Mercedes-Benz CLE Cabriolet

Vezetési élmény egy új dimenzióban

A Mercedes-Benz CLE Cabriolet eleganciát és teljesítményt ötvöz fejlett tervezéssel és csúcsminőségű hangélménnyel. Jellegzetes frontjával, innovatív, szélzajtól mentes szövettető és stílusos 18-tól 20 colos kerekekkel az autó nemes sportautóként mutatkozik be.

Egy olyan kép, ami belül is tükröződik: Magas felbontású kijelzők, ARTICO műbőr hatású anyagok és egy Burmester® 3D-Surround hangrendszer luxus kényelmet nyújt első osztályú technológia alapján. Az ultimate szabadságérzet négy keréken.

A Mercedes-Benz CLE Cabriolet minden kiemelkedő tulajdonsága

  • Környezet-megvilágítás (opcionális)
  • Burmester® 3D-szurround hangrendszer (opcionális)
  • Központi kijelző (11,9 col) álló formátumban
  • Memória csomag (opcionális)
  • Nagyfelbontású vezetőoldali kijelző  (12,3 col)
  • Fejtér fűtés (opcionális)
  • 18 colos könnyűfém keréktárcsák
  • MBUX Prémium navigáció

Egyedi modellek


Esztétika találkozik az aerodinamikával: a CLE Cabriolet külső megjelenése

© Mercedes-Benz AG

Előre haladott frontdizájn

© Mercedes-Benz AG
A CLE Cabriolet jellegzetes első része elegánsan lejtő motorháztetővel büszkélkedik, amely egy A-alakú hűtőrácsban végződik. Ennek közepén büszkén hirdeti helyét a nemes Mercedes-Benz logó.
Az aerodinamikai jellemzőket alapértelmezés szerint 18 colos könnyűfém keréktárcsák egészítik ki. Opcionálisan 20 colos változatban is kaphatók.

Funkcionális szövet-akusztikai tető

© Mercedes-Benz AG
Három színváltozatban kapható, a teljesen automatizált szövet tető kiváló vezetési komfortot biztosít minden útvonalon. Az hatékonyan fejlesztett külső zaj- és hőszigetelés biztosítja, hogy mindig nyugodtan és pihenten érje el célját.

Harmonikus formatervezés

© Mercedes-Benz AG
A CLE Cabriolet hátulja is elegáns dinamizmust képvisel: a markáns, két részből álló lámpák és a stílusos összekötő elem zökkenőmentesen illeszkedik a hátsó részbe, és hangsúlyozza az autó sportos karakterét.

A belső tér részleteiben: Komfort és technológia a CLE Cabrioletben

© Mercedes-Benz AG
Egyéni üléspozíció gyakori vezetőváltás esetén? A memória funkcióval akár három különböző ülésbeállítást is menthet. A funkció magában foglalja a kormányoszlop, a külső tükrök és az opcionális Head-up kijelző beállításait. A felhasználói profilokat kényelmesen konfigurálhatja és aktiválhatja a központi kijelzőn.
A 12,3 colos vezetői kijelzőn a legfontosabb információkat éles képpel jelenítik meg. A menüt intuitív navigációval és a „Klasszikus” és „Szerviz” közötti kijelző-beállítással személyes preferenciáihoz igazítják.

A könnyű használat a központban

© Mercedes-Benz Group AG
A 11,9 colos központi kijelző elegáns, a vezető felé orientált designnal rendelkezik, és a napfény ellenére is hibátlanul kezelhető érintőképernyővel és állítható dőlésszöggel. Az új generációs MBUX rendszer számos funkciója magában foglalja az intuitív vezérlést hanggal, érintéssel vagy gesztusokkal.
Az AVANTGARDE belső vonallal alapfelszereltségként rendelkező CLE Cabriolet tiszta exkluzivitást és időtlen eleganciát sugároz. Az műszerfal és a műszerfal ARTICO műbőr nappabőr hatású bevonattal rendelkezik, vonzó stílusjegyként szolgálva a jármű belsejében.

A hangulatfény 64 színben

© Mercedes-Benz Group AG
Személyes ízlése szerint alakítsa ki a belső teret finoman állítható környezeti világítással! A 64 színopció lehetővé teszi a belső tér fényvonalainak szinte korlátlan adaptálását hangulatának vagy a kívánt légkörnek megfelelően.
A Burmester® 3D-szurround hangrendszer tiszta és gazdag hangokat garantál minden frekvenciatartományban – mind az első, mind a hátsó üléseken. Az első ülésekbe integrált hangszórók gazdag és árnyalt hallgatási élményt biztosítanak. A fém hangszóróvédők Burmester® felirattal egészítik ki a minőségi belső teret.

Első ülések prémium jellemzőkkel

© Mercedes-Benz Group AG
A CLE Cabriolet első ülésein a komforté a főszerep: Az opcionális 7-zónás masszázsfunkció minden autóutat wellness-visszavonulássá varázsol. Az AIRSCARF fejtér fűtés által optimálisan temperált kö
Tekerje nyakát és torkát meghitt melegségbe az első ülések zseniális AIRSCARF fejtérfűtésével! A pontosan szabályozott légáramlás láthatatlanul körbetekeri a vezető és az első utas nyakát és nyaki területét. A légáram intenzitása három fűtési fokozaton keresztül szabályozható, így biztosítva a kívánt melegséget és kényelmet.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 197 LE 381 LE
Teljesítmény (kw) 145 kW 280 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.9 l/100km 8.5 l/100km
CO2-kibocsátás 128 (g/km) 192 (g/km)
Energia osztály
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor