Történelmi duplázás és megújult Kia szalon a Pappas Auto-nál

Üdvözöljük, az újra nyíló Pannónia utcai Kia szalonunk exkluzív világában!

A hónapokat felölelő modernizálás után, ünnepélyes keretek között nyitotta újra kapuit a Pappas Auto 13. kerületi, Pannónia utcai Kia szalonunk. Az átalakításnak köszönhetően a bemutatóterem az ország egyik legmodernebb és első olyan értékesítési pontjává vált, amely kívül-belül a Kia új arculatát és szellemiségét tükrözi.

A több mint hét évtizede az autópiacon működő Pappas Auto Hunyadi úti telephelye 2023 után, 2024-ben is elnyerte a Kia European Dealer of the Year díjat.

Az elismerés odaítélése előtt a Kia európai központja vizsgálta az ügyfélelégedettséget, a márkakereskedések által értékesített járművek számát, sales és aftersales adatokat és a pénzügyi és eredményességi mutatókat, amelyekben kiemelkedően szerepelt a Pappas Auto.

„A díjat évente csak 20 kereskedés kaphatja meg a kontinensen. A Pappas Auto Hunyadi János úti telephelye egymás után két esztendőben is kiérdemelte. Köszönöm vásárlóinknak és kollégáinknak, hogy segítettek elérni ezt az eredményt; nélkületek nem sikerült volna!” – mondta Pais József, a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Modern szalon, a vásárlókért

Az újjávarázsolt szalon több mint 300 négyzetméter alapterületű, ahol új, levegő-víz hőszivattyús hűtési és fűtési rendszert, valamint hővisszanyerésre alkalmas szellőzési rendszert alakítottak ki. Hamarosan napelemes energiaellátó rendszer is épül a tetőre.

További részletekért keresse értékesítő kollégáinkat.