Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé.

Impozáns fellépés.

Új csak a megszokotton túllépve születhet.

A Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupék jól ismertek arról, hogy milyen izgalmasan egyesül bennük a markáns formanyelv, a kimagasló teljesítmény, valamint a fényűző és egyedi belső felszereltség. Az aktuális modellfrissítés lehetőségek széles tárházát biztosítja a vezetési élmény személyre szabásának érdekében.
 

Éppúgy egyéniség, mint Ön.

Az új Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupéval egyszerre kapja meg az AMG Performance gépkocsik mindennapi használhatóságát és a vérbeli AMG GT sportkocsik bizsergető érzését. Minden konfiguráció a teljesítmény és az egyediség örömét sugározza: itt Ön áll a rajtvonalhoz.

A különlegeset keressük.

Rajong a sportos eleganciáért? Akkor az exkluzív, rubellitpiros fényezésű AMG különleges modellt Önnek találtuk ki. Az elegáns design nagyon stílusos, némi extravaganciával fűszerezve. A belső térben is egyértelműen megnyilvánul a modell egyedisége: ezt tanúsítják a nevaszürke/fekete exkluzív nappabőr ülések, a specifikus küszöblécek és az Edition-plakett.

Egy gépkocsiorr, amely mindent elárul.

Nem lehet betelni ezekkel a formákkal: a V8-as Styling külső csomaggal még markánsabb designt adhat járművének, amely csak kis részletekben különbözik a nagyobb teljesítményű és tekintélyesebb nyolchengeres modellektől. Ilyen az abszolút egyedi stílus.

AMG-életérzés az Ön stílusában!

Az új AMG Performance kormány két változatában egyesül a tökéletes ergonómia, a maximális funkcionalitás és a sportosan exkluzív hangulat. A belső felszereltség impozáns elemei közé tartoznak a külön rendelhető két új, exkluzív nappabőr kárpitozás, az antracit és nyílt pórusú nyárfa díszítőelemek, valamint a további exkluzív bőrkárpitozások is.

Ismerkedjen meg a vezetés újfajta élményével!

Ismerkedjen meg egy olyan futóművel, amelyre egyaránt jellemző az extrém dinamika és a laza kényelem. A többkamrás légrugózással rendelkező AMG RIDE CONTROL+ sokoldalúsága több, mint lenyűgöző. Az innovatívan továbbfejlesztett lengéscsillapító rendszer nem csupán a útviszonyokhoz, hanem gépkocsija terhelési szintjéhez is igazodik, így minden eddiginél különlegesebb vezetési élményt nyújt.

Kérem tekintse meg az árlistánkant

AMG GT Facelift, már rendelhető a Pappas Auto-nál, vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal.


Mercedes-AMG GT 43: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 8,6-8,3 l/100 km, CO2-kibocsátás, kombinált: 196-189 g/km[1] (WLTP korrigált NEDC értékek)

Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 8,7-8,6 l/100 km, CO2-kibocsátás, kombinált: 198-196 g/km[1] (WLTP korrigált NEDC értékek)

Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 8,7-8,6 l/100 km, CO2-kibocsátás, kombinált: 198-196 g/km[1] (WLTP korrigált NEDC értékek)

 
 
[1]

A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az „NEDC-CO2-értékekről“ van szó az (EU) 2017/1153 végrehajtási rendelet 2. cikkelyének 1. pontja szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az áramfogyasztás meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt.

Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.