Új elektromos modellek

Bemutatkozott az új EQB és EQE a Mercedes-EQ családból.

Új korszak – új formavilág. Mercedes-EQE

Az új EQE a dinamikus megjelenéshez fényűző belső teret társít: műszaki innovációval párosított modern esztétika. 

21''-os, duplaküllős keréktárcsák. Letisztult szépség. Tiszta aerodinamika. Digitális műszerfal a futurisztikus MBUX Hyperscreennel. A pihentető luxus.

Ezeknek az innovációknak köszönhetően frissebben és kipihentebben fog kiszállni autójából, mint ahogyan beült oda.

Levegőszűrő rendszer HEPA-szűrővel

Jólesik minden lélegzetvétel: az új HEPA (High Efficiency Particulate Air) szűrő akár 99,65%-os hatékonysággal képes kiszűrni a polleneket és a finomporrészecskéket a beáramló levegőből, valamint megszünteti a kellemetlen szagokat.

Multikontúr vezető- és utasülés elöl

A tökéletes tartás: a multikontúr ülésekben nyolc légkamra és négy vibrációs elem gondoskodik a legmagasabb szintű kényelemről. A két intenzitással választható, tízféle masszázsprogrammal pedig minden utazása kivételesen pihentetően fog telni.

E-mobilitás a lenyűgöző élményekhez

Minden érzékszervével élvezni fogja az utazást. Az új EQE menetprogramhoz passzoló hangokkal igazodik vezetési stílusához, fényűző anyagai és belső terének illatosítása pedig minden utat minőségi élménnyé varázsolnak.

10°-os hátsótengely-kormányzás

A teljesen elektromos EQE opcionálisan elérhető hátsótengely-kormányzása kitűnő vonóerő-átvitelről és agilis menetdinamikáról gondoskodik. A maximálisan 10°-os, de menetszituációtól függően, a rendszer által három, automatikusan meghatározott lépcsőben állított kormányzási szögnek köszönhetően teljes nyugalomban parkolhat, fordulhat és vezethet.

Távirányítható parkolás

Kezében tartja a megoldást: okostelefonja és a parkolássegítő alkalmazás (Android, iOS) segítségével tökéletesen parkolhat új EQE gépkocsijával. Mérföldkő az autonóm autózás felé vezető úton.


EQE 350: áramfogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 19,3-15,7; CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0. (előzetes érték)


Amennyiben kérdése van az EQE kínálta új lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal!

A Mercedes-Benz tisztán elektromos SUV-ja, az új Mercedes EQB.

Az e-mobilitás új dimenziója.

Szögletes. Karakteres. Elektromos.

Az új EQB modell a Mercedes-EQ család jellegzetes designjegyeit a maga szögletes és karakteres fellépésével egészíti ki. Akár hét ülésével, nagyvonalú csomagterével és MBUX infotainment-rendszerével egy teljesen új szinten élheti meg az elektromos autózást.

  • A Mercedes-EQ család jellegzetes formavilága Black-panel hűtőráccsal és elöl-hátul elhelyezkedő fényívvel.
  • Intelligens asszisztens a fedélzeten: az MBUX infotainment-rendszer.
  • Egyszerű és kényelmes töltés – otthon vagy útközben.
  • Tércsoda akár hét üléssel és variálható csomagtérrel.

Hét ülés, egy tércsoda: az új EQB.

Minden, amire szüksége van: biztonság, sok hely és magas szintű kényelem. A teljesen elektromos EQB akár hét ülőhelyével és külön dönthető hátsó üléseivel tágas és variálható teret biztosít Önnek, hogy fel legyen készülve a mindennapok bármilyen feladatára.

1710 literes maximális csomagtartó-térfogat

A dönthető harmadik üléssornak köszönhetően két további különálló üléssel bővítheti autója belső terét, amelynek köszönhetően így akár hét személyt is kényelmesen elfér. Ez a kompakt SUV egy igazi tércsodának számít, amit jól láthat, ha lehajtja és a csomagtérpadlóba süllyeszti a harmadik üléssort. Különösen kedvező a családok számára, hogy az EQB második és harmadik üléssorában összesen négy ISOFIX-tanúsítvánnyal rendelkező gyerekülés-rögzítő található, így nagyon egyszerű és biztonságos a gyerekülések beszerelése. Ezek mellett az első utasülésen is rögzíthető a gyerekülés vagy a babahordozó.
 

Ilyen egyszerű lehet az elektromos autózás.

Otthon a Mercedes-Benz Wallbox Home-mal vagy nyilvános töltőállomásokon: az EQB szinte mindenütt kényelmesen tölthető. A Mercedes me Charge segítségével Európa-szerte hozzáférhet számos nyilvános töltőállomáshoz és kihasználhatja az integrált fizetési funkció, valamint az egyszerű számlázás előnyeit.

Navigáció az elektromos intelligencia segítségével.

Az elektromos intelligenciát használó navigációval − amely a szériafelszereltség része − könnyedén használhatja EQB-jét. Az elektromos intelligencia különböző tényezők alapján, például töltöttség, időjárás és forgalmi helyzet, meghatároz egy optimális útvonalat, amelybe beleszámítja a töltéshez szükséges megállásokat is. Így nem kérdés, hogy Ön gond nélkül célba ér.

 

EQB 300 4MATIC: áramfogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 16,2; CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0.


Amennyiben szeretné megtapasztalni a EQB kínálta új lehetőségeket vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal.