Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+

Minden, csak nem csendes.

Luxus, teljesítmény és fenntarthatóság: A Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ egyesíti a lenyűgöző járműdizájnt, a modern belső kialakítást és a maximális vezetési teljesítményt, hogy új vezetési élményt teremtsen – 100% elektromos és 100% AMG!

Az új AMG Sound Experience Performance rendszer új hangot ad az EQS-nek. Élvezze az egyedülálló hangélményt, amely érzelmileg erősíti a dinamikus vezetési élményt. Erőteljes motorhangot szimulál, amelynek intenzitása szabályozható.

A Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ összes kiemelt tulajdonsága

 • AMG Sound Experience Performance a Balanced, Sport és Powerful kivitelben
 • 2 nagy teljesítményű villanymotor 484 kW teljesítményű meghajtással
 • opcionálisan elérhető AMG DYNAMIC PLUS rendszerrel, amely még nagyobb, akár 560 kW-os teljesítményt biztosít.
 • teljes mértékben szabályozható AMG Performance 4MATIC+ összkerékhajtás
 • gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra 3,4 s alatt
 • 250 km/h végsebesség
 • 107,8 kWh kapacitású, energiatakarékos lítium-ion akkumulátorok
 • ingyenesen elérhető Mercedes me Charge az első 3 évben
 • elektromos hatótávolság (WLTP) 529 és 586 km között
 • alacsony cW-érték 0,23-tól
 • AMG RIDE CONTROL+ futómű adaptívan állítható csillapítással
 • MBUX hiperképernyő számos információs, szórakoztató és AMG-specifikus alkalmazással
 • Hátsó tengely kormányzás alapfelszereltségként

Hatékony hátsó tengely kormányzás az új AMG EQS 4MATIC+-ban

Az EQS 53 4MATIC+ teljesen elektromos és alapfelszereltségként hátsó tengely kormányzással ellátott modell kiemelkedő menetteljesítményeivel nyűgözi le az embert. Az első és a hátsó tengely kormányzás kölcsönhatásának köszönhetően a vezetőnek agilis vezetési élményben van része, amely kis mértékű kormánymozgatást igényel. 60 km/h sebességig a hátsó kerekek az első kerekekkel ellentétes irányba kormányozhatók, így az EQS 53 4MATIC+ különösen fürge és agilis.

Nagyobb sebességnél a hátsó kerekek az első kerekekkel megegyező irányba vannak beállítva. Ez egy virtuálisan meghosszabbított tengelytávot eredményez – a nagyobb stabilitás, biztonság és kényelem érdekében nagy sebesség mellett.

Fokozott luxus és optimalizált kialakítás a nagyobb teljesítmény érdekében

© Mercedes-Benz AG

Járműtervezés egyetlen öntvényből

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ egyívű vonalvezetése és a ferdehátú, fülkés kialakítás egyértelműen megkülönbözteti az EQS-t a hagyományos járművektől. A cél egy olyan sportkocsi volt, amely nagyvonalú felületekkel, csökkentett illesztésekkel és zökkenőmentes átmenetekkel rendelkezik.

Tipikus AMG

© Mercedes-Benz AG
Az eleje kiemeli az EQS 53 4MATIC+ klasszikus, sportos AMG karakterét. Alapfelszereltségként az AMG Performance erőteljes DIGITAL LIGHT fényszóróival van felszerelve. Az ESQ 53 4MATIC+ elülső részét a Black Panel Grill krómozott függőleges merevítők jellemzik. Az első rész látványos fénypontja a jellegzetes AMG A-szárnyas kialakítású első kötény.

Legmagasabb aerodinamikai hatékonyság

A jobb teljesítmény érdekében: Az olyan komponensek, mint az AMG oldalsó küszöbökön, a hátsó kötényen vagy a hátsó spoileren található lamellák és uszonyok az EQS 53 4MATIC+ menetdinamikáját jellemzik.

AMG könnyűfém keréktárcsák

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ számára 21 vagy 22 colos méretű kerekek állnak rendelkezésre – a választás az Aero és a Heritage felszereltségi sorok között lehetséges.
Az oldalsó légbeömlőkön és az így kialakuló Air-Curtain-hatáson (légfüggönyhatáson) keresztül a légáramlatok a járművön belül össze vannak kötve. Ez csökkenti a légellenállást és növeli a jármű teljes hatótávolságát.

Első osztályon a jövőbe: az AMG EQS 53 4MATIC+ belseje

© Mercedes-Benz AG

AMG Performance kormánykerék

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ alapfelszereltségéhez tartozik egy AMG Performance kormánykerék, amely nappa bőrből készült. Az alsó részén lapított és a markolat területén perforált, optimális tapadást biztosít a páratlan kormányzási élmény érdekében. Az opcionálisan választható ezüstszínű tappancsokkal a különböző visszatermelési szinteket lehet váltani.

MBUX hiperképernyő

© Mercedes-Benz AG
Az új, teljesen elektromos AMG-ben alapfelszereltség az innovatív MBUX hiperképernyő. A kijelző a belső tér egyik oldalától a másikig terjed. Minden infotainment és AMG-specifikus funkció elérhető a nagyméretű érintőképernyőn keresztül. A telepített intelligens szoftver személyre szabott javaslatokat tesz a felhasználónak az infotainmentre, valamint a kényelemre és a jármű konfigurációjára vonatkozóan.

AMG sportülések

A négy irányban állítható deréktámasszal ellátott járműülések ideális üléskényelmet biztosítanak. Számtalan elektromos és kézi állítási lehetőségen keresztül megtalálja az optimális ergonómiai pozíciót a kellemes és kényelmes vezetési élményhez, maximális sportteljesítmény mellett. A designt az ARTICO műbőr űrszürke színben, AMG-specifikus ülésgrafikával és piros díszvarrással ellátott, AMG-specifikus ülésgrafikával jellemzi. Das Design ist in der Ledernachbildung ARTICO in Spacegrau mit AMG-spezifischer Sitzgrafik mit roter Ziernaht gehalten.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 250 km/h 250 km/h
Teljesítmény (LE) 612 LE 612 LE
Teljesítmény (kw) 450 kW 450 kW
Lökettérfogat 3982 ccm 3982 ccm
Nyomaték 850 Nm 850 Nm
Hossz 5223 mm 5223 mm
Magasság 1520 mm 1520 mm
Szélesség 2125 mm 2125 mm
Hasznos terhelésnek 570 kg 570 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 11.9 l/100km 11.9 l/100km
Városi üzemanyag-fogyasztás 15.3 l/100km 15.3 l/100km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 10 l/100km 10 l/100km
CO2-kibocsátás 286 (g/km) 295 (g/km)
Energia osztály E E


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

AMG Performance Center