Kia Rio

Vetekedik a nagyokkal

Legyen részese egy kicsi, de annál nagyobb meglepetésnek.
Bemutatjuk az új Kia Rio-t! Egy kis méretű autó, mely tele van izgalmas részlettel és élménnyel. A lélegzetelállító megjelenéstől kezdve egészen az innovatív funkciókig, a vadonatúj Kia Rio tökéletes társa lesz a mindennapi városi életben. Ne érje be kevesebbel.

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.


Ingyenes időszakos karbantartás akár 3 éven át

Szeretné meghosszabbítani új autója élettartamát? Ne hagyjon ki egyetlen időszakos karbantartást sem! Új generációs Kia Rio vásárlása esetén válassza a Premium Value Programot, és márkaszervizeinkben 3 éven át térítésmentesen végezzük el a szükséges folyadék- és szűrőcseréket, sőt, a szolgáltatás magában foglalja autója teljes körű átvizsgálását is.


Mozgás és érzelmek találkozása

Figyelemre méltó külső

Merész, letisztult, erőteljes – az új Kia Rio sportosabb, mint valaha. Az aerodinamikus vonalvezetés és a dinamikus kontúrok erőteljes megjelenést biztosítanak, illeszkedve az autó teljesítményéhez. A jellegzetes Kia tigrisorr hűtőrács, a 17 colos könnyűfém felnik és a LED nappali menetfény gondoskodik a lenyűgöző részletekről.

Modern beltér

Nehéz lenne versenybe szállni az új Kia Rio modern belterével. A puha tapintású anyagoktól és az ergonomikus kialakítású első ülésektől kezdve a vezetőközpontú kabinig és a sportos vonásokig mindenre kiterjed. Bővelkedik kényelmi funkciókban, csakúgy, mint a fejlett technológiákban. Itt mindig alkalommal meleg fogadtatásra lel.

Tágas és praktikus

Tökéletes a városban, tágas a mindennapi élethez – az új Kia Rio újraértelmezi a tágasság fogalmát. Különösen a hátsó ülésen utazó barátok és családtagok fogják értékelni az extra teret, ami lehetőséget nyújt a pihenésre. Csomagtere pedig lenyűgöző 325 litert kínál, de a 60:40 arányban dönthető hátsó üléseknek köszönhetően tovább bővíthető.

KÉNYELMES ÉS OKOS


Tökéletesen illeszkedik életéhez

Részletek, melyek számítanak

A számos intelligens extrával a mindennapos vezetés élvezetesebb – az új Kia Rio kétfunkciós projektoros fényszórókkal érkezik, melyek tökéletesen bevilágítják az utat. Az automatikus párátlanító érzékeli a szélvédőre kerülő nedvességet és működésbe hozza a szellőzést. Ha felülről érkezik csapadék, az esőérzékelő azonnal bekapcsolja az ablaktörlőt.

 

Kényelmi funkciók

Az új Kia Rio komolyan veszi a kényelmet. Legyen szó a fűthető első ülésekről és kormányról a hidegebb napokon, vagy a tér maximalizálásáról a hátsó ülések ledöntésével, így bőséges rakodóteret nyújtva.

Infotainment és kapcsolódás

Élvezze a legkorszerűbb infotainment és online szolgáltatásokat az új Kia Rio-ban. A Kia Online Szolgáltatásait a TomTom Élő Szolgáltatások üzemelteti, hozzáférést biztosítva traffipax, időjárás és közlekedési információkhoz.1, 2 A 7 colos színes érintőképernyő támogatja a beépített navigációs rendszert és a tolatókamerát. Legyen naprakész az Android Auto™-val és az Apple CarPlay™-el, miközben szemét végig az úton tartja.3

DINAMIKUS VEZETÉS

Válassza a gyorsabb utat

Bárhol is legyen következő úti célja, az új Kia Rio elviszi oda. Számítson a dinamikus teljesítményre és a zökkenőmentes, mégis agilis kezelhetőségre. A váltók és motorok sokszínű választékával mindig biztos lehet benne, hogy a városi vezetés élvezetes lesz.

 

Motorkínálat

Az új Kia Rio elérhető a 100 lóerős 1.0 T-GDI motorral is, mely biztosítja a teljesítmény és a hatékonyság tökéletes egyensúlyát. Több teljesítményre vágyik? 120 lóerővel és 7 sebességes, duplakuplungos váltóval is elérhető. A továbbfejlesztett manuális váltó simává és élvezetessé teszi a városi vezetést.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

Autonóm vészfékrendszer gyalogos felismeréssel

Az új Kia Rio Autonóm Vészfékrendszere az első lökhárítón elhelyezett radarral és a szélvédőn található kamerával figyeli a potenciális veszélyeket, mint a gyalogosok vagy más járművek.5 Amint érzékel valamit, figyelmezteti Önt, és ha szükséges, automatikus fékezésbe kezd, hogy segítsen megakadályozni vagy enyhíteni az ütközést.

Sávtartó Asszisztens (LKA)

A Sávtartó Asszisztens (LKA) egy, a szélvédő tetejébe épített kamera segítségével monitorozza a sávok felfestéseit. Abban az esetben, ha indexelés nélkül áttérne egyik sávból a másikba, figyelmezteti Önt, hogy maradjon a sávjában.

 

Biztonsági funkciók

Biztonsági funkciók teljes választékával ellátva érkezik az új Kia Rio; 6 légzsákkal, abroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel és hátsó parkolást segítő érzékelőkkel. Nehezebb útviszonyok esetén rendelkezésre áll az Elektronikus Menetstabilizáló, a Járműstabilitás-szabályozás és a Visszagurulás-gátló Rendszer, hogy segítsenek elkerülni a potenciális veszélyeket.

Holttéri Ütközésveszélyre Figyelmeztetés (BCW)

Száműzze a nem látható területeket a Holttéri Ütközésveszélyre Figyelmeztetés (BCW) segítségével. Ez az intelligens technológia a holttereket figyeli, és az oldalsó tükörben vizuális jelekkel figyelmezteti Önt, ha egy másik jármű kerülne a holtterébe. Tolatáskor a Mögöttes Keresztirányú Ütközésveszélyre Figyelmeztetés (RCCW) jelez, ha bármi közelítene autójához.

 

Parkolást Segítő Radar - Hátsó (PDW-R)

Mennyi helye van, ha betolat egy parkolóhelyre? Miközben tolat, rövid sípolások jelzik, mennyi hely maradt az autó és a mögötte található tárgyak között. A hátsó Parkolást Segítő Radar (PDW-R) kikapcsolható.

Tettre kész

Dinamikus külső

Egy nagy adag adrenalinért fedezd fel az új Kia Rio GT Line-t. Kifejező orr exkluzív hűtőráccsal és alacsonyra húzott lökhárítóval, és erőteljes far. A sportos dizájn részletek, mint az oldalsó küszöbök és 17"-os könnyűfém kerekek tettrekészséget sugároznak. Válassza a ledes "jégkocka" ködlámpákat, amely a GT Line megjelenésének névjegye.

Lenyűgöző belső

A feltűnő színektől az egyedi részletekig az új Kia Rio GT Line sportos szelleme az egész utastérben érezhető. Üljön be a feltűnő, fekete szövet és műbőr ülésbe. Biztosan elsőre észreveszi majd, hogyan tükröződik a kontrasztos szürke varrás és a dombornyomás az ajtó, a kartámasz és a sebességváltó fémes alakjain.

Szerethető részletek

Kevés dolog fokozza úgy a sportos vezetés élményét, mint a bőrrel bevont D-alakú kormány és váltógomb. Az új Kia Rio GT Lineban mindkettő benne van. Vegye szemügyre a kifinomult részleteket: karbon hatású és szatén króm betétek a középkonzolon, 7"-os érintőképernyővel. Most relaxáljon, és kezdődjön a valódi élmény.

JOGI NYILATKOZAT

(1) Kia Online Szolgáltatások a TomTom Élő Szolgáltatásoktól
A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembehelyezés közötti idővel csökken.
 
(2) TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás
A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.
 
(3) Android Auto™ és Apple CarPlay™
A Kia Rio Apple CarPlay™ és Android Auto™ kompatibilis. Az Android Auto™ az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működik. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig mindig az úton tartsa. Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye.
 
(4) DRIVE WiSE technológiák
Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
 
(5) Autonóm Vészfékrendszer
Az Autonóm vészfékrendszer csupán támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie, a jogi következmények őt terhelik. Az Autonóm vészfékrendszer nem arra készült, hogy önálló módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
 
(6) 7 év garancia
Maximum 150.000 km gyártói garancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). A feltételekben eltérések lehetnek például a fényezésre vagy felszereltségre vonatkozóan a helyi szabályoknak megfelelően.
 
(7) 7 év térképfrissítés
Minden új Kia modellt, mely gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkezik, évente 1, összesen 6 alkalommal ingyenes térképfrissítéssel kínáljuk. Egyedülálló ajánlat, mely gondoskodik róla, hogy navigációs rendszere mindig naprakész legyen.
A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkeznek. A frissítés telepítéséért a szervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térképes adatszolgáltató biztosít.

Ajánlatok & akciók


Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 84 LE 120 LE
Teljesítmény (kw) 62 kW 88 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 3.6 l/100km 6.3 l/100km
CO2-kibocsátás 94 (g/km) 147 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Kia Rio tartozék katalógus (PDF)
Kia Értékesítők
Kia-Pappas érvek
Árlista
A Kia Rio műszaki adatai
A Kia Rio prospektusának letöltése (PDF)
Akciós Kia modellek
StarRent - Flottakezelés
Hogyan működik?