Mercedes-Benz EQC

Az elektromos autók között már van egy Mercedes.

Az új Mercedes-Benz EQC egy tisztán elektromos SUV, nagy helykínálattal és kényelemmel. Amíg gázt nem ad. Mert akkor sportautóvá válik. Már álló helyzetből is rendelkezésre áll a teljes forgatónyomaték, és késedelem nélkül katapultálja az EQC-t előre. Ez különbözteti meg a tisztán elektromos meghajtást minden hagyományos benzin- vagy dízelmotoros gépkocsitól. Az eredmény egy teljesen újszerű, magával ragadó menetdinamika.

Minden az új EQC mellett szól.

Döbbenetes hatótávolságával, átfogó töltési infrastruktúrájával és a legmagasabb biztonsági színvonalával az EQC az elektromos autózás érdekesen új érzését adja nekünk.

Egy új meghajtás. Egy új esztétikum.

Az EQC magával ragadó tisztaságot, nyugalmat és modernséget sugároz. Újszerű formanyelve a modern luxus megtestesítője.

EQC. Egy új formanyelv első szava.

Az új EQC avantgard, egyedi esztétikumot sugároz. A progresszív luxus jelképe. A tiszta, érzéki és rendkívül visszafogott vonalvezetés azonnal világossá teszi: ez csak egy Mercedes lehet az elektromos autók között.

 

EQC-specifikus frontrész

A jövőbe mutató mobilitás az új EQC arcára van írva. A korábban egymástól elkülönülő felszereltségelemek, mint a fényszórók és a hűtőrács, izgalmas black-panel hűtőrácsban olvadnak össze. A szériafelszereltségként rendelkezésre álló MULTIBEAM LED fényszórók energiakék díszléceikkel és az elektromos mobilitásra jellemző világításdesignjukkal egyértelművé teszik, hogy itt a legmagasabb technikai színvonaton álló gépkocsiról van szó.
 

Világításdesign

Az új EQC szinte „fénysebességgel” hódítja meg környezetét. Erről a szériafelszereltséghez tartozó MULTIBEAM LED fényszórók gondoskodnak, magasfényű fekete belső házzal, energiakék díszcsíkokkal és EQC-specifikus világításdesignnal. Izgalmas fénypontot jelentenek a markáns LED-es fénycsíkok elöl és hátul, amelyek mindenekelőtt éjjel feltűnőek.

AMG Line

Az új EQC már helyből késedelem nélkül a sportkocsik színvonalán képes gyorsítani. Az opcionálisan rendelhető AMG Line kivitelváltozattal ez külsőleg is még egyértelműbb lesz. A kivitelváltozat csúcspontja az egyedi orr, markáns feketében. Ezen túlmenően tartalmaz egy specifikus első lökhárítót és egy egyedi hátsó diffúzort, valamint különleges könnyűfém kerekeket az AMG High Performance kovácsüzemből.

Keréktárcsa-kialakítás

Az EQC modellel szinte mindent újragondoltunk. Még a keréktárcsákat is. Ezek is az elektromos mibolitásra jellemző designt kaptak, és opcionálisan kék színű EQC részletekkel is rendelhetők.

Az EQC varázsa minden részletében érezhető.

A szinte zajtalan elektromotornak köszönhetően még jobban élvezheti az EQC új, progresszív utasterét. Sok díszítőelemet, kárpitanyagot és színt exkluzívan az EQC-hez fejlesztettünk ki, ezáltal is hangsúlyozva egyedülállóságát.

Designelemek

Az új EQC utasterében egészen új, avantgard elektroesztétika fogadja. A karakteres, egyedülálló EQC design kialakítású szellőzőfúvókákat fémes-galvanizált felületek veszik körül. Különleges fénypontként egy fémhatású lamellás gallér húzódik a műszerfaltól az ajtókig, így kellemes wrap-around hatást kelt.

Az elektromos autózás által nyújtott varázslatos élmény testközelből érezhető az utastérben. Kizárólag az EQC-hez egy enyhén irizáló színárnyalatú üléshuzatot fejlesztettünk ki: ez a Sunnyvale, indigókék vagy selyemfényű bézs színben, mindkét esetben fekete ARTICO műbőrrel kombinálva. Mindemellett a műszerfal elegáns rózsaarany díszítései hangsúlyozzák a progresszív luxust.

Ambiente megvilágítás

Az új EQC-ben ülve minden utazás alkalmával kicsiben saját napfelkeltében lehet része. Az utastér számos tartománya igény szerint stílusosan megvilágítható. Ehhez 64 egyenként kiválasztható szín, valamint több színkombináció és effekt áll rendelkezésre.

Widescreen Cockpit

A teljesen digitális műszeregység-kijelző és a Média Kijelző 26 cm-es (10,25") képátlóval rendelkeznek, és egy elegáns üveg alatt szélesképernyős műszerfallá egyesülnek. Az összkép felülmúlhatatlanul modern és esztétikus. Az információk nagy felbontásban és színesben jelennek meg, valamint igényes animációkkal egészülnek ki. A tartalmak elhelyezése egyénileg beállítható, és mind érintésérzékeny felületekkel, mind szóbeli utasításokkal intuitíven kezelhetők.

Üléskényelem masszázsfunkcióval

Az opcionálisan rendelhető Multikontúr ülés csomaggal olyan kényelem várja, amely milliméterre pontosan Önhöz és testalkatához igazodik. Két pulzáló deréktámasz masszírozza a hátát deréktájon, így jól érezhetően aktiválja az elfáradt izmokat.

Tolótető

Az elektromos üveg tolótető több fényt és levegőt nyújt Önnek gépkocsijában. Zárt és különösen nyitott állapotban az utastér világosabbá válik. Nyitott tolótetőnél a friss levegő kellemesen és huzat nélkül cirkulál. Kiegészítő napvédőként egy eltolható tetőkárpitelem szolgál.

Töltse olyan egyszerűen az EQC-t, mint az okostelefonját.

A töltési infrastruktúra a lehető legjobban igazodik az Ön egyéni igényeihez, így a Mercedes-Benz nagy rugalmasságot tesz lehetővé. Kényelmesen és gyorsan otthon a wallboxszal szeretne tölteni? Útközben, nyilvános töltőállomásoknál töltene inkább, vagy egy villanyszerelő által ellenőrzött, hagyományos csatlakozóaljzatról? Mindegyik megoldást biztosítjuk, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyük Önnek a gépkocsi töltését.


EQC 400 4MATIC: áramfogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 25,0-22,3; CO2-kibocsátás g/km (kombinált): 0.[1]
 

A legjobb töltési infrastruktúra a lehető legjobban igazodik az egyéni igényekhez, így a Mercedes-Benz maximális rugalmasságot tesz lehetővé. Kényelmesen és gyorsan otthon a wallboxszal szeretne tölteni? Útközben a nyilvános töltőállomásoknál, vagy spontán módon egy hagyományos háztartási csatlakozóaljzatnál tölt inkább? Mindegyik megoldást biztosítjuk, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyük Önnek a gépkocsi töltését.

 

 

 

Ha megkérdezi tőlünk, hogyan alakul az autózás jövője, akkor a válaszunk: lélegzetelállítóan.

Töltés otthon a Mercedes-Benz wallboxszal.

EQC-ja teljesen feltöltődik, miközben Ön kényelembe helyezi magát kanapéján: az otthoni használatra kifejlesztett Mercedes-Benz wallboxszal ez is lehetséges. 7,4 kW töltési teljesítménnyel akár háromszor gyorsabban feltöltheti az EQC-t, mint egy hagyományos csatlakozóaljzatból.

Töltés útközben, egyre több nyilvános töltőállomáson.

Bárhol is legyen éppen úton, az EQC-t számtalan nyilvános AC (váltóáramú) töltőállomáson feltöltheti: például miközben bevásárol, dolgozik vagy egy étteremben ül. A szériafelszereltséghez tartozó töltőkábel 7,4 kW töltési teljesítményt tesz lehetővé.

Mobil maradhat a hosszú utakon is. Kedvezményes hozzáférés az IONITY gyorstöltő hálózathoz.

A nyugodt hosszú távú utazás érdekében az EQC-t minden kompatibilis gyorstöltő állomáson feltöltheti. Az EQC-tulajdonosok ezen túlmenően kedvezményes hozzáférést kapnak az IONITY* High-Power-Charging-hálózathoz, amely DC (egyenáramú) gyorstöltő állomásokat épít ki Európa minden fontos közlekedési útvonala mentén.

Ezeken az ún. High-Power-Chargereken az átlagos állásidő egy kávészünet időtartamára csökken. Az IONITY hálózat az európai Combined Charging System (CCS) töltési szabványra épül.

Egyszer kell csak bejelentkeznie, és mindenhol tölthet a Mercedes me Charge segítségével.

A Mercedes me Charge* segítségével hozzáférhet a városokban, bevásárlóközpontoknál vagy autópályák pihenőhelyein található számos nyilvános töltőállomáshoz. A szolgáltatás használatához elegendő egy egyszeri regisztráció a Mercedes me-ben. A töltőállomáson a töltési folyamatot a Média Kijelzőn megjelenő kijelzéssel, az okostelefon-alkalmazással vagy az RFID-kártyával indíthatja el. A rendszer a Mercedes me Charge segítségével minden mást teljesen automatikusan szabályoz. Egy bejelentkezés – egy számlázás.

Németországban jelenleg nem biztosított a teljes lefedettség az ellenőrizhető törvényi előírásoknak megfelelő töltési és számlázási megoldásokkal. Ezért egyes esetekben eltérések lehetnek a mobilszolgáltató töltési és számlázási összegénél. Kérjük, kérdéseivel forduljon a Digital Charging Solutions GmbH-hoz.

* A Mercedes me Charge szolgáltatás használatához, az IONITY-vel együtt, regisztrálnia kell a Mercedes me Portálon, valamint el kell fogadnia a Mercedes me connect szolgáltatások Használati feltételeit. Ezenfelül a Mercedes me Charge-hoz további regisztrálás és a fizetési információk megadása szükséges, valamint az adott gépkocsit össze kell kapcsolni a felhasználói fiókkal.
 

Hozzájárulásunk a fenntartható mobilitáshoz.

Az új EQC hozzátartozik a modern, felelősségteljes életstílushoz. Szinte hangtalan működése a kívülállók számára is jótétemény. Lehetővé teszi a helyi károsanyag-kibocsátás nélküli közlekedést, ezen túlmenően közel 100 részegysége megújuló nyersanyagokból készült.

99 részegység 100%-ban fenntarthatóan gyártott.

A külön az új EQC-hez kifejlesztett „Sunnyvale” üléshuzat például újrahasznosított műanyagból készül. Számos megújuló nyersanyag – mint kender, rostmályva, gyapjú, pamut, papír és természetes kaucsuk – van beépítve az EQC-be. Hiszen minden hozzájárulás számít.

 

Mercedes-Benz EQC most 8 év Integrált Szerviz Csomaggal

A széleskörű vásárlás utáni szervizszolgáltatásoknak köszönhetően a Mercedes-Benz eQC 400 4MATIC mindig kész az új kalandok felfedezésére. A szériafelszereltség szerves részét képező ISP (Integrált Szerviz Csomag) kibővített tartalommal és hosszabb futamidővel biztosítja a problémamentes elektromos autózást.

A megnövelt, 8 év vagy 200 000 km futamidő garancia ideje alatt térítésmentesen biztosítjuk a karbantartási és garanciális javításokat, ráadásul a háztól-házig szolgáltatásnak köszönhetően nem szükséges befáradnia szervizünkbe, hogy elvégezzük a javításokat.

Az EQC formaterve: a jövő szinonimája

Izgalmas elektro-esztétika

Már első pillantásra körvonalazódik, hogy az EQC egy igazán különleges autó. A klasszikus analóg, valamint a modern digitális részegységek szimbiózisa izgalmas „elektromos autós” megjelenést eredményez.

MULTIBEAM LED fényszórók

A karosszéria teljes szélességén átívelő LED fénycsíkkal kiegészített MULTIBEAM LED fényszórók az új, tisztán elektromos EQC-t összetéveszthetetlen megjelenéssel vértezik fel. Az egyenként, külön-külön vezérelhető LED-ekkel dolgozó fényszórók pillanatok alatt igazodnak az adott közlekedési helyzethez, ezáltal minden körülmények között tökéletes látást biztosítanak. Izgalmas elektromos autós megjelenés

Az AMG Line kivitel formaterve

Az AMG Line opció kihangsúlyozza az EQC dinamikus formatervét, átcsempészve a sportos AMG-géneket az elektromobilitás világába. Tapasztalja meg a kifinomult formák és a csúcstechnika páratlan szimbiózisát!

Az EQC „Electric Art” belső tere

Szabja személyre az utasteret

Az új EQC „Electric Art” stílusú belső terében tovább folytatódik az innovatív dizájn-koncepció. Szabja személyre saját ízlésének megfelelően EQC-jének utasterét például a hangulatvilágítással: a különböző effektekkel tarkított, igényesen megkomponált 64 színű hangulatvilágítás által az EQC belső tere sötétben úgy fest, akárcsak egy műalkotás.

ENERGIZING Paket Plus

Az ENERGIZING Package Plus a legmagasabb szinten biztosítja a kényelmet. Prémium felszereltséggel és innovatív intelligenciával kényeztetheti Önt.

Kijelző-koncepció

A futurisztikus hatást keltő kijelző-koncepció, ami igazi különlegességnek számít, két nagy méretű, magas felbontású képernyőből áll.

A gépjármű kezelhetősége

A központi rendszer kezelhetősége pofonegyszerű a haptikus visszajelzéssel is ellátott Touchpad érintőfelületnek köszönhetően. Mindeközben az asszisztens rendszerek legmodernebb generációja révén egy újabb lépést tett előre a modell az autonóm közlekedéshez vezető úton. Az új asszisztensek támogatják a járművezetőt egyebek mellett a sebesség helyes megválasztásában, a kormányzásban, a sávváltásban, de még a balesetek elkerülésében is.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 180 km/h 180 km/h
Teljesítmény (LE) 408 LE 408 LE
Teljesítmény (kw) 300 kW 300 kW
Hossz 4762 mm 4762 mm
Magasság 1624 mm 1624 mm
Szélesség 2096 mm 2096 mm
Hasznos terhelésnek 445 kg 445 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5
CO2-kibocsátás 0 (g/km)
Energia osztály A+ A+
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)