Kia Rio

Tarts lépést a haladással

Legyen részese egy kicsi, de annál nagyobb meglepetésnek.
Bemutatjuk az új Kia Rio-t! Egy kis méretű autó, mely tele van izgalmas részlettel és élménnyel. A lélegzetelállító megjelenéstől kezdve egészen az innovatív funkciókig, a vadonatúj Kia Rio tökéletes társa lesz a mindennapi városi életben. Ne érje be kevesebbel.

Európa 20 legjobb márkaképviseletét tömörítő elit csapat tagjaként és a Pappas névhez hűen, törekszünk Önnek megbízhatóan, mindent egy kézből, kedvezményesen biztosítani.


Ingyenes időszakos karbantartás akár 3 éven át

Szeretné meghosszabbítani új autója élettartamát? Ne hagyjon ki egyetlen időszakos karbantartást sem! Új generációs Kia Rio vásárlása esetén válassza a Premium Value Programot, és márkaszervizeinkben 3 éven át térítésmentesen végezzük el a szükséges folyadék- és szűrőcseréket, sőt, a szolgáltatás magában foglalja autója teljes körű átvizsgálását is.


Amikor a mozgás találkozik az érzelmekkel

Figyelemre méltó külső

Merész, letisztult, erőteljes – az új Kia Rio sportosabb, mint valaha. Az aerodinamikus vonalvezetés és a dinamikus kontúrok erőteljes megjelenést biztosítanak, illeszkedve az autó teljesítményéhez. A jellegzetes Kia tigrisorr hűtőrács, a 17 colos könnyűfém felnik és a LED nappali menetfény gondoskodik a lenyűgöző részletekről.

Modern belső tér

Az új Kia Rio modern belső dizájnjában nehéz hibát találni. A puha tapintású anyagoktól az ergonomikus kialakítású első üléseken, és a sofőr igényeire szabott utastéren át a sportos stílusjegyekig mindenre odafigyeltünk. A Rio világában a kényelmi funkciók és a fejlett technológiák egyformán fontosak. Minden alkalommal fantasztikus érzés beleülni.

Tágas és praktikus

Tökéletes a városban, tágas a mindennapi élethez – az új Kia Rio újraértelmezi a tágasság fogalmát. Különösen a hátsó ülésen utazó barátok és családtagok fogják értékelni az extra teret, ami lehetőséget nyújt a pihenésre. Csomagtere pedig lenyűgöző 325 litert kínál, de a 60:40 arányban dönthető hátsó üléseknek köszönhetően tovább bővíthető.

Vonzza a tekinteteket

Feltűnő, stílusos és erőt sugárzó. Az új Kia Rio sportosabb és innovatívabb mint valaha. Áramvonalas, markáns vonalai hűen tükrözik a benne rejlő erőt. Az olyan részletek, mint a megújult első lökhárító, a 17 colos könnyűfém keréktárcsák vagy az új integrált első LED fényszórók, pedig vonzzák a tekinteteket.

 

KÉNYELMES ÉS OKOS


Tökéletesen illeszkedik életéhez

Figyelünk a részletekre

Az új Riót olyan okos extrákkal töltöttük meg, melyekkel minden egyes utazás élvezetesebbé tehető. Ilyen az, amikor az új, integrált első LED fényszórók jobban megvilágítják előtted az utat, az automatikus párátlanító bekapcsolja a ventilátort, amikor érzékeli a szélvédőre kerülő nedvességet vagy amikor az esőcseppek megjelenésekor az esőérzékelő azonnal bekapcsolja az ablaktörlőt.

 

Kényelmi funkciók

Az új Kia Rio komolyan veszi a kényelmet. Legyen szó a fűthető első ülésekről és kormányról, kulcs nélküli indításról vagy az igény szerint alakítható csomagtárolásról, minden igényedet kiszolgálja. A vezeték nélküli Android Auto™ and Apple CarPlay1, 2-nek köszönhetően az autód kijelzőjén is elérheted a telefonod alkalmazásait és funkcióit, beleértve a navigációt, hangutasításokat, kéz nélküli hívást és üzeneteket, a zene szolgáltatást és még rengeteg mást.

A kényelem kézre áll

Az új Kia Rio elérhető az UVO Connect szolgáltatással 3, 4, ami összeköt a világgal és rengeteg értékes információval lát el vezetés közben - valós időben. Egyebek mellett láthatod az aktuális közlekedési információkat az útvonaladon, megismerheted a várható időjárást vagy akár az utcai és egyéb parkolási lehetőségeket is az úticélod környékén.

Alkalmazások

A forradalmi UVO App5 szó szerint a kezedbe adja irányítást, hogy minden pillanatban nyugodt lehess az autóddal kapcsolatban: ellenőrizheted az üzemanyagszintet, az autó tartózkodási helyét, szól, ha az ajtók nyitva maradtak, azokat távirányítással le is zárhatod. Az okostelefonodra telepített appon keresztül diagnosztikai adatokat is elérhetsz, ráadásul megmutatja a célállomáshoz vezető legrövidebb gyalogutat, miután kiszálltál.

Infotainment és kapcsolódás

Élvezze a legkorszerűbb infotainment és online szolgáltatásokat az új Kia Rio-ban. A Kia Online Szolgáltatásait a TomTom Élő Szolgáltatások üzemelteti, hozzáférést biztosítva traffipax, időjárás és közlekedési információkhoz.1, 2 A 7 colos színes érintőképernyő támogatja a beépített navigációs rendszert és a tolatókamerát. Legyen naprakész az Android Auto™-val és az Apple CarPlay™-el, miközben szemét végig az úton tartja.3

DINAMIKUS VEZETÉS

Válaszd a gyorsabb utat

Mindegy, hogy a város melyik pontjára tartasz, az új Kia Rio dinamikus teljesítménynek és egyszerű, mégis határozott kezelhetőségnek köszönhetően könnyen célba érsz. A motortérben egy továbbfejlesztett, hatékony Hybrid 48V erőforrás dolgozik, ami a károsanyag kibocsátást alacsonyan, az élvezeti szintet viszont magasan tartja a városi utakon is.

 

Motorkínálat

Az új Kia Rióval egyszere választhatod a teljesítményt és a hatékonyságot, köszönhetően a Kia legújabb Hybrid 48V erőforrásának, mely még alacsonyabb fogyasztást, kellemesebb vezetési élményt és könnyű kezelhetőséget jelent.

Hybrid 48V erőátvitel

Az új Kia Rio sajátossága a korszerűsített Hybrid 48V erőátvitel, ami egyet jelent az alacsony károsanyag-kibocsátással a mindennapi utazások során. A legújabb 100 T-Gdi benzines motor párosítva a 48 voltos lítium-ion akkumulátorral páratlanul alacsony üzemanyagfelhasználást jelent. Ezt egészíti ki az integrált 'e-system', ami lassuláskor visszanyeri a mozgás energiát, amit aztán a kigyorsításkor újrahasznosít.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

DRIVE WiSE

Fedezze fel a DRIVE WiSE-t6 , a Kia vezetési és támogató technológiáinak jövőjét. Innovációk, melyek figyelnek a veszélyekre és biztonságosabbá teszik az utazást. Minél kevesebb az aggodalom, annál élvezetesebb a vezetés.

Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

Az új Kia Rióba épített ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)7 egy az első lökhárítóba épített radart és egy a szélvédőre helyezett kamerát tartalmaz, melyek észlelik a közeledő veszélyt, például a gyalogosokat, kerékpárosokat vagy más autókat. A rendszer figyelmeztet és ha szükséges automatikusan fékez, ezzel elkerülve vagy enyhítve egy balesetet.

Sávtartó asszisztens (LKA) és sávkövető rendszer (LFA)

A rendszer folyamatosan érzékeli az út felfestéseit, az előttünk haladó járműveket, és figyeli, hogy a sáv közepén haladsz-e. Ha eléred a sávhatárt figyelmeztet, ha pedig szükséges, módosít az irányon, hogy sávban tartson.

 

Adaptív sebességtartó automatika (SCC)

A beépített radar segítségével az adaptív sebességtartó automatika (SCC) az előtted haladó járműhöz igazítva szabályozza a sebességet és tartja a követési távolságot. Ha az előtted haladó jármű lelassít és nem tartható a biztonságos követési távolság, a rendszer automatikusan fékez, ha pedig növeli a sebességet, újra gyorsít a beállított sebességig.

Holttéri üzközésveszélyre figyelmeztetés és elkerülő automatika (BCW és BCA)

A holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés funkció egy érzékelő segítségével folyamatosan figyeli az autó oldalát és hátulját és figyelmeztet, ha sávváltásnál járművet érzékel a holttérben és ha kell automatikusan fékez, hogy elkerüljön egy esetleges ütközést (a 7-DCT sebességváltóval szerelt modellekben elérhető).

 

Első és hátsó parkolást segítő radar (PDW)

A magabiztos parkolás titka. A parkolást segítő radar első és hátsó lökhárítóba épített ultrahangos érzékelői figyelmeztetnek, ha parkolás közben bármilyen akadály lenne előttünk vagy mögöttünk.

Tolatókamera (RVM)

Ha tolatni kezdesz egy parkolóhelyre a 8"-os LCD kijelzőn automatikusan megjelenik a mögötted lévő terület, így mindig látod, merre haladsz. A pontosabb parkolást dinamikus segédvonalak segítik.

Intelligens sebességhatár figyelmeztetés (ISLW)

Az intelligens sebességhatár figyelmeztetés megkönnyíti a sebességkorlátozások betartását. Egy kamera leolvassa az tábláról a maximális sebességet amit a műszerfalon valamint a navigációs képernyőn is jelez.

Tettre kész

Ha szereted az élményeket

A LED ködlámpákkal szerelt markáns első lökhárítótól, a különleges formájú, kontúros hűtőrácson és LED-es fényszórókon át, a hátsó lökhárító dupla kipufogójáig a Rio GT Line stílust és bevállalósságot sugároz. Ezt egészítettük ki a 17 colos könnyűfém keréktárcsákkal és a stílusos oldalsó küszöbökkel - hogy mindenkit magad mögött hagyhass.

Impresszív belső

Az új Kia Rio GT utasterének sportosan dinamikus stílusával és izgalmas szolgáltatásaival könnyű átélni a vezetés szenvedélyét. A szemet gyönyörködtető fekete kárpitozás és a műbőr feltűnő szürke díszvarrásai vonzzák a tekintetet. És ez csak az első pillantás. Az élményt a számtalan elegáns és sportos részlet felfedezésével teheted teljessé.

A részletek bűvöletében

Ha beülsz az új Rio GT Line volánja mögé, azonnal megérzed az autó sportos lelkét és a rád váró élményeket. A lenyűgöző karbonszál-hatású betétek, a modern mintájú ülések, az ajtók elegáns varrása, a D-t formázó kormány csak ízelítőt ad a rengeteg részletből, mely a GT Line szeméyliségét meghatározza. Ezt egészíti ki a 8 colos navigációs kijelző UVO Connect-el, amellyel folyamatosan kommunikálhatsz az autóddal.

JOGI NYILATKOZAT

(1) Kia Online Szolgáltatások a TomTom Élő Szolgáltatásoktól
A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembehelyezés közötti idővel csökken.
 
(2) TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás
A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.
 
(3) Android Auto™ és Apple CarPlay™
A Kia Rio Apple CarPlay™ és Android Auto™ kompatibilis. Az Android Auto™ az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működik. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig mindig az úton tartsa. Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye.
 
(4) DRIVE WiSE technológiák
Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
 
(5) Autonóm Vészfékrendszer
Az Autonóm vészfékrendszer csupán támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie, a jogi következmények őt terhelik. Az Autonóm vészfékrendszer nem arra készült, hogy önálló módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
 
(6) 7 év garancia
Maximum 150.000 km gyártói garancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). A feltételekben eltérések lehetnek például a fényezésre vagy felszereltségre vonatkozóan a helyi szabályoknak megfelelően.
 
(7) 7 év térképfrissítés
Minden új Kia modellt, mely gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkezik, évente 1, összesen 6 alkalommal ingyenes térképfrissítéssel kínáljuk. Egyedülálló ajánlat, mely gondoskodik róla, hogy navigációs rendszere mindig naprakész legyen.
A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkeznek. A frissítés telepítéséért a szervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térképes adatszolgáltató biztosít.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 84 LE 120 LE
Teljesítmény (kw) 62 kW 88 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 3.6 l/100km 6.3 l/100km
CO2-kibocsátás 94 (g/km) 147 (g/km)


Kia Garancia

7 év garancia minden Kia modellre

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Kia Rio tartozék katalógus (PDF)
Kia Értékesítők
Kia-Pappas érvek
Árlista
A Kia Rio műszaki adatai
A Kia Rio prospektusának letöltése (PDF)
Akciós Kia modellek
StarRent - Flottakezelés
Hogyan működik?