Kia ProCeed

Magáért beszél.

Készüljön fel a magabiztos, sportos stílusra, hihetetlen kényelemre, tágasságra és sokoldalúságra: Az új Kia ProCeed merész formája egy kupé dinamizmusát egy kombi felhasználhatóságával egyesíti. Az 594 literes csomagtér a legtöbb családi kombinál tágasabb teret nyújt, sőt több magasabb kategóriájú kombi helykínálatánál is nagyobb. Intelligens technológiáival a kényelmet és biztonságot egy új szintre emeli. Mindehhez pedig elbűvölő dizájn és lenyűgöző sziluett tartozik.

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.


Válassza alábbi kihagyhatatlan bevezetési ajánlatainkat:

Ingyenes időszakos karbantartás akár 3 éven át

Szeretné meghosszabbítani új autója élettartamát? Ne hagyjon ki egyetlen időszakos karbantartást sem! Új generációs Kia Ceed vásárlása esetén válassza a Premium Value Programot, és márkaszervizeinkben 3 éven át térítésmentesen végezzük el a szükséges folyadék- és szűrőcseréket, sőt, a szolgáltatás magában foglalja autója teljes körű átvizsgálását is.


Már Kia modellt vezet? Díjazzuk hűségét!

Most 200.000 Ft-tal többet adunk használt Kia gépkocsijáért, amennyiben új generációs Kia Ceed vásárlása mellett dönt.

MERJEN ÁLMODNI ... MÁSKÉPP

Minden generációban születik egy autó, amely felborítja a konvenciókat. Egy autó, amely olyan merész, hogy szétfeszíti a formatervezés szabályait, és újraalkotja a sportos megjelenésről alkotott elképzeléseinket. Egy autó, amely fittyet hány a tér és a sokoldalúság közötti összefüggésekre, és megkérdőjelez mindent, amit a teljesítményről gondoltunk.

Egy autó, amelytől felgyorsul a pulzus, amely nem ereszti a tekintetet, amely befészkeli magát a fejünkbe és a szívünkbe.
Az új Kia ProCeed család két lenyűgöző modellből: GT és GT Line kivitelből áll.

ÉLVEZZE A SOKOLDALÚSÁGOT ... ÉS A TÁGAS TERET

Sportos karakter

A kétrétegű "tigrisorr" hűtőrács és a széles alsó légbeömlők kihangsúlyozzák sportos lendületét. A LED-es fényszórók és a „jégkocka” LED-es nappali menetfények még merészebbé teszik; csakúgy mint az új tervezésű 18”-os könnyűfém keréktárcsák. A sportos, színekkel tuningolt küszöbök és a szaténkróm ablakkeretek pedig drámai hatást kölcsönöznek ikonikus sziluettjének.

Nem lehet nem észrevenni

A széles hátsó lökhárító magabiztos, sportos hatással ruházza fel az autót, a dupla kipufogócső pedig még tovább erősítik a dinamizmus és a sportosság érzését. A csomagtérajtó teljes szélességében végigfutó LED-es hátsó menetfény alatt látható és az ajtó közepén elhelyezkedő, nagybetűs ProCeed modellnév az autó egyedi megkülönböztető jele, amely összetéveszthetetlenné teszi az utakon.

 

Shooting brake koncepció

Az új Kia ProCeed gyönyörű shooting brake karosszériája a kupék kínálta egyedi élményt és eleganciáját ötvözi a kombik praktikus újrahangolásával. Alacsony, karcsú és könnyed, amit sportosan ejtett tetőkialakításának és az erőteljes karosszéria áramvonalas kontúrjainak köszönhet.

Érezhetően tágas, sokoldalú tér

Kifinomult belső tér

Szálljon be, és helyezze magát kényelembe az elöl és hátul is tágas, minden részletében prémium utastérbe. Lágy tapintású anyagok, fémes borítások, fekete szövet tetőbevonat és vedőburkolatok töltik be a teret. A sportos, D-alakú kormány az izgalmas vezetési élményről gondosodik. Válassza az Önhöz illő kárpitokat és borításokat!

Bőkezűen bánik a csomagtérrel

Nem kell, hogy feláldozza a stílust a tágasabb tér oltárán. Az új Kia ProCeed nem csak az utasok számára kínál több teret – 594 literes csomagtartója a legjobbnak számít a kategóriájában. Az alacsonyan fekvő csomagtérnek és a perem nélküli csomagtérajtónak köszönhetően a be- és kirakodás rendkívül egyszerű.

Dönthető ülésekkel bővíthető, 40:20:40 arányú hátsó tér

A 40:20:40 arányban dönthető hátsó ülések tovább növelik az autó sokoldalúságát. A csomagtérben elérhető kar használatával az ülések vízszintes helyzetbe dönthetőek. A csomagok sosem lesznek útban, ha azokat a praktikus, padlóba süllyesztett tárolókban tartja. A csomagtérben található csomagrögzítő hálóval megelőzhető, hogy zöldségek vagy más apróbb csomagok szétguruljanak a csomagtérben.

Sokoldalú, intelligens megoldások

Tele van a keze nehéz csomagokkal? Semmi gond, az Intelligens csomagtérajtó automatikusan felnyílik, ha érzékeli a közelében az Intelligens kulcsot. További kényelmi funkciók a kulcs nélküli ajtónyitás és az Automatikus világításvezérlés, amely beállítástól függően, a kinti fényviszonyoknak megfelelően kapcsolja fel vagy le a világítást.

 

DINAMIKUS VEZETÉS

 

Vezetés és kezelhetőség

Dinamikus vezetés, agilitás és valódi teljesítmény – ezek teszik az új Kia ProCeed vezetését különlegesen izgalmassá. Az erőátvitel a teljesítmény maximalizálására lett beszabályozva. Bárhova viszi is az útja, az alacsony vezetési magasság és a teljesen független felfüggesztések mindig tökéletesen kielégítik a kalandvágyát.

Agilis kormányzás

Az Elektronikus Menetstabilizáló (ESC) és a Járműstabilitás-szabályozás (VSM) rendszerek, nyomatékvektoros fékerőelosztással az új Kia ProCeed alapfelszereltségébe tartoznak. A nyomatékvektoros fékerőelosztási rendszer egy elektronikus vezetősegéd, amely kerekenként képes a nyomatékelosztásra, és az ívbelső kerekek fékezésével a kanyarokban csökkenti az alulkormányzottsági hajlamot.

 

Motorok és sebességváltó

Az akár 204 lóerős ProCeed GT Line volánja mögött hihetetlen izgalmak várnak Önre. Válasszon erőteljes, benzines modelljeink közül és kombinálja azokat 6 sebességes kézi vagy 7 sebességes duplakuplungos sebességváltóval. Erőforrásainkat úgy fejlesztettük ki, hogy mindegyik megfeleljen a legújabb európai kibocsátási előírásoknak.

 

Kormányra rögzített váltófülek

A Kia duplakuplungos sebességváltóval felszerelt modellekben a kormányra rögzített könnyűfém váltófülekkel is lehet sebességet váltani. A váltófülek használatával gyorsan válthat sebességet, anélkül, hogy kezét le kellene vennie a kormányról. Ezáltal a vezetés dinamikusabbá és folytonosabbá válik, miközben teljes mértékben a kezében tarthatja az irányítást.

 

Vezetési mód kiválasztása (DMS)

A 7 sebességes duplakuplunggal felszerelt modellekben az Üzemmódváltó kapcsoló (DMS) segít a vezetési élmény szabályozásában. A normál mód maximalizálja a fogyasztás hatékonyságát és könnyebb kormányzást tesz lehetővé. Sport módban az autó határozottabban reagál a gázpedál megnyomására, lendületesebbé válik a gyorsulás és feszesebb a kormányzás is.

Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

Először figyelmeztető jelzést ad, majd, ha nem reagál, lefékez, és segít az ütközés elkerülésében vagy a baleset hatásainak csökkentésében. Az első lökhárítón található, nagy hatótávolságú radar és a szélvédőre szerelt kamera érzékelik az úton közlekedő gyalogosokat és járműveket egyaránt, és egy lehetséges baleset kockázata esetén a rendszer lefékezi az autót.2

Sávtartó asszisztens (LKA)

Az innovatív Sávtartó asszisztens (LKA) aktívan figyelmeztet és közbe is lép, ha Ön elkezdené elhagyni a sávját. Ha szükséges, az autó kormányműve enyhe ellenkormányzást alkalmaz, ezzel segítve, hogy a saját sávjában maradjon.

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

Amint a szélvédő kamerája egy szemből jövő jármű fényszóróját érzékeli, a Távolsági fényszóró asszisztens (HBA) automatikusan visszakapcsol tompított fényszóróra, hogy ne vakítsa el a szembejövő jármű vezetőjét. Ha az autó elhaladt Ön mellett, a fényszóró visszavált távolságira.

Sávkövető rendszer (LFA)

A Sávkövető rendszer (LFA)3 az Ön előtt haladó járművekhez viszonyítva szabályozza a gyorsítást, a fékezést és a kormányzást. Így válik biztonságosabbá az „araszoló” forgalomban való haladás. A rendszer egy kamera és radar érzékelők segítségével méri fel a biztonságos követési távolságot, és követi az útburkolati jeleket is, hogy az autót a saját sávjában tartsa.

Vezető éberség figyelmeztetés (DAW)

A Vezető éberség figyelmeztetés segít megelőzni, hogy akkor vezessen, ha elálmosodik vagy csökken a koncentrációja. A kormányzás, a gyorsítás és az utazás eltelt idejének vezetési mintáját elemezve érzékeli, ha Ön nem a forgalomra összpontosít. Vizuálisan és hangjelzéssel is figyelmeztet, ha úgy érzékeli, hogy csökken a koncentrációja vezetés közben.

Adaptív Sebességtartó Automatika Stop&Go funkcióval

Az Adaptív Sebességtartó Automatika Stop&Go funkcióval (SCC + S&G)3 radar használatával monitorozza az Ön előtt haladó autótól mért távolságot. A rendszer automatikusan gyorsít vagy fékez a kívánt sebesség és követési távolság fenntartása érdekében.

 

KAPCSOLÓDÁS

8"-os, érintőképernyős navigáció és prémium hangrendszer

A navigációs rendszer 8"-os érintőképernyője könnyen olvasható és kezelhető; valamint folyamatos információkat küld Önnek az útvonalakról, a lehetséges kerülőutakról és más hasznos dolgokról, melyek segítik, hogy minél előbb elérje úti célját. Szintén a kijelzőn keresztül vezérelhető a 8 hangszórós, prémium JBL® hangrendszer Clari-Fi™ technológiával.4 A 7 éves térképfrissítéssel5 a navigációs rendszer éveken keresztül naprakész lesz.

 

Kia Online Szolgáltatások

A TomTom Élő szolgáltatások6 és az Android Auto™, valamint az Apple CarPlay™7 által támogatott Kia Online Szolgáltatások valós idejű információt biztosítanak a benzinkutakról, a traffipaxokról, az időjárásról, a forgalomról, a parkolási lehetőségekről és még sok más egyébről, a 8”-os érintőképernyőn keresztül.8

 

Okostelefonos kényelmi megoldások

Töltse fel a telefonját menet közben – nem kell hozzá se kábel, se csatlakozó! Egyszerűen csak helyezze a mobilját a középkonzolon erre a célra kialakított tálcára!9

Az önbizalom ereje

Merész sportos stílus

Ha a merész dizájn és az innovatív részletek keltik fel az érdeklődését, akkor az új Kia ProCeed GT a tökéletes választás az Ön számára! A jellegzetes "tigrisorr" hűtőrács, a GT emblémával, valamint a piros betétes, 18"-os könnyűfém keréktárcsák teszik összetéveszthetetlenül egyedivé. A határozott vonalvezetésű, hátsó nappali menetfénynek és a dupla kipufogócsöveknek köszönhetően mindenkire mély benyomást tehet vele.

Bőr sportülések

Az új Kia ProCeed GT újonnan tervezett sportülései szélesebb és stabilabb oldalakkal és combtámasszal teszik kényelmesebbé és sportosabbá az utazást. A GT fekete bőr és hasított bőr borítású ülésein jól látható a megkülönböztető GT embléma.

Acélos teljesítmény

A rendkívül erős, 1,6 literes, 204 lóerős T-GDi motorhoz 6 sebességes kézi vagy 7 sebességes duplakuplungos sebességváltót is választhat. A 7 sebességes változatban alapfelszereltség a két, kormánykerékre rögzített, fém váltófül, amelyekkel villámgyorsan válthat sebességet.

 

JOGI NYILATKOZAT

(1) DRIVE WiSE technológiák
A DRIVE WiSE technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A DRIVE WiSE technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
 
(2) Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)
A Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA) csupán támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie és őt terhelik a jogi következmények. Az FCA nem arra készült, hogy önálló módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
 
(3) A technológia csak a duplakuplungos modellek esetében elérhető.
 
(4) Clari-Fi™ technológia
A JBL® hangrendszer a Clari-Fi™ használja. A fájlok MP3 formátumba tömörítése során digitális információ vész oda. A Clari-Fi™ technológia segít a magas/mély zenei hangok kijavításában és tökéletesíti a zene minőségi szintjét.
 
(5) 7 év térképfrissítés
A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.
 
(6) Kia Online Szolgáltatások TomTom® Élő szolgáltatásokkal
A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembehelyezés közötti idővel csökken. A szolgáltatások aktiválásához adatforgalommal rendelkező okostelefon szükséges.
 
(7) Android Auto™ és Apple CarPlay™
A Kia ProCeed Android Auto™ és Apple CarPlay™ kompatibilis, úgy tervezve, hogy az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működjön. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig mindig az úton tartsa. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.
 
(8) TomTom sebességmérés-figyelő szolgáltatás
A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés-figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.
 
(9) Vezetéknélküli telefontöltő rendszer
A vezetéknélküli töltés kompatibilis a Qi technológiával rendelkező, vagy erre képes adaptert alkalmazó telefonokkal.
 
(10) 7 év garancia
Kia hétéves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint.

Ajánlatok & akciók


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 120 LE 204 LE
Teljesítmény (kw) 88 kW 150 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.8 l/100km 7.4 l/100km
CO2-kibocsátás 125 (g/km) 169 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

A Kia ProCeed prospektusa (PDF)
Kia ProCeed műszaki adatok
Kia Értékesítők
Kia-Pappas érvek
Akciós Kia modellek
StarRent - Flottakezelés
Hogyan működik?
Kia Ceed 5 ajtós változat
Kia Ceed kombi változat