Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+

Minden, csak nem csendes.

Luxus, teljesítmény és fenntarthatóság: A Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ egyesíti a lenyűgöző járműdizájnt, a modern belső kialakítást és a maximális vezetési teljesítményt, hogy új vezetési élményt teremtsen – 100% elektromos és 100% AMG!

Az új AMG Sound Experience Performance rendszer új hangot ad az EQS-nek. Élvezze az egyedülálló hangélményt, amely érzelmileg erősíti a dinamikus vezetési élményt. Erőteljes motorhangot szimulál, amelynek intenzitása szabályozható.

A Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ összes kiemelt tulajdonsága

 • AMG Sound Experience Performance a Balanced, Sport és Powerful kivitelben
 • 2 nagy teljesítményű villanymotor 484 kW teljesítményű meghajtással
 • opcionálisan elérhető AMG DYNAMIC PLUS rendszerrel, amely még nagyobb, akár 560 kW-os teljesítményt biztosít.
 • teljes mértékben szabályozható AMG Performance 4MATIC+ összkerékhajtás
 • gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra 3,4 s alatt
 • 250 km/h végsebesség
 • 107,8 kWh kapacitású, energiatakarékos lítium-ion akkumulátorok
 • ingyenesen elérhető Mercedes me Charge az első 3 évben
 • elektromos hatótávolság (WLTP) 529 és 586 km között
 • alacsony cW-érték 0,23-tól
 • AMG RIDE CONTROL+ futómű adaptívan állítható csillapítással
 • MBUX hiperképernyő számos információs, szórakoztató és AMG-specifikus alkalmazással
 • Hátsó tengely kormányzás alapfelszereltségként

Hatékony hátsó tengely kormányzás az új AMG EQS 4MATIC+-ban

Az EQS 53 4MATIC+ teljesen elektromos és alapfelszereltségként hátsó tengely kormányzással ellátott modell kiemelkedő menetteljesítményeivel nyűgözi le az embert. Az első és a hátsó tengely kormányzás kölcsönhatásának köszönhetően a vezetőnek agilis vezetési élményben van része, amely kis mértékű kormánymozgatást igényel. 60 km/h sebességig a hátsó kerekek az első kerekekkel ellentétes irányba kormányozhatók, így az EQS 53 4MATIC+ különösen fürge és agilis.

Nagyobb sebességnél a hátsó kerekek az első kerekekkel megegyező irányba vannak beállítva. Ez egy virtuálisan meghosszabbított tengelytávot eredményez – a nagyobb stabilitás, biztonság és kényelem érdekében nagy sebesség mellett.

Fokozott luxus és optimalizált kialakítás a nagyobb teljesítmény érdekében

© Mercedes-Benz AG

Járműtervezés egyetlen öntvényből

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ egyívű vonalvezetése és a ferdehátú, fülkés kialakítás egyértelműen megkülönbözteti az EQS-t a hagyományos járművektől. A cél egy olyan sportkocsi volt, amely nagyvonalú felületekkel, csökkentett illesztésekkel és zökkenőmentes átmenetekkel rendelkezik.

Tipikus AMG

© Mercedes-Benz AG
Az eleje kiemeli az EQS 53 4MATIC+ klasszikus, sportos AMG karakterét. Alapfelszereltségként az AMG Performance erőteljes DIGITAL LIGHT fényszóróival van felszerelve. Az ESQ 53 4MATIC+ elülső részét a Black Panel Grill krómozott függőleges merevítők jellemzik. Az első rész látványos fénypontja a jellegzetes AMG A-szárnyas kialakítású első kötény.

Legmagasabb aerodinamikai hatékonyság

A jobb teljesítmény érdekében: Az olyan komponensek, mint az AMG oldalsó küszöbökön, a hátsó kötényen vagy a hátsó spoileren található lamellák és uszonyok az EQS 53 4MATIC+ menetdinamikáját jellemzik.

AMG könnyűfém keréktárcsák

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ számára 21 vagy 22 colos méretű kerekek állnak rendelkezésre – a választás az Aero és a Heritage felszereltségi sorok között lehetséges.
Az oldalsó légbeömlőkön és az így kialakuló Air-Curtain-hatáson (légfüggönyhatáson) keresztül a légáramlatok a járművön belül össze vannak kötve. Ez csökkenti a légellenállást és növeli a jármű teljes hatótávolságát.

Első osztályon a jövőbe: az AMG EQS 53 4MATIC+ belseje

© Mercedes-Benz AG

AMG Performance kormánykerék

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ alapfelszereltségéhez tartozik egy AMG Performance kormánykerék, amely nappa bőrből készült. Az alsó részén lapított és a markolat területén perforált, optimális tapadást biztosít a páratlan kormányzási élmény érdekében. Az opcionálisan választható ezüstszínű tappancsokkal a különböző visszatermelési szinteket lehet váltani.

MBUX hiperképernyő

© Mercedes-Benz AG
Az új, teljesen elektromos AMG-ben alapfelszereltség az innovatív MBUX hiperképernyő. A kijelző a belső tér egyik oldalától a másikig terjed. Minden infotainment és AMG-specifikus funkció elérhető a nagyméretű érintőképernyőn keresztül. A telepített intelligens szoftver személyre szabott javaslatokat tesz a felhasználónak az infotainmentre, valamint a kényelemre és a jármű konfigurációjára vonatkozóan.

AMG sportülések

A négy irányban állítható deréktámasszal ellátott járműülések ideális üléskényelmet biztosítanak. Számtalan elektromos és kézi állítási lehetőségen keresztül megtalálja az optimális ergonómiai pozíciót a kellemes és kényelmes vezetési élményhez, maximális sportteljesítmény mellett. A designt az ARTICO műbőr űrszürke színben, AMG-specifikus ülésgrafikával és piros díszvarrással ellátott, AMG-specifikus ülésgrafikával jellemzi. Das Design ist in der Ledernachbildung ARTICO in Spacegrau mit AMG-spezifischer Sitzgrafik mit roter Ziernaht gehalten.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Egyedi modellek

Elektro-Varianten
Típus model.detail.engines.electric-engine model.detail.engines.batteryCapacity model.detail.engines.electric-power Nm Fogyasztás kombinált
(kWh/100 km)
CO2-kib. kombinált
(g/km)
Elektr. futásteljesítmény model.detail.engines.electricChargeTime model.detail.engines.novaRate Listaár (áfa, reg.adó)
Nettó ár
model.detail.enginefueltype.ELECTRIC
Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ filter.enginefueltype.ELECTRIC 107.8 kW
PS
211,0 - 234,0
0 529 - 586 30 perc 0 63.766.000,00
50.209.449,00

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Hossz 5223 mm 5223 mm
Magasság 1520 mm 1520 mm
Szélesség 2125 mm 2125 mm
Hasznos terhelésnek 570 kg 570 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center