Mercedes-Benz CLS Coupé

Sugárzó ikon.

Az új CLS: egy stílusikon.

Az új CLS a kifinomult sportosság és az iránymutató formanyelv egyensúlyával tesz impozáns hatást. Külsejét az ikonikus sziluett és a tökéletes arányok határozzák meg, belső tere pedig prémium feldolgozással és egyedi kivitelváltozatokkal várja.

Sziluett: ikonikus. Az új CLS elkápráztatja időtlenül elegáns formáival és modern luxusával. Az újfajta frontrésztől − csillagdesignnal kialakított hűtőráccsal − harmonikus átmenetek vezetnek át az izgalmasan ívelt tetőig és a far klasszikus kupévonaláig.

Ikonikus forma sportos karakterrel.


Az új CLS tiszta vonalvezetése időtlenséget sugároz magából. Mivel formanyelve tudatosan csak a lényegre szorítkozik, tökéletesen érvényre jut a karakteres sziluett. Remek designrészletei − mint amilyen például az új kialakítású frontrész csillagdesignnal kialakított hűtőráccsal − impozánsan kiemelik progresszív stílusát.

 


Egyedi stílus belül is.

A belső térben is felfedezhetjük az új CLS stílusos karakterét. A modern luxus itt nemcsak látható, hanem érezhető is. Az áramló formák és a minőségi anyagok új térérzetet teremtenek. A smokey grey díszítőelemekkel vagy az új bőrszínekkel − amilyen például a nevaszürke − teljesen személyes jegyeket adhat új CLS-ének.

 


Egyedi luxus tökéletes arányokkal.

Éppen a kis részletek azok, amelyek annyira lélegzetelállítóvá teszik az új CLS belső terét. Foglaljon helyet a vezetőtérben, és tekintsen végig a látványon: tiszta vonalvezetést, szépséges arányokat és elegáns anyagokat láthat. Élje át a modern luxust, amelyet ízlése szerint alakíthat egyedi belsőtér-felszereltségeinkkel!

Extrafényezések

Gépkocsija már gyárilag megkapja a legmagasabb szintű exkluzivitást, így egyszerűen káprázatos jelenség lesz. Az extrafényezések olyan különleges Mercedes-Benz-fényezések, amelyeket rendkívüli eljárásokkal, kézi munka nagy részarányával készítünk el.

Ambiente megvilágítás

Teremtse meg utastere atmoszféráját személyes kívánságai vagy aktuális hangulata szerint. Az Ambiente megvilágítás 64 színéből lenyűgöző színkombinációk születnek, amelyek akár dinamikusan váltakozhatnak, vagy különböző színekbe öltöztethetik a belső tér egy-egy részét.

Intelligens infotainment-rendszer az új CLS-ben.


Az új CLS teljesen digitális műszerfala új szintre emeli a vezetési élményt. Intuitív és intelligens felszereltségei a lehető legkényelmesebb kezelhetőséget biztosítják. A beszédvezérlés és az érintő-kezelőelemek kapcsolóközponttá varázsolják járműve vezetőterét. Az intelligens MBUX infotainment-rendszer a Mesterséges Intelligencia segítségével napról napra, egyre jobban megismeri az Ön kedvenc beállításait, így a vezetéssel járó stressztől megkímélve érhet célba.

Lépjen be a komfortzónájába!

Az új CLS belső tere a kényelmet szolgáló számos különleges felszereltségével rendkívül kellemes környezetet teremt az utazáshoz. A Burmester® 3D-s térhatású hangrendszer kivételes hangzásélményt kínál, miközben a masszázsfunkcióval is rendelkező multikontúr ülések hozzájárulnak az autóban ülők kikapcsolódásához.

 


Jólesik itt lenni.
A kényelem az új CLS-ben teljes körű élményt jelent. A sokféle innovatív felszereltség elfeledteti Önnel a mindennapok stresszét, és abszolút kikapcsolódást nyújt. Az ENERGIZING csomag az utazás alatt is aktívan hozzájárul a vezető és utasa jó közérzetéhez és kiváló kondíciójához.

Jövőbe mutató kényelem. Bárhol is jár.

A futómű, a sebességváltó és a hajtás képezi az új CLS kitűnő menetkomfortjának alapját. A talajtól és a menethelyzettől függően a légrugózás és a vonóerő-átadás dinamikusan szabályozható, hogy mindenkor garantálható legyen a legjobb vezetési élmény.


Állja a próbát. A biztonság terén is.

Legmodernebb biztonsági és asszisztensrendszereink az adott helyzetnek megfelelően támogatják, és segítenek csökkenteni az aktív kockázatokat a közlekedésben. Monoton, gyakori megállással és elindulással járó forgalom vagy sávváltás az autópályán? Az új CLS intelligens vezetőasszisztenseivel biztonságban tudhatja magát.

Példamutató biztonság a Mercedes-Benz Intelligent Drive rendszerekkel.

Lehet szó sűrű városi forgalomról, hosszú éjszakai vezetésről vagy ismeretlen utakról, CLS-e jól érzékelhetően könnyebbé teszi a feladatát a stresszes szituációkban. Ennek hátterében egy olyan koncepció áll, amely egy Mercedes-Benz gépkocsiban minden utat biztonságosabbá és egyedülállóvá tesz: ez a Mercedes-Benz Intelligent Drive. Az az idő ugyanis, amit a kormány mögött tölt, igazán az Ön ideje. A kikapcsolódás és az energiával való töltekezés ideje, hogy mindenekelőtt biztonságosan, de egyúttal a vezetéssel járó stressztől megkímélve érhessen célba.

Aktív sávtartó asszisztens

Visszatéríti a forgalmi sávba: az Aktív sávtartó asszisztens a kormány rezgetésével figyelmezteti, ha véletlenül áthajt a sávot jelölő útburkolati jelen. Veszélyes helyzetekben az egyik oldalon végzett fékezéssel aktívan be is avatkozhat, és visszavezetheti a gépkocsit a megfelelő sávba.

Aktív fékasszisztens

Az Aktív fékasszisztens segít elkerülni a ráfutásos baleseteket az Ön előtt haladó vagy álló járművekkel, továbbá a mozgó gyalogosok és kerékpárosok elütését. A távolság- és ütközésfigyelmeztetés mellett biztosítja a pillanatnyi helyzetnek megfelelő fékerő-rásegítést, sőt autonóm vészfékezésre is képes.

Sebességkorlátozás-asszisztens

A Sebességkorlátozás-asszisztens a legnagyobb megengedett sebesség kijelzésével megkönnyíti a sebességre vonatkozó előírások betartását, ráadásul a kiegészítő korlátozó jelzésekre is felhívja a figyelmet. Az általa nyújtott tájékoztatás hozzájárul a mindennapi biztonságos autózáshoz.
 

Holttérfigyelő asszisztens

A Holttérfigyelő asszisztens Ön helyett is figyel – különösen abban az esetben, amikor Ön működteti az irányjelzőt. Optikai úton és hangjelzéssel figyelmezteti, ha oldalirányú ütközés fenyeget a holttérbe került más közlekedőkkel. A gépkocsi megállása után is éber marad, és jelzi, ha nem megfelelő pillanatban nyitná ki az ajtót.

Head-up kijelző

Sportos és különleges vezetési élmény várja: a Head-up kijelző lenyűgöző, digitális műszerfallá változtatja gépkocsija szélvédőjét. Segítségével mindig közvetlenül a szeme előtt lehetnek a fő információk, miközben teljes figyelmével az útra és a közlekedési eseményekre összpontosíthat.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 250 km/h 250 km/h
Teljesítmény (LE) 265 LE 265 LE
Teljesítmény (kw) 195 kW 195 kW
Lökettérfogat 1992 ccm 1992 ccm
Nyomaték 550 Nm 550 Nm
Hossz 4988 mm 4988 mm
Magasság 1435 mm 1435 mm
Szélesség 2069 mm 2069 mm
Hasznos terhelésnek 645 kg 645 kg
Ajtók 4 4
Ülések száma 5 5
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.5 l/100km 5.8 l/100km
Városi üzemanyag-fogyasztás 7.2 l/100km 7.6 l/100km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 4.4 l/100km 4.8 l/100km
CO2-kibocsátás 144 (g/km) 152 (g/km)
Energia osztály A A


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Tartozékválogatások
Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor