Mercedes-Benz CLS Coupé

Design, új megvilágításban

Az új Mercedes-Benz CLS mintapéldája az egyedi formaterv és a prémium belső tér ötvözésének, mely gazdag felszereltséggel egészül ki. A szegmenst megteremtő, korábbi négyajtós kupé harmadik generációja megérkezett. 

Az új modell színtiszta CLS géneket örökölt az íjként feszülő övvonallal, az alacsony oldalablakokkal és sportosságával. Ugyanakkor mutatja az érzelmesen letisztult formavilág továbbfejlődését, az éles sarkok és vonalak finomítását. A jelenlegi Mercedes-Benz kupék családjába tökéletesen illeszkedő modellt mindössze 0,26-os légellenállási együtthatója teszi egyszerre áramvonalassá és széppé. 

Újautó ajánlatok

Induló ár
19 691 730 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

3 készletről elérhető jármű

3
Használt autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 5,2 - 8,9 l/100km
CO2-kibocsátás 137 - 203 (g/km)
Teljesítmény 180 - 336 kW (245 - 457 LE)

A CLS nemcsak sportos, hanem kényelmes is.


Az AIR BODY CONTROL futómű, az ENERGIZING komfortvezérlés, valamint az új generációs infotainment rendszerek a Mercedes-Benz Link okostelefon-kapcsolódással és a vezeték nélküli töltés funkcióval együtt gondoskodnak a lehető legkevesebb fáradsággal járó de annál kényelmesebb utazásról. A csúcstechnológia egyik példája a középkonzoli érintőpad, amely haptikus és akusztikus visszajelzést is ad az egyes kényelmi funkciók és beállítások vezérlésekor.

Külső: magabiztos sportosság a Mercedes-Benz kupék stílusában


"Az új CLS egy formai ikon, a négyajtós kupé műfaj archetípusa. Az érzelmesen letisztult formanyelv továbbgondolása, a DNS letisztult, sallangmentes átörökítése, amely elegáns szépségével érzelmileg is telített" - mondta Gorden Wagener, a Dailmer AG vezető formatervezője.

Az erőteljes front egyik meghatározó alkotóeleme a Mercedes-Benz kupékra jellemző egylamellás hűtőrács, amelynek sziluettje kiszélesedik, a Mercedes-AMG GT kontúrjaira emlékeztetve. A különösen lapos és széles fényszórók dinamikusan követik a hűtőrács által felrajzolt vonalakat.

Az oldalnézetet a magas, ívelt övvonal és a sportosan kevés üvegfelület határozza meg, keretnélküli ablakokkal. Az előrehajló orrkialakítás egy cápa orrára emlékeztet, amelyet a hosszan nyújtózó motortér követ. A kontúrok az érzelmes letisztultság nyelvét közvetítik: a vonalak és a sarkok száma lecsökkent, ezáltal az összképet az ívelt felületek uralják.