Kia e-Niro

2020 júniusában elindult az elektromos autók vásárlását ösztönző állami támogatás, melynek keretében a Kia új elektromos modellje páratlan ajánlattal válik elérhetővé. Legyen Öné az új Kia e-Niro, 2 500 000 Ft állami támogatással!

Különleges ajánlatunk taxis ügyfeleinknek: Kia e-Niro Silver short range 55% állami támogatással már 5 174 550 Ft-tól.

További részletek érdekében tekintse meg a fentebb látható árlistát, illetve hívja értékesítő kollégáinkat.
 


Tiszta élvezet vele a vezetés

Felvillanyozó crossover

Az új Kia e-Niroval nem lesz nehéz feltűnést kelteni. Rafináltan kombinálja az olyan crossoverekre jellemző tulajdonságokat, mint a tetősín vonala vagy az aerodinamika figyelembe vételével tervezett, zárt hűtőrács. A nyíl formát idéző LED helyzetjelzők melletti légbeömlő nyílások, a LED hátsó lámpák és a kék szín használata egyértelművé teszik: áram hajtja.

Irány a csendes kényelem világa

Éld át azt a csend-élményt, amit a legkényelmesebb hagyományos autó sem adhat. Az új Kia e-Nirót nem csak az elektromos meghajtás teszi ilyen halkká. Sokat dolgoztunk az utastér zaj- és rázkódáselnyelésén is. Ülj be és zárd ki a külvilág zaját.

Okos regeneratív fékezés

A regeneratív fékezés négy fokozatban állítható. A maximális szint mellett egyetlen pedált kell csak használnod, normál körülmények között elég a gázadással foglalkoznod. Az adaptív sebességtartó automatikával együtt használva az autó magától tartja a követési távolságot.

 

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.

Sportos gyorsulás

Éld át az eletromos hajtás erejét. Felejtsd el a túráztatást és a sebességváltót: dőlj hátra és élvezd a gyorsulást! Az elektromos motornak köszönhetően 7,8 másodperc alatt juthatsz el 0-ról 100 km/h sebességre. Az új Kia e-Niro 167 km/h végsebességével ráadásul kategóriájának egyik leggyorsabb modellje.

Négy vezetési mód

Négy különböző vezetési mód segít az igényeidre szabni a vezetési élményt. Az Eco+ garantálja a minimális energiafelhasználást, az Eco a hatótávot helyezi a teljesítmény elé, a Comfort a napi szintű vezetést teszi egyszerűvé, míg a Sport a legjobb teljesítményt hozza ki a járműből a dinamikus vezetés érdekében.

Lépj be egy modern világba

Minden információ - hatótáv, akkumulátor töltöttség, energia felhasználás - átláthatóan jelenik meg a 7”-os LCD műszerfalon vagy a 10.25”-os navigációs érintőkijelzőn. A kezelőszervek harmonikusan simulnak bele a műszerfal elegánsan fényes feketéjébe. A hét különböző színű világítással még a hangulatot is az alkalomhoz állíthatod.

Tágas és variálható

A tér az új Kia e-Niro-ban olyan luxus, amit mindenki bőségesen élvezhet, köszönhetően a sofőr nagy ülésmegasságának és az utasok számára kialakított fej- és lábtérnek. A csomagtaróba pedig a legtöbb elektromos modelnél több, 451 liternyi csomag pakolható. A 60:40 arányban dönthető hátsó üléssor lehajtásával ez akár 1 405 literre bővíthető.

Stílus és kényelem

A belső teret a minőségi anyagok és a gondosan megválogatott színek teszik igazán hangulatossá. Ez fokozható a kék és narancs szín csomagok feltűnő díszöltéseivel és az opcionálisan választható valódi bőr üléshuzattal.

Navigáció 10,25"-on és prémium hangzás

A 10.25"-os, hatalmas navigációs érintőkijelző jól láthatóan megmutatja az útvonalat, a rövidítéseket és egyéb hasznos információkkal lát el. Innen irányíthatod a 8 hangszórós prémium JBL® hangrendszert Clari-Fi™ technológiával. A 7 éves térképfrissítés évről-évre frissen tartja a rendszert.

UVO CONNECT szolgáltatások

UVO CONNECT segítségével minden eddiginél egyszerűbben kapcsolódhatsz autódhoz. A telefonodon megadhatod az útvonalat, ellenőrizheted az aktuális pozíciót vagy elérheted az utazások adatait. A TomTom szolgáltatását használó Kia Live Services segítségével a 10,25"-os kijelzőn, valós időben kaphatsz információt a traffipaxokról, az időjárásról, közlekedésről és egyebekről.

Android Auto™ & Apple CarPlay™

Az Android Auto™ és Apple CarPlay™ rendszerek segítenek, hogy ne maradj le semmiről, miközben a vezetésre koncentrálsz. A beépített hangvezérlés funkcióval irányíthatsz mindent, miközben a Bluetooth kapcsolat segít a telefonhívások intézésében vagy a zene lejátszásban.

Vezeték nélküli töltés

Lemerülőben a telefonod? Egyszerű a megoldás. Csak tedd be okostelefonodat a konzol közepén található felületre, és már tölti is, te pedig kooncentrálhatsz a vezetésre. Kábelek és csatlakozók nélkül!

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG


Vezetéstámogató rendszerek

Az e-Niro elérhető aktív biztonsági felszerelései között megtalálható a ráfutásos ütközésre figyelmeztető-, és az aktív ütközésmegelőző rendszer is, a dugóban araszolni képes adaptív tempomattal és az aktív sávtartó asszisztenssel együtt. Utóbbival az autó második szintű önvezetésre is képes, azaz követni tudja az előtte haladó járművet és 130 km/h-s sebességhatárig autópályán, országúton önállóan kormányozva (az útfelületi jelek alapján) a sávot is tartja.

Sávkövető rendszer (LFA)

Tartja a követési távolságot erős forgalomban.

 

Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

Figyelmeztet és önműködően fékez.

 

Adaptív sebességtartó automatika (SCC)

Intelligens irányítás stop & go funkcióval. Kényelmes és biztonságos.

 

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

Érzékeli a sötétben szembejövő és velünk egyirányba haladó forgalmat is.

 
Intelligens sebességhatár figyelmeztetés (ISLW)

Mutatja a sebességkorlátozásokat - a műszerfalon.

 

Elektromos rögzítőfék (EPB)

Egyetlen gombnyomásra aktiválja a kéziféket.

 

A tisztán elektromos crossover akár 455 km-es hatótávval1,2

Az e-Niro megalkotásakor kifejezetten fontos cél volt a lehető leghosszabb hatótáv elérése - az új elektromos hajtáslánc gyártástechnológiai megoldásai is frissek.

Az e-Niro nagy kapacitású, 64 kWh-s lítium-polimer szerkezetű akkumulátorcsomaggal érkezik az európai piacokra, így nem meglepő, hogy hatótávolsága egy feltöltéssel akár a 450 km-t is elérheti. 100 kW-os gyorstöltéssel a telep mindössze 54 perc alatt 80%-os szintig telíthető. Az e-Niro ugyanakkor kisebb, 39.2 kWh-s akkupakkal is elérhető, az egy töltéssel megtehető távolság ebben a konfigurációban is meghaladja a 300 km-t.

Az első kerekeket minden esetben ugyanolyan, 204 LE-s, és már az elindulás pillanatában 395 Nm forgatónyomaték szolgáltatására képes háromfázisú villanymotor forgatja, így az autó mindössze 7,8 s alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/h-ra. Az alacsonyan, a csomagtartó padlója alatt elhelyezett akkucsomag mélyre viszi az e-Niro súlypontját, ami különösen jótékonyan hat a stabilitásra és a kanyartulajdonságokra.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
CO2-kibocsátás 0 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Kia Értékesítők
Árlista
Kia-Pappas érvek
Akciós Kia modellek
StarRent - Flottakezelés
Hogyan működik?