Kia Ceed

Remek húzás

A harmadik generációjába lépő vadonatúj Kia Ceed, az európai vásárlóknak Európában tervezett, fejlesztett és gyártott kompakt újdonság innovatív technológiáival, érett, diszkréten sportos megjelenésével és fokozott vezetési élményével tovább erősíti a Kia piaci pozícióját a kontinensen, az alsó-középkategóriában.

  • Sportos, új formaterv
  • Innovatív technológiák növelik a kényelmet, a praktikumot és a biztonságot
  • Sávkövető asszisztens: az első Kia 2-es szintű autonóm mobilitással
  • Fejlett vezetőtámogató rendszerek teljes választéka
  • Vadonatúj erőforrások: 140 lóerős 1.4 T-GDi benzines és különösen takarékos 1,6 literes U3-sorozatú dízel
  • Régi néven, de új formában: a cee'd mostantól Ceed
  • Gyártás Európában, a szlovákiai Zsolnán
  • 7 éves, 150 000 km-es gyári garancia minden modellre

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.


Válassza alábbi kihagyhatatlan bevezetési ajánlatainkat:

Ingyenes időszakos karbantartás akár 3 éven át

Szeretné meghosszabbítani új autója élettartamát? Ne hagyjon ki egyetlen időszakos karbantartást sem! Új generációs Kia Ceed vásárlása esetén válassza a Premium Value Programot, és márkaszervizeinkben 3 éven át térítésmentesen végezzük el a szükséges folyadék- és szűrőcseréket, sőt, a szolgáltatás magában foglalja autója teljes körű átvizsgálását is.


Már Kia modellt vezet? Díjazzuk hűségét!

Most 200.000 Ft-tal többet adunk használt Kia gépkocsijáért, amennyiben új generációs Kia Ceed vásárlása mellett dönt.

kia ceed orr design

Az új Kia Ceed alacsony, széles megjelenéssel hódítja meg az utat, azonnal magára vonja a figyelmet. Dinamikus vonalait a Kia európai dizájn központjában, Frankfurtban fejlesztettük úgy, hogy az autó sportos teljesítményét hirdessék. Az új Kia Ceed készen áll arra, hogy újra élmény legyen a vezetés.

 

kia ceed oldalnézetből

Káprázatos megjelenésével a Kia Ceed minden alkalommal új élmények felfedezésére csábít. A kétrétegű hűtőrács széles, sportos kiállást biztosít, amelyet a krómozott ablakkeret és a 17"-os kéttónusú könnyűfém kerekek erősítenek. Magasfényű légterelő, hátsó LED-es Nappali menetfény és króm kipufogó fokozzák a hatást.

 

kia ceed hátsó led helyzetjelző

A szemrevaló hátsó LED-es nappali menetfénnyel az autó jobban észrvehető az úton. Az erőteljes dizájn az új Kia Ceed modellek egyik legfontosabb tulajdonsága. Elöl a full LED fényszórók, a LED-es jégkoca nappali menetfények és Távolsági fényszóró asszisztens (HBA) hirdetik, hogy a Kia Ceedet látni kell.

 

 

Újratervezett, intuitív belső

Az új Kia Ceedben mindent a vezető köré terveztünk. A műszerfal egyszerű, vízszintes elrendezése tágas atmoszférát teremt. A belsőt stílusos opciók dobják fel, mint a fekete és szürke részletek, a szövet, műbőr, vagy akár valódi bőr fekete ülések. A stílus és technológia tökéletes párosítása a 10,25"-os érintőképernyős navigációs rendszer és a 12,3"-os digitális műszerfal.

TELJESÍTMÉNY

Fedezzen fel többet!

Dinamikus motorok

Válasszon dinamikus benzin- és takarékos dízelmotorok közül 100-tól 140 lóerő teljesítményig. Minden motor teljesíti a legfrissebb Euro 6d TEMP károsanyag-kibocsátási előírásokat. Minden turbófeltöltésű benzinmotor benzin részecskeszűrővel (GPF), a dízelmotorok pedig fejlett kipufogógáz-tisztító rendszerrel (SCR) vannak felszerelve.

 

Agilis sebességváltás

Válasszon hatékony 6 sebességes kézi váltót, vagy a Kia 7 sebességes, duplakuplungos automata váltóját (DCT) még agilisabb váltással és hatékonysággal. Szabályozza vezetési élményét a Vezetési mód váltó (DMS)1 lehetőséggel: a Normál mód visszafogja az erőt és a fogyasztást, míg a Sport mód fokozza a teljesítményt és a reakciót. A kormányra rögzített váltófülek valódi teljesítményt és kontrolt nyújtanak.

 

Közvetlen kormányzás

Magabiztos kanyarvétel és nagysebességű stabilitás a merevebb karosszériának köszönhetően. A független felfüggesztés agilis reakciókat, jobb rugózást és lengéscsillapítást, közvetlenebb kormányzást tesz lehetővé. A Michelin Pilot Sport 4 gumiabroncsok tökéletesen kiegészítik a Kia Ceed sportos vezethetőségét.

Videók


Az új Kia Ceed - Jó helyen, jó időben.


Ha minden alkalommal élvezetes utazásra vágyik, jó helyen jár, és úgy véli, hogy a di- namikus formatervhez dinamikus vezethetőség illik, megtalálta, amit keresett. Az új Kia Ceed azonnal megragadja a figyelmét: merész formatervet kínál kétrétegű hűtőráccsal, két oldalán teljes LED-es fényszórókkal és látványos „jégkocka” LED nappali fényekkel, króm ablakkeretekkel és 17 colos kétszínű könnyűfém keréktárcsákra szerelt Michelin sportabroncsokkal. Röviden: készen áll arra, hogy ismét élvezetessé tegye az autóvezetést.

INFOTAINMENT, SZÓRAKOZÁS ÉS KAPCSOLÓDÁS


UVO CONNECT szolgáltatások

Az UVO CONNECT1 összeköti az autót a külvilággal: Okostelefonja applikációja segítségével szinkronizálhatja az útvonalat az autó navigációs rendszerével, ellenőrizheti az aktuális pozíciót vagy elérheti az utazás adatait. Az UVO segítségével élvezheti a Kia Live szolgáltatásait2 is mellyel a TomTom3 valós idejű információkat küld a traffipaxokról, időjárásról, forgalomról és sok egyébről.

 

10,25"-os navigációs kijelző

A hatalmas, nagyfelbontású érintőkijelző sok örömet tartogat a vezetőnek és az utasoknak. Az érintőkijelző felosztva akár három alkalmazás egyidejű megjelenítésére képes. Ilyen például a navigáció, zene és időjárás. A Bluetooth© multi-connection segítségével egyszerre két készülékhez képes kapcsolódni, támogatja az Android Auto és az Apple CarPlay rendszereket.4 A live szolgáltatás 7 év térképfrissítést6 is tartalmaz.5

 

JBL Prémium Hangrendszer

Élvezze kedvenc zenéit nagyszerű hangzással. A JBL Prémium hangrendszer 8 hangszóróval és fejlett Clari-Fi™ zenei helyreállítási technológiával biztosítja a háttérzenét az utazás élményéhez.6

 

Vezeték nélküli telefontöltő

Többé ne keressen kábeleket és dugókat. Egyszerűen helyezze kompatibilis Qi technológiás telefonját az erre kialakított tálcára a középkonzolon, és az máris töltődik.

KÉNYELEM

A vezető kényelme

Hidegebb napokon az első és hátsó ülések gyorsan felmelegednek. Melegebb napokon a szellőztetett első ülések hűvösek maradnak. A Beépített memória mindig tudja az Ön kedvenc ülésbeállítását. Az új Kia Ceed-ben fűtött kormánykerék is van, és a szélvédő jégmentesítéséről rejtett fűtőszálak gondoskodnak.

 

Intelligens kulcs

Az intelligens kulccsal kinyithatja és elindíthatja az autót egyetlen gomb megérintésével. Nem szükséges előkeresnie a kulcsot a táskájából vagy a zsebéből. A Távoli ablakirányítás segítségére van, ha nyitva felejti az ablakot: tartsa nyomva a kulcs lezáró gombját, és az ablakok felhúzódnak.

 

Könnyű parkolás

Párhuzamosan, merőlegesen, bárhogyan - Az okos parkolást-segítő rendszer (SPA) segítségével mind gyerekjáték. Az érzékelőket használva irányítja az ajtót helyetted. Neked csupán a féket és a sebességet kell használnod. A hátsó-nézeti kamera dinamikus segédvonalakkal teszi a parkolást még egyszerűbbé számodra.

 

Nagy felbontású műszerfal

Az egybefüggő 12.3"-os kijelző tűéles óráin mindig tisztán látja a sebességet és a fordulatszámot. A két digitális mutató közötti multifunkcionális területen mutatja az autó a navigációs utasításokat, a zenei információkat, telefonhívásokat, névjegyeket és a részletes utazási adatokat.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

DRIVE WiSE

Fedezze fel a DRIVE WiSE legújabb, legfejlettebb vezetéstámogató asszisztens technológiákat, amelyeket arra terveztünk, hogy biztonságosabbá tegyék a közlekedést.7 Élvezze a gondtalan utazást új Kia Ceed Kombijában.

 

Sávtartó asszisztens (LKA)

A Sávtartó asszisztens (LKA) a szélvédőbe épített kamerák segítségével figyeli a felfestéseket: ha Ön véletlenül elhagyná a sávot, a rendszer jelez, és vissza is kormányozza az autót a sávjába.

 

Adaptív sebességtartó automatika (SCC)

Az Adaptív sebességtartó automatika (SCC) kamera és radar segítségével, Stop and Go rendszerrel kiegészítve szabályozza a jármű sebességét és a követési távolságot.8 Ha a jármű előtt haladó autó gyorsít, a Kia Ceed Kombi is felgyorsít az előre megadott sebességhatárig. Amennyiben az elöl haladó jármű lassít, akkor csökkenti a sebességet, sőt meg is áll, ha kell, így őrizve meg az előre meghatározott biztonságos követési távolságot.

 

Sávkövető rendszer (LFA)

Ez egy nagy lépés a fél-automata vezetés felé. A Sávkövető rendszer gyorsít, fékez, és kormányoz az autó előtt haladó jármű mozgásának megfelelően.9 Ez könnyebbé és biztonságosabbá teszi a haladást a forgalmi dugókban. A rendszer kamerák és radar szenzorok segítségével állapítja meg a biztonságos távolságot, és közben figyeli az útfestést, hogy az autó a sáv közepén maradjon.

 

Hozzáadott biztonság

A Holttérfigyelő rendszer (BCW) vizuálisan figyelmezteti Önt a visszapillantó tükörben, ha egy másik jármű kerül a holtterébe. A Mögöttes keresztirányú ütközésveszélyre figyelmeztetés (RCCW) egy másik radar-alapú technológia, amely jelzi, ha potneciális forgalom keresztezi az Ön útját, miközben egy parkolóhelyről vagy kapubeállóból tolat ki.

 

Ütközésre figyelmeztető rendszer (FCA)

A Ütközésre figyelmeztető rendszer kamera és radar segítségével érzékeli az Ön előtt lévő járműveket, és vizuálisan jelez, ha ütközés veszélye áll fent.8 Opcióként a radar a gyalogosokat és kerékpárosokat is érzékeli, veszély esetén a kormánykerék rezegtetésével jelez. Ha a vezető nem reagál, az autó automatikusan lefékez, hogy elkerülje vagy mérsékelje a baleseteket.

 

Éberségfelügyeleti rendszer (DAW)

Az Éberségfelügyeleti rendszer segít megelőzni a fáradt, vagy figyelmetlen vezetést. A kormány mozgásából, az irányjelzésből, kigyorsításból és az utazás hosszából érzékeli, ha Önnek lankad a figyelme. Ha a figyelmi szintje alacsonynak tűnik, audiovizuális jelekkel figyelmezteti Önt.

 

Felgyorsul tőle a szívverés

A sportosság új definíciója

A Kia Ceed GT Line büszkén viseli sportos ismertetőjegyeit – a dinamizmust hangsúlyozó külső megjelenéstől a kiváló minőségű utastér minden apró részletéig. Szálljon be és fedezze fel a minőségi anyagok és lágy tapintású felületek által meghatározott elegáns és kifinomult belső teret!

Mindig felhívja magára a figyelmet

Az új Kia Ceed GT Line azonnal megragadja figyelmét kétrétegű hűtőrácsával és speciális vonalvezetésű ködlámpáival. Az ezüst kiemelésekkel feltuningolt, sportos küszöbök és a 18"-os, gyémánt mintázatú könnyűfém keréktárcsák még jobban kiemelik erőteljes megjelenését, amelyet az autó hátulja és a dupla kipufogócső tesz teljessé.

Mindenkire nagy hatást gyakorol

Az utastér határozottan dinamikus benyomást kelt, köszönhetően a D-alakú kormánynak és a stílusos kárpitválasztéknak (szövet és műbőr vagy fekete hasított bőr kombináció a sportülésekhez, illetve felsőkategóriás kényelmet nyújtó, teljes bőrborítás a fűthető ülésekhez). A sportosan elegáns érzetet a fekete tetőborítás teszi teljessé.

JOGI NYILATKOZAT

(1) Vezetési mód választás
A Vezetési mód választás (DMS) csak a 7 sebességes duplakuplungos váltóhoz (DCT) elérhető
 
(2) UVO CONNECT
A Kia információs és irányító szolgáltatása; A szolgáltatás a jármű első értékesítésétől számított 7 éven át díjmentes, p.l. attól a naptól számítva, amikor az értékesítési szerződés életbe lép, eddig az időszakig a változtatás jogát fenntartjuk. A működés részletes ismertetése és a használat feltételei elérhetők a Kia szerződött partnereinél és a kia.com oldalon. A szolgáltatás használatához iOS vagy Android operációs rendszert futtató okos eszköz használata és mobil adat előfizetés szökséges, ami költséggel járhat.
 
(3) Kia TomTom alapú valós idejű szolgáltatások
A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembehelyezés közötti idővel csökken.
 
(4) TomTom trafipax szolgáltatás
A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.
 
(5) Android Auto™ és Apple CarPlay™
Az új Kia Ceed Android Auto™ kompatibilis, úgy tervezve, hogy az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működjön. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig mindig az úton tartsa. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.
 
(6) 7 éves térképfrissítés
A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.
 
(7) Clari-Fi™ technológia
A JBL® hangrendszer Clari-Fi™ technológiát használ. A digitális adatok gyakran elvesznek, mikor MP3 formátumba tömörítik őket. A Clari-Fi™ technológia segít az elveszett magas/mély hangok korrigálásában és javítja a zene minőségét.
 
(8) DRIVE WiSE technológiák
A Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út-, illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
 
(9) A technológia csak a duplakuplungos modellek esetében elérhető.
 
(10) Ütközésre figyelmeztető rendszer
Az ütközésre figyelmeztető rendszer (FCA) egy támogatási rendszer, és nem mentesíti a vezetőt felelősségétől a jármű biztonságossá tételéhez. A vezetőnek még mindig hozzá kell igazítania vezetési magatartását saját vezetési képességeihez, a jogi követelményekhez és a teljes közúti és közlekedési viszonyokhoz. Az FCA-t nem úgy tervezték, hogy önállóan vezesse a járművet. További információkért olvassa el a használati útmutatót.
 
(11) 7 év garancia
Kia hétéves vagy 150 000 kilométeres gyártói garancia. Az egyes régiókban pl. a fényezésre vagy a felszereltségre vonatkozó garancia feltételei eltérőek lehetnek. További információ a Kia garanciáról a www.kiamotors.hu címen érhető el.

Ajánlatok & akciók


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 100 LE 204 LE
Teljesítmény (kw) 74 kW 150 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 3.8 l/100km 7.4 l/100km
CO2-kibocsátás 99 (g/km) 169 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

A Kia Ceed prospektusa (PDF)
Kia Értékesítők
Kia-Pappas érvek
Árlista
Műszaki adatok
Akciós Kia modellek
StarRent - Flottakezelés
Hogyan működik?
Kia Ceed SW változat