé is vált a Pappas Auto-nak.

Az együttműködés alapját a közös értékek, úgy, mint a minőség, szakértelem, elegancia és saját területeiken nyújtott professzionalizmus adja. Emellett a két márka hisz a tradíció és az innováció fontosságában, abban, hogy a hagyományok és a múlt tisztelete nélkül a folyamatos fejlődés és megújulás nem lehetséges.

„Szeretünk élen járni, nemcsak a prémium autók értékesítésében, hanem a kultúra, a társadalmilag fontos értékek felkarolásában is. Éppen ezért régóta terveztük, hogy sportegyesületek és egészségügyi intézményeken túl, múzeumokat, oktatási intézményeket is támogatni szeretnénk. Ennek a törekvésünknek a manifesztuma a Magyar Nemzeti Múzeummal kötött partnerség, melynek keretén belül több Mercedes-Benz modellel segítjük a múzeumi dolgozók mindennapi munkáját, mobilitását” – tudtuk meg Pais Józseftől a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezető igazgatójától.

„A Magyar Nemzeti Múzeum is kiemelten fontosnak tartja, hogy olyan támogatókkal, partnerekkel tudjon együttműködni, akik szenvedéllyel, gondoskodással és szeretettel viselik gondját a kiállítási tárgyaknak és saját szakterületükön különleges tudással rendelkeznek” – emelte ki az együttműködés kapcsán L. Simon László, a Magyar Nemzeti Múzeum főigaztatója.

A Pappas Auto az együttműködés keretén belül több személy- és haszongépjárművel támogatja a Múzeumot annak érdekében, hogy a dolgzók és a műtárgyak biztonságos és gyors mozgása minden körülmények között megvalósulhasson, hiszen a prémium értékeknek, prémium utazás jár.