AMG CLS 53 Coupé 4MATIC+

Erőteljes teljesítmény és sportos stílus

Erőteljes teljesítmény sportos stílussal és kiemelkedő hatékonysággal kombinálva. Ez az új Mercedes-AMG CLS 53. 
Az új, villamosított 3,0 literes motor szíve egy turbófeltöltővel és egy további elektromos kompresszorral ellátott kettős motor. A soros, hathengeres motor 320 kW (435 LE) teljesítményű és 520 Nm maximális nyomatékot biztosít.  Az EQ Boost indítógenerátor egy rövid időre további 16 kW teljesítményt és 250 Nm nyomatékot biztosít, és a 48 V-os fedélzeti hálózatot is táplálja. További technikai különlegesség az AMG SPEEDSHIFT TCT 9G sebességváltó és az AMG Performance 4MATIC+ teljes mértékben változtatható összkerékmeghajtás. 

Az új CLS 53 arculati ismertetőjegyei a duplapálcás hűtőrács, az A-W ing kialakítású első kötény, az egyedi AMG küszöbtoldatok, a hátsó kötény diffúzorbetéttel és a kerek, magasfényű krómozott kipufogóvégek.  De nemcsak az új Mercedes-AMG CLS 53 megjelenése egyedi, az AMG kipufogórendszer által vezérelt hangzás is lehetővé teszi, hogy a vezető döntse el, milyen legyen a megjelenés. A megfelelő magasságot minden esetben az AMG RIDE CONTROL+ futómű garantálja. 

Egy járműben a legsportosabb forma semmit sem ér, ha az ember nem érzi belülről a járművet és annak teljesítményét. A Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ modellben ezért megtalálható a nappabőr AMG Performance kormánykerék, valamint a megvilágított szellőzőnyílások és az AMG-specifikus ülésgrafikával és „AMG” emblémával ellátott ülések. A választható karbon- és üvegszálas díszítőelemek még divatosabbá teszik a sportkocsit. Az AMG DYNAMIC SELECT az autó jellegzetességeit is az Ön kívánságaihoz és igényeihez igazítja: a hatékony és kényelmestől a sportos és kifejezetten sportosig. Aki meg akarja tudni, mennyire sportos valójában, az AMG Track Pace alkalmazással opcionálisan minden nap új kihívást állíthat maga elé. 

Az alap modell műszaki adatai:

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 8.4 l/100km
CO2-kibocsátás 200 (g/km)
Teljesítmény 320 kW (435 LE)

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 435 LE
Teljesítmény (kw) 320 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 8.4 l/100km
CO2-kibocsátás 200 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center