Kia Rio

Vetekedik a nagyokkal

Legyen részese egy kicsi, de annál nagyobb meglepetésnek.
Bemutatjuk az új Kia Rio-t! Egy kis méretű autó, mely tele van izgalmas részlettel és élménnyel. A lélegzetelállító megjelenéstől kezdve egészen az innovatív funkciókig, a vadonatúj Kia Rio tökéletes társa lesz a mindennapi városi életben. Ne érje be kevesebbel.

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.

Újautó ajánlatok

Induló ár
3 499 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

4 készletről elérhető jármű

4
Új autó
4
Online foglalható

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 3,6 - 6,3 l/100km
CO2-kibocsátás 94 - 147 (g/km)
Teljesítmény 62 - 88 kW (84 - 120 LE)

Külső design


Merész, új külsejének köszönhetően mindenki megfordul utána az utcán, és készen áll rá, hogy az utakat kifutóvá változtassa.

Dinamizmus
A környezettől azt kapjuk vissza, amit adunk, ezért arra törekedtünk, hogy jól bánjunk vele. A vadonatúj Kia Rio környezetbarát 1.0 T-GDI motorral érkezik.

Intelligens kapcsolódás


Tudjuk, hogy van három dolog, amit minden sofőr utál: útbaigazítást kérni, összecsomósodott kábeleket rendezni és olyan pici kijelzőt nézni vezetés közben, amihez nagyító kell. Ezeket a gyötrelmeket kiiktattuk az új Kia Rioból. A Kia Online szolgáltatások - melyeket a TomTom (1) üzemeltet - minden úticélt kerülőutak nélkül segít elérni -, míg az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ (2) vezetéknélküli kapcsolódást biztosít mobiltelefonja és az új Kia Rio között. A 8 colos érintőképernyő pedig semmilyen részletet nem rejt el a szeme elől.

 

További információk: www.kiamotors.hu