Az új Kia ProCeed

Magáért beszél.

Készüljön fel a magabiztos, sportos stílusra, hihetetlen kényelemre, tágasságra és sokoldalúságra: Az új Kia ProCeed merész formája egy kupé dinamizmusát egy kombi felhasználhatóságával egyesíti. Az 594 literes csomagtér a legtöbb családi kombinál tágasabb teret nyújt, sőt több magasabb kategóriájú kombi helykínálatánál is nagyobb. Intelligens technológiáival a kényelmet és biztonságot egy új szintre emeli. Mindehhez pedig elbűvölő dizájn és lenyűgöző sziluett tartozik.

 

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.

Újautó ajánlatok

Induló ár
6 649 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Üzemanyag-fogyasztás 4,8 - 7,4 l/100km
CO²-kibocsátás 125 - 169 (g/km)
Teljesítmény 88 - 150 kW (120 - 204 LE)

MERJEN ÁLMODNI ... MÁSKÉPP

Minden generációban születik egy autó, amely felborítja a konvenciókat. Egy autó, amely olyan me- rész, hogy szétfeszíti a formatervezés szabályait, és újraalkotja a sportos megjelenésről alkotott elképzeléseinket. Egy autó, amely fittyet hány a tér és a sokoldalúság közötti összefüggésekre, és megkérdőjelez mindent, amit a teljesítményről gondoltunk.

Egy autó, amelytől felgyorsul a pulzus, amely nem ereszti a tekintetet, amely befészkeli magát a fejünkbe és a szívünkbe.
Az új Kia ProCeed család két lenyűgöző modellből: GT és GT Line kivitelből áll.

ÉLVEZZE A SOKOLDALÚSÁGOT ... ÉS A TÁGAS TERET

Az új Kia ProCeed egyedi karosszériája ugyanolyan stílusos, mint amilyen praktikus. Nem csupán az utasok számára kínál extra férőhelyet: a cso- magtartó 594 literes kapacitása a kategória egyik legkiválóbb értékének számít. Ráadásul a 40:20:40 arányban osztott hátsó ülések egy mozdulat- tal, a távolból lehajthatók, a pakolást pedig motoros mozgatású, intelligens csomagtérajtó teszi könnyebbé. És akkor még nem említettük a további, rendkívül ötletes tárolómegoldások hosszú sorát.