Mercedes-AMG C Cabriolet

A folyamatos fejlődés útján.

Az új C-osztály Cabriolet még energikusabbnak tűnik: különösen az új első és hátsó lökhárítókkal felszerelt AMG Line változat lép fel erőt és sportosságot sugározva magából. A lenyűgöző hatást tovább fokozzák innovatív MULTIBEAM LED fényszórói, valamint új fényezésszínei, például a sportosan elegáns Mojave-ezüst metál.

Egyedülálló komfort nyitott tetővel.

Sportoljon többet! – A legjobb, ha ezt szabad ég alatt teszi. Az új C-osztály Cabriolet az egész évre kiterjeszti az open-air szezont. A legmagasabb szintű komfort a nyitott tetős utazáshoz: az AIRCAP automatikus szélfogó és az AIRSCARF fejtérfűtés együttesének köszönhetően nem fogja befolyásolni sem a szél, sem az időjárás más tényezője, és a lehető legjobb feltételeket kapja a tréningezéshez.

Egyedi modellek


Az új C-osztály Cabriolet nemcsak erejével nyűgöz le, hanem az opcionálisan rendelhető ENERGIZING komfortvezérléssel vezetője jó közérzetéhez is hozzájárul. A 64 színt kínáló Ambiente megvilágítás, a hangrendszer és az AIR-BALANCE illatosítás egymással összekapcsolva a "Vitalitás" vagy a "Frissesség" programmal növeli a teljesítőképességet, és jó közérzetet teremt.

Multimédiarendszer-kijelző

Gépkocsija belső terének külön értéket ad a nagy felbontású, 26 cm-es (10,25 col) képátlójú multimédia-rendszer kijelző. A nagyobb, 1920 x 720 pixeles felbontásnak köszönhetően briliáns képminőséget kap, az összes infotainment-tartalom kiválóan látható kijelzésével.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 390 LE 510 LE
Teljesítmény (kw) 287 kW 375 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 10.4 l/100km 9.5 l/100km
CO2-kibocsátás 236 (g/km) 218 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)