Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Cabriolet

Sportosság a szabad égbolt alatt

Az új E-osztály Cabriolet modell két olyan tulajdonságot ötvöz, ami sokáig ellentmondásnak számított: a nyitott tetős autózás élvezetét és a kiváló kényelmet négy személy számára.

A nyitott tetős autózás akkor az igazi, ha az élményt megosztjuk másokkal. Éppen ezért az új E-osztály Cabriolet modell mind a négy ülésén maximális kényelmet biztosít. A hátul ülők a kategóriában egyedülálló helykínálatnak örvendhetnek.

Az új E-osztály Cabriolet utastere lényegesen megnőtt: a hátsó lábtér például 47 mm-rel nagyobb, mint az elődmodell esetében. Az utasok számára ez a konstrukciós előny egyedülálló mozgásteret biztosít. És nem csak a helykínálat, de az üléskomfort terén is új mércét állít fel az E-osztály Cabriolet, mégpedig az összes ülőhelyen: a hátsó utasok tökéletes formázású, méretes ülésekben élvezhetik az utazást, amelyekhez még ülésfűtés is rendelhető.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 457 LE
Teljesítmény (kw) 336 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 8.8 l/100km 8.9 l/100km
CO2-kibocsátás 200 (g/km) 204 (g/km)
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)