Kia Ceed kombi

Sportos dizájn és családi méret harmóniája

A harmadik generációjába lépő vadonatúj Kia Ceed, az európai vásárlóknak Európában tervezett, fejlesztett és gyártott kompakt újdonság innovatív technológiáival, érett, diszkréten sportos megjelenésével és fokozott vezetési élményével tovább erősíti a Kia piaci pozícióját a kontinensen, az alsó-középkategóriában.

  • Sportos, új formaterv
  • Innovatív technológiák növelik a kényelmet, a praktikumot és a biztonságot
  • Sávkövető asszisztens: az első Kia 2-es szintű autonóm mobilitással
  • Fejlett vezetőtámogató rendszerek teljes választéka
  • Vadonatúj erőforrások: 140 lóerős 1.4 T-GDi benzines és különösen takarékos 1,6 literes U3-sorozatú dízel
  • Régi néven, de új formában: a cee'd mostantól Ceed
  • Gyártás Európában, a szlovákiai Zsolnán
  • 7 éves, 150 000 km-es gyári garancia minden modellre

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.


Válassza alábbi kihagyhatatlan bevezetési ajánlatainkat:

Ingyenes időszakos karbantartás akár 3 éven át

Szeretné meghosszabbítani új autója élettartamát? Ne hagyjon ki egyetlen időszakos karbantartást sem! Új generációs Kia Ceed vásárlása esetén válassza a Premium Value Programot, és márkaszervizeinkben 3 éven át térítésmentesen végezzük el a szükséges folyadék- és szűrőcseréket, sőt, a szolgáltatás magában foglalja autója teljes körű átvizsgálását is.


Már Kia modellt vezet? Díjazzuk hűségét!

Most 200.000 Ft-tal többet adunk használt Kia gépkocsijáért, amennyiben új generációs Kia Ceed vásárlása mellett dönt.

Új megjelenés

A szemrevaló hátsó LED-es nappali menetfények javítják az autó láthatóságát, és könnyebben felismerhetővé teszik az úton. Az erőteljes dizájn az új Kia Ceed család egyik legfontosabb jellemzője. A lámpában található LED-es irányjelzők (3 kocka) hangsúlyozzák az autó szélességét. Elöl full LED fényszórók, jégkocka LED-es menetfények és Távolsági fényszóró asszisztens (HBA) világítják meg az utat.

Dinamikus külső

Az új Kia Ceed Kombi az ötajtós atletikus megjelenését örökölte. A kétrétegű első hűtőrács, a full LED fényszórók a jégkocka Nappali menetfénnyel és ködfényszóróval karakteres megjelenést biztosítanak. A sportos, alacsony profilt a krómkeretes ablakok hosszabbítják meg, a tetősínekre pedig szabadon helyezhet bármit, amit csak szeretne.

Intelligens csomagtérajtó

Nagyszerű funkció, különösen, ha tele van minden keze. Elég, ha az intelligens jeladót magánál tartja: közelítse meg a Kia Ceed hátulját, és a csomagtérajtó automatikusan felnyílik.

Nagyszerű utastér

A tágas belső térben minden a vezetőt szolgálja. A 12.3"-os teljesen digitális műszerfal és a 10.25”-os navigációs érintőkijelző tökéletesen simul bele a vezetőfülke síkjába. Minden információ, amire csak szüksége lehet nagy felbontásban áll rendelkezésére, beleértve a részletes navigációs utasításokat, a zenei információkat, telefonhívásokat és még egy sor egyebet.

Tágasság

A hatalmas, 625 literes csomagtér gyorsan 1 694 literesre bővül a hátsó ülések lehajtásakor. Két padló alatti tároló rekesz is rendelkezésére áll, amelyek kisebb tárgyakat rejthetnek el a kíváncsiskodó szemek elől. Rengeteg hely, hogy gondtalanul teljen a nap!

Intelligens megoldások

Az Intelligens csomagtérajtó magától kinyílik, ha az Intelligens kulcs a zsebében vagy a táskájában van, amikor megközelíti - kényelmes, ha tele vannak a kezei. Az Intelligens kulccsal gombnyomás nélkül nyithatja autóját, és a start/stop gombbal már indíthat is. Az Intelligens kulccsal az ablakokat távolról is irányíthatjha.

Sokoldalúság

Az új Kia Ceed kombi professzionálisan teremt helyet Önnek. Egyszerűen csak húzza meg a csomagtérben található kart az ülések vízszintes helyzetbe döntéséhez. A 40:20:40 arányú felosztásnak köszönhetően a hátsó tér az Ön igényeinek megfelelően alakítható - tökéletes sporteszközök vagy egyéb hosszú tárgyak szállítására. A csomagrögzítő sinek, elválasztó betétek és csomagrögzítő hálók segítségével könnyedén rendezheti csomagjait.

Vezetői komfort

Ne törődjön az időjárással. Minden ülés, sőt a kormánykerék és a szélvédő is gyorsan felmelegszik a hűvösebb napokon. Az első ülések melegebb napokon szellőztethetők is. Az Intelligens parkolást segítő rendszer (SPA) segítségével mindenhová beparkolhat: a hátsó kamera kijelzőjén dinamikus irányvonalak segítenek a manőverezésben.

 

Bővítse látókörét

Az új Kia Ceed Kombiban több helye van élvezni a napját. Sportkombi jellegét atletikus dizájnjának, sokoldalú kialakításának és dinamikus vezethetőségének köszönheti. Készüljön fel az izgalmas vezetési élményre.

Videók


INFORMÁCÓ, SZÓRAKOZÁS ÉS KAPCSOLÓDÁS


UVO CONNECT szolgáltatások

Az UVO CONNECT1 összeköti az autót a külvilággal: Okostelefonja applikációja segítségével szinkronizálhatja az útvonalat az autó navigációs rendszerével, ellenőrizheti az aktuális pozíciót vagy elérheti az utazás adatait. Az UVO segítségével élvezheti a Kia Live szolgáltatásait2 is mellyel a TomTom3 valós idejű információkat küld a traffipaxokról, időjárásról, forgalomról és sok egyébről.

 

10,25"-os navigációs kijelző

A hatalmas, nagyfelbontású érintőkijelző sok örömet tartogat a vezetőnek és az utasoknak. Az érintőkijelző felosztva akár három alkalmazás egyidejű megjelenítésére képes. Ilyen például a navigáció, zene és időjárás. A Bluetooth© multi-connection segítségével egyszerre két készülékhez képes kapcsolódni, támogatja az Android Auto és az Apple CarPlay rendszereket.4 A live szolgáltatás 7 év térképfrissítést6 is tartalmaz.5

 

JBL Prémium Hangrendszer

Élvezze kedvenc zenéit nagyszerű hangzással. A JBL Prémium hangrendszer 8 hangszóróval és fejlett Clari-Fi™ zenei helyreállítási technológiával biztosítja a háttérzenét az utazás élményéhez.6

 

Vezeték nélküli telefontöltő

Többé ne keressen kábeleket és dugókat. Egyszerűen helyezze kompatibilis Qi technológiás telefonját az erre kialakított tálcára a középkonzolon, és az máris töltődik.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

DRIVE WiSE

Fedezze fel a DRIVE WiSE legújabb, legfejlettebb vezetéstámogató asszisztens technológiákat, amelyeket arra terveztünk, hogy biztonságosabbá tegyék a közlekedést.7 Élvezze a gondtalan utazást új Kia Ceed Kombijában.

 

Sávtartó asszisztens (LKA)

A Sávtartó asszisztens (LKA) a szélvédőbe épített kamerák segítségével figyeli a felfestéseket: ha Ön véletlenül elhagyná a sávot, a rendszer jelez, és vissza is kormányozza az autót a sávjába.

 

Adaptív sebességtartó automatika (SCC)

Az Adaptív sebességtartó automatika (SCC) kamera és radar segítségével, Stop and Go rendszerrel kiegészítve szabályozza a jármű sebességét és a követési távolságot.8 Ha a jármű előtt haladó autó gyorsít, a Kia Ceed Kombi is felgyorsít az előre megadott sebességhatárig. Amennyiben az elöl haladó jármű lassít, akkor csökkenti a sebességet, sőt meg is áll, ha kell, így őrizve meg az előre meghatározott biztonságos követési távolságot.

 

Sávkövető rendszer (LFA)

Ez egy nagy lépés a fél-automata vezetés felé. A Sávkövető rendszer gyorsít, fékez, és kormányoz az autó előtt haladó jármű mozgásának megfelelően.9 Ez könnyebbé és biztonságosabbá teszi a haladást a forgalmi dugókban. A rendszer kamerák és radar szenzorok segítségével állapítja meg a biztonságos távolságot, és közben figyeli az útfestést, hogy az autó a sáv közepén maradjon.

 

Hozzáadott biztonság

A Holttérfigyelő rendszer (BCW) vizuálisan figyelmezteti Önt a visszapillantó tükörben, ha egy másik jármű kerül a holtterébe. A Mögöttes keresztirányú ütközésveszélyre figyelmeztetés (RCCW) egy másik radar-alapú technológia, amely jelzi, ha potneciális forgalom keresztezi az Ön útját, miközben egy parkolóhelyről vagy kapubeállóból tolat ki.

 

Ütközésre figyelmeztető rendszer (FCA)

A Ütközésre figyelmeztető rendszer kamera és radar segítségével érzékeli az Ön előtt lévő járműveket, és vizuálisan jelez, ha ütközés veszélye áll fent.8 Opcióként a radar a gyalogosokat és kerékpárosokat is érzékeli, veszély esetén a kormánykerék rezegtetésével jelez. Ha a vezető nem reagál, az autó automatikusan lefékez, hogy elkerülje vagy mérsékelje a baleseteket.

 

Éberségfelügyeleti rendszer (DAW)

Az Éberségfelügyeleti rendszer segít megelőzni a fáradt, vagy figyelmetlen vezetést. A kormány mozgásából, az irányjelzésből, kigyorsításból és az utazás hosszából érzékeli, ha Önnek lankad a figyelme. Ha a figyelmi szintje alacsonynak tűnik, audiovizuális jelekkel figyelmezteti Önt.

 

TELJESÍTMÉNY

Nagyteljesítményű motorok

Válasszon benzines vagy dízel motorokat 100-tól 140 LE teljesítményig. Minden motor megfelel a legfrissebb Euro 6d TEMP károsanyag kibocsátási előírásoknak. A turbós benzinmotorok részecskeszűrővel (GPF), a dízel motorok fejlett kipufogógáz-tisztító rendszerrel (SCR) vannak felszerelve.

 

Agilis sebességváltás

Válasszon hatékony 6 sebességes kézi váltót, vagy a Kia 7 sebességes, duplakuplungos váltóját (DCT) még agilisabb váltással és hatékonysággal. A Vezetési mód választóval (DMS)10 személyre szabhatja vezetési élményét: csak nyomja meg a Sport gombot még több teljesítményért és gyorsabb reakciókért. Használja a kormányra rögzített váltókarokat a legjobb kontrollért és teljesítményért.

 

Reaktív vezethetőség

A független felfüggesztési rendszer agilis vezethetőséget, jobb rugózást és lengéscsillapítást biztosít. A Michelin Pilot Sport 4 gumiabroncsok tökéletesen kiegészítik az új Kia Ceed Kombi magabiztos vezethetőségét.

Érezze az izgalmat!

A sportosság új definíciója

Íme egy autó, ami büszkén viseli sportos ismertetőjegyeit – a dinamizmust hangsúlyozó külsőtől a prémium minőségű utastér minden apró részletéig. Szálljon be és élvezze a különleges anyagok és lágy tapintású felületek kényeztetését.

Minden részletében inspiráló

A Kia Seed kombi tágas utasterét a D-alakú kormány, valamint a stílusos kárpitválaszték (szövet és műbőr, a sportülésekhez fekete hasított bőr kombináció vagy teljes bőrborítású fűthető-hűthető ülések) teszi lenyűgözővé. A sportosan elegáns stílust a fekete tetőborítás teszi tökéletessé.

A stílus hajtja

A kétrétegű hűtőrácsnak és a bordákkal szegélyezett, egyedi ködlámpadesignnak köszönhetően az új Kia Ceed vonzza a tekinteteket. Az impresszív hatást a 18”-os gyémánt mintázatú könnyűfém keréktárcsák az autó kátsó vonalvezetése és a dupla kipufogó tesz teljessé.

JOGI NYILATKOZAT

(1) UVO CONNECT
A Kia információs és irányító szolgáltatása; A szolgáltatás a jármű első értékesítésétől számított 7 éven át díjmentes, p.l. attól a naptól számítva, amikor az értékesítési szerződés életbe lép, eddig az időszakig a változtatás jogát fenntartjuk. A működés részletes ismertetése és a használat feltételei elérhetők a Kia szerződött partnereinél és a kia.com oldalon. A szolgáltatás használatához iOS vagy Android operációs rendszert futtató okos eszköz használata és mobil adat előfizetés szükséges, ami költséggel járhat.
 
(2) Kia TomTom alapú valós idejű szolgáltatások
A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembe helyezés közötti idővel csökken.
 
(3) TomTom trafipax szolgáltatás
A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.
 
(4) Android Auto™ és Apple CarPlay™
Az új Kia Ceed Kombi Android Auto™ kompatibilis, úgy tervezve, hogy az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működjön. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig mindig az úton tartsa. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.
 
(5) 7 év térképfrissítés
A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaservizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.
 
(6) Clari-Fi™ technológia
A JBL® hangrendszer Clari-Fi™ technológiát használ. A digitális adatok gyakran elvesznek, mikor MP3 formátumba tömörítik őket. A Clari-Fi™ technológia segít az elveszett magas/mély hangok korrigálásában és javítja a zene minőségét.
 
(7) DRIVE WiSE technológiák
A Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út-, illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
 
(8) A technológia csak a duplakuplungos modellek esetében elérhető.
 
(9) Ütközésre figyelmeztető rendszer
Az ütközésre figyelmeztető rendszer egy támogatási rendszer, és nem mentesíti a vezetőt felelősségétől a jármű biztonságossá tételéhez. A vezetőnek még mindig hozzá kell igazítania vezetési magatartását saját vezetési képességeihez, a jogi követelményekhez és a teljes közúti és közlekedési viszonyokhoz. Az FCA-t nem úgy tervezték, hogy önállóan vezesse a járművet. További információkért olvassa el a használati útmutatót.
 
(10) Vezetési mód választás
A Vezetési mód választás (DMS) csak a 7 sebességes duplakuplungos váltóhoz (DCT) elérhető
 
(11) 7 év garancia
Kia hétéves vagy 150 000 kilométeres gyártói garancia. Az egyes régiókban pl. a fényezésre vagy a felszereltségre vonatkozó garancia feltételei eltérőek lehetnek. További információ a Kia garanciáról a www.kiamotors.hu címen érhető el.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 100 LE 140 LE
Teljesítmény (kw) 74 kW 104 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 3.9 l/100km 6.4 l/100km
CO2-kibocsátás 101 (g/km) 145 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

A Kia Ceed prospektusa (PDF)
Kia Értékesítők
Kia-Pappas érvek
Árlista
Műszaki adatok
Akciós Kia modellek
StarRent - Flottakezelés
Hogyan működik?
Kia Ceed 5 ajtós változat