Mercedes-Benz EQC

Az első teljesen elektromos hajtású Mercedes.

Képzelje el, hogy még egyszer teljesen elölről kezdhet mindent.

Újra ott vagyunk. Ott, ahol több mint 130 éve már voltunk egyszer, amikor feltaláltuk az autót. Valami igazán nagy dolog kezdetén. Ilyen érzésünk támad, amikor először vezetjük az EQC-t. Egy cseppnyi benzin, helyi károsanyag-kibocsátás és minden erőfeszítés nélkül mindent megváltoztat. Vágjon neki velünk a következő 130 évnek!

Műszaki adatok

Teljesítmény 300 kW (408 LE)

Dinamikusan lejtő tetővonal.

Az új EQC modell az SUV design teljesen új interpretációja. Tekintsen csak végig a tetővonalon: a farrészig nyúlik és finom lejtésű.

Töltse olyan egyszerűen az EQC-t, mint az okostelefonját.

A legjobb töltési infrastruktúra a lehető legjobban igazodik az egyéni igényekhez, így a Mercedes-Benz maximális rugalmasságot tesz lehetővé. Kényelmesen és gyorsan otthon a wallboxszal szeretne tölteni? Útközben a nyilvános töltőállomásoknál, vagy spontán módon egy hagyományos háztartási csatlakozóaljzatnál tölt inkább? Mindegyik megoldást biztosítjuk, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyük Önnek a gépkocsi töltését.

Ha megkérdezi tőlünk, hogyan alakul az autózás jövője, akkor a válaszunk: lélegzetelállítóan.

Nem lehet nem észrevenni az elektromos hajtás tisztaságát, nyugalmát és modernitását. Erről a Mercedes-Benzre jellemző letisztult formák, a minimalizmusra törekvő vonalvezetés és az innovatív formai részletek is gondoskodnak.