Mercedes-AMG C Cabriolet

A folyamatos fejlődés útján.

Az új C-osztály Cabriolet még energikusabbnak tűnik: különösen az új első és hátsó lökhárítókkal felszerelt AMG Line változat lép fel erőt és sportosságot sugározva magából. A lenyűgöző hatást tovább fokozzák innovatív MULTIBEAM LED fényszórói, valamint új fényezésszínei, például a sportosan elegáns Mojave-ezüst metál.

Újautó ajánlatok

Induló ár
23 361 600 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 10,4 - 9,5 l/100km
CO²-kibocsátás 236 - 218 (g/km)
Teljesítmény 287 - 375 kW (390 - 510 LE)

Egyedülálló komfort nyitott tetővel.

Sportoljon többet! – A legjobb, ha ezt szabad ég alatt teszi. Az új C-osztály Cabriolet az egész évre kiterjeszti az open-air szezont. A legmagasabb szintű komfort a nyitott tetős utazáshoz: az AIRCAP automatikus szélfogó és az AIRSCARF fejtérfűtés együttesének köszönhetően nem fogja befolyásolni sem a szél, sem az időjárás más tényezője, és a lehető legjobb feltételeket kapja a tréningezéshez.

Az új C-osztály Cabriolet nemcsak erejével nyűgöz le, hanem az opcionálisan rendelhető ENERGIZING komfortvezérléssel vezetője jó közérzetéhez is hozzájárul. A 64 színt kínáló Ambiente megvilágítás, a hangrendszer és az AIR-BALANCE illatosítás egymással összekapcsolva a "Vitalitás" vagy a "Frissesség" programmal növeli a teljesítőképességet, és jó közérzetet teremt.

Multimédiarendszer-kijelző

Gépkocsija belső terének külön értéket ad a nagy felbontású, 26 cm-es (10,25 col) képátlójú multimédia-rendszer kijelző. A nagyobb, 1920 x 720 pixeles felbontásnak köszönhetően briliáns képminőséget kap, az összes infotainment-tartalom kiválóan látható kijelzésével.