Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Cabriolet

Több tér – a szabad ég alatti vezetés élvezete, AMG dizájnnal

4,5 másodperc alatt 0-ról 100 km/h-ra: A Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Cabrio-val a szabad ég alatt is kifejező teljesítménnyel élvezhet. Hagyja, hogy magával ragadja az AMG-re jellemző, markáns kisugárzás, és élvezze a nagyszerű kényelmet!

Az AMG E 53 4MATIC+ Cabrio kiemelkedő tulajdonságai:

 • A-formájú, AMG-specifikus hűtőrács

 • AMG könnyűfém keréktárcsák 19 vagy 20 collos méretben

 • AMG Performance kormánykerék, Nappa bőrrel és kormánygombokkal

 • AMG ülések, integrált ülés dizájnnal

 • MBUX (Mercedes-Benz Felhasználói Élmény)

 • AMG TRACK PACE

 • opcionális: AMG Night Csomag

 • opcionális: AMG DYNAMIC PLUS csomag

 • 3.0L es soros 6 hengeres motor, turbó feltöltővel és mild hybrid hajtással

 • Váltó: AMG SPEEDSHIFT TCT 9G (duplakuplungos kilenc sebességes automata váltó)

 • Futómű: AMG RIDE CONTROL+

Az AMG E 53 4MATIC+ Cabrio kiemelkedő tulajdonságai:

Új designo fényezések

Az új designo élénk patagóniavörös és brilliánskék magno fényezések különösen csábítóak és kiemelik az AMG E 53 4MATIC+ Cabrio kifejező AMG-stílusát.

Sportos orrész

Több dinamika – ezt közvetíti az új orrrész dizájn az A-formájú AMG-specifikus hűtőráccsal és sportos első lökhárítóval. Szembetűnőek a speciális első króm légterelők, a módosított légbeömlők és a fényszórók érzelmes dizájnja.

Kifejező hátsórész

Az új hátsórész kifejező stílusban sugározza a szenvedélyes dinamikát. Az AMG kipufogórendszer kerek dupla végcső borításokkal, a ketté osztott hátsó lámpákkal és az AMG hátsó szárnnyal a kocsi színében határozottságot sugall.

AMG könnyűfém keréktárcsák

Nemcsak technikai szempontból, hanem figyelemfelkeltő célból is, a könnyűfém keréktárcsák felszerelése alapvető része minden Mercedes-AMG modellnek. Az AMG E 53 4MATIC+ Cabrio 19 vagy 20 collos könnyűfém keréktárcsákkal érhető el. Az utóbbiak öt-dupla küllős vagy sokküllős design-ban is kaphatók.

Elbűvölően intuitív:
az AMG E 53 4MATIC+ Cabrio belső tere

AMG Performance kormánykerék

A műszerfal sportosságát az AMG Performance kormánykerék Nappa bőrrel hangsúlyozza, perforált markolattal és lapított aljjal. Az ergonomikusan elhelyezett érintésérzékeny gombok, alumínium váltókarok és az opcionális AMG kormánygombok intuitív kezelést tesznek lehetővé és elősegítik a fókuszált vezetést.

Nagy felbontású kijelzők

A két nagy felbontású kijelző a műszerfalon és a multimédia kijelző az AMG E 53 4MATIC+ Cabrio-ban egy szélesképernyővé olvadnak össze. Az érintés funkcióval a multimédia kijelző könnyedén kezelhető. A főbb jellemzők: AMG-specifikus kijelző stílusok, az AMG indítóképernyő és a sebességmérő skála 300 km/h-ig. A navigáció Augmented Reality és Élő kép mixével vezérelhető. A kezelés az intelligens MBUX rendszerrel történik hang- vagy gesztusvezérléssel.
Az AMG sportülések AMG-specifikus integrált ülés dizájnnal kiváló ülési kényelmet biztosítanak a vezetőnek és az utasoknak, így maximális uralmat nyújtanak a kezelésben – még a sportos vezetési manővereknél is. Igény szerint az exkluzív fekete / titánszürke gyöngyház Nappa bőr kárpitozás piros kontraszt varrással merész optikai hatást kelt. Az ülési kényelem csomagban a vezető és az utas számára is elérhető a ülésmagasítás.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 457 LE
Teljesítmény (kw) 336 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 9.3 l/100km 9.7 l/100km
CO2-kibocsátás 220 (g/km) 211 (g/km)
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)