Fiat Ducato S9

A tökéletes áruszállító.

Fiat Ducato készletről, azonnal.

Ne maradjon le a drasztikusan csökkenő készletünkről, vásároljon most!

Fiat Ducato S7 EasyPro, már nettó 7 790 000 Ft-tól | Fiat Ducato S8 13m3, készletről, akár 8 888 000 Ft-ért!

* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​ A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

 

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.


Több, mint 40 éve megbízhatósággal és odaadással viszonozzuk bizalmát. Az Ön küldetése, a mi küldetésünk, függetlenül attól, hogy árut- vagy személyeket szállít.

Kategóriájának legjobb raktér-kihasználtsága

Olyan munkatárs, mint senki más: akár 2.2 t teherbírással, és 17 m3-es raktér támogatja a mindennapi munkáját.

Az Ön küldetéséhez igazítva

Az új Ducato több, mint 10.000 testreszabási lehetőséget kínál, hogy bármely küldetésnek meg tudjon felelni.

Új MultiJet₃ Motorok

Csúcsteljesítmény, rendkívüli megbízhatóság, csökkentett üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás. Mindez a kifejezetten haszongépjárművekre tervezett új generációs motornak köszönhető.

Az első önvezető autó haszongépjármű kategóriában

Több, mint 40 évvel ezelőtt a Ducato innovációt hozott szegmensébe. A haszongépjárművek között az új Ducato elsőként hozza el az autonóm vezetés 2. szintjét. Ez azt jelenti, hogy az új Ducato lesz az Ön ''vezetési asszisztense'', ''aki'' magasabb szintű biztonságot nyújt minden egyes úton: gyorsít, fékez és önállóan marad a sávján belül.

Hatékony munkavégzés egy fejlett kommunikációs technológiának köszönhetően. A connectivity, avagy ''kapcsolódás'', még sosem volt ilyen fontos haszongépjárművek esetén. Az új Ducato kategóriájának legjobb infotainment rendszerét kínálja a legújabb csatlakozási technológiákkal egyetemben, növelve ezáltal járművének és flottájának hatékonyságát.

UCONNECT 10'' RÁDIÓ: A Uconnect 10'' rádió az új topkategóriás infotainment: 10'' színes érintőképernyővel, Android operációs rendszerrel. A navigáció vezeték nélküli CarPlay / Android Auto szolgáltatással és a TOM TOM 3D térképekkel egyaránt elérhető. Az egyszerű interakció érdekében a kiválasztott nyelven (nyelveken) hangfelismerés funkcióval rendelkezik. A rádió továbbá tartalmazza a DAB tunert, a kormányról való vezérlést és a klímaberendezés-szabályozását is.

UCONNECT 7'' RÁDIÓ: A Uconnect 7'' rádió az új középkategóriás infotainment: 7" színes érintőképernyővel, Android operációs rendszerrel. Teljesen okostelefonszerű felületet kínál, amely megkönnyíti a rendelkezésre álló funkciók használatát vezetés közben. A navigáció a Car Play / Android Auto vezeték nélküli telefontükrözésen keresztül érhető el. A rádió tartalmazza a DAB tunert és a kormánykerékről történő vezérlést.

UCONNECT 5'' RÁDIÓ: A Uconnect 5'' rádió az új belépő infotainment: 5" színes központi kijelzővel, amely olyan főbb funkciókat tartalmaz, mint Bluetooth audio streaming, kihangosító profilkezelés, fejlett Voice Assistant a mobil interakciókhoz (Siri és Google Assistant) és a vizuális interakciónak köszönhetően fokozott felhasználói élményt kínál, továbbá rádiólogókkal, telefonkönyv-képekkel és tolatókamerával is felszerelt.

VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLAT: Az új információs és szórakoztató rendszer a kényelmet és a szórakozást egy magasabb szintre emeli. Az új HD kijelzős, teljeskörűen csatlakoztatható rádiók vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak az Apple CarPlay / Android Auto szolgáltatással.

APPLE CARPLAY (Opcionális): A CarPlay egy intelligensebb, biztonságosabb módja annak, hogy iPhone készülékét a járműben munka közben használja. A CarPlay szolgáltatás vezetés közben - a telefontükrözés funkció révén - kivetíti a telefonképernyőjét a beépített rádió kijelzőre. Ezáltal útvonalterveket kaphat, hívásokat kezdeményezhet, üzeneteket küldhet és fogadhat, valamint zenét hallgathat, mindezt úgy, hogy továbbra is az útra koncentrálhasson. A CarPlay Siri hangvezérléssel rendelkezik, és kifejezetten az Ön vezetési stílusához készült. A CarPlay az autó vezérlőivel is működik - gombokkal, érintőpaddal vagy érintőképernyővel. Maguk az alkalmazások is járműhasználatra lettek tervezve, így használhatja őket, miközben a szeme és a keze ott marad, ahol vezetés közben kell.

ANDROID AUTO (Opcionális): Az Android Auto™ funkcióval az összes alkalmazás megjelenik a képernyőn egy interfésszel, amely lehetővé teszi az érintőképernyős vagy a kormánykerék-vezérlőkön keresztüli könnyű és biztonságos hozzáférést a kihangosított hangvezérléshez, a Google Térképhez és a Google Play Zenéhez. Ezen funkcióknak köszönhetően sofőr mindvégig a vezetésre tud összpontosítani. A Google, a Google Play és az Android Auto a Google LLC védjegyei.

DIGITÁLIS MŰSZERCSOPORT

A térképektől kezdve a vezetéstámogatáson, munkaadatokon keresztül egészen a zenékig minden szükséges információ elérhető az új teljesen digitális vezetőfülkében. A csúcstechnika és a modern stílus a személygépjárművek legújabb trendjeiből került át az új Ducato kabin-belsejébe anélkül, hogy megváltoztatná funkcionalitás-orientált kialakítását.

TELJESEN DIGITÁLIS MŰSZERCSOPORT: Ez egy 7'' digitális TFT színes kijelzőt és két oldalsó digitális mérőt (fordulatszám & üzemanyagszint) foglal magába. A központi kijelző - amely a vezető igényei alapján átkonfigurálható - a jármű beállításainak és információinak teljes készletét kínálja. Amennyiben a gépjármű Uconnect 10'' navigációs rádióval került megrendelésre, a digitális kijelzőn megjeleníthető a 3D térkép és egyéb útvonal információ. Az ADAS (Biztonsági csomag opció) támogatással kombinálva a kijelző további egyértelmű, fejlett vezetői segítségnyújtási információkat és figyelmeztetéseket közvetít.

ÚJ 3,5''-OS TFT KÖZPONTI KIJELZŐ: Az alapfelszereltség részét képező új műszercsoport sebesség- és fordulatszámmérő része nagyobb és áttekinthetőbb lett, továbbá egy új 9 LED-es digitális üzemanyagszint és vízhőmérséklet mérőt is tartalmaz. A központi, 3,5'' digitális TFT fekete-fehér képernyő különféle járműbeállítási- és egyéb információkat jelenít meg.

UCONNECT™ SZOLGÁLTATÁSOK

Az új Ducato zökkenőmentes kapcsolódást kínál a jármű, a mobil és a hálózati eszközök között. Az összekapcsolt szolgáltatások teljes skálája információt nyújt a jármű állapotáról, a továbbfejlesztett navigációs - és járműpark-kezelő eszközökről, valamint a nap 24 órájában rendelkezésre álló assistance szolgáltatásról.

MY ASSISTANT: Úgy tervezték, hogy a hét minden napján, 0-24 órában segítséget nyújtson Önnek olyan funkciókkal, mint az SOS hívás, a közúti segély - és ügyfélszolgálat.

MY REMOTE: A My Remote olyan funkciók együttese, melyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy távolról kapcsolatba lépjen a gépjárművel, mint például a Távolról vezérlés (ajtó nyitás / zárása), Vezetői értesítések / riasztások és Járműkereső.

MY CAR: A My Car funkció a járműinformációknak és a jármű állapotjelentésének köszönhetően figyel és vigyáz az Ön új Ducatojának ''egészségi'' állapotára.

MY NAVIGATION: Ez a funkció a sofőr segítségére lehet az eligazodásban, köszönhetően az élő navigációs szolgáltatásoknak, mint például a Send & Go, a POI keresés, Last Mile navigáció, online térképfrissítés és így tovább.

MY FLEET MANAGER: Kezelje Ducato flottáját maximális hatékonysággal és biztonsággal: karbantartás, küldetés, útvonalak, jelentések és valós idejű visszajelzés, mindez azt a lehetőséget rejti, hogy figyelemmel kísérje flottáját, és lehetősége legyen integrálni a már meglévő flotta telematikai megoldásaival.

MY ALERT: A Lopásjelző értesítés védelmet jelent Ducatoja számára, illetve a már ellopott járművel kapcsolatban segítségnyújtási szolgáltatásokat tartalmaz.

MY WI-FI: Szörfözhet az interneten, és egyszerre több eszközt csatlakoztathat az új Ducato-hoz, valamint hozzáférhet az Amazon Alexa Voice Services szolgáltatáshoz.

Lehetőség ügyfél -és flottarendszerek integrálására: Flottaadatok harmadik fél számára. A Ducato connectivity rendszere nyitott és kompatibilis a harmadik féltől származó megoldásokkal. A flotta telematikai adatai kulcsfontosságú flotta információkat nyújthatnak a vállalati ügyfeleknek és a már meglévő flotta-telematikai szolgáltatónak.

Távoli térkép frissítés: Az ''over the air'' technológiának köszönhetően bárhol és bármikor képes lesz frissíteni az infotainment rendszerét és a kapcsolódó szolgáltatásokat, anélkül, hogy el kellene mennie a márkakereskedésbe. Legyen mindig naprakész, értesüljön a legfrissebb hírekről.

Könnyebb munkavégzés a fedélzeten

Az új Ducato minden egyes részletét úgy tervezték, hogy a lehető legkényelmesebbé tegye a fedélzeten végzett munkát. A Keyless Entry & Go (kulcs nélküli nyitás és indítás) lehetővé teszi, hogy a kulcs munka közben egész nap a zsebében maradjon. Az elektromos rögzítőfék rendszer a klasszikus kéziféket gombbal kapcsolhatóvá alakítja át. Az új, Full LED-es fényszórók növelik a külső láthatóságot, az Eat & Work üléspad pedig dolgozó- vagy étkezőasztalként is funkcionálhat.

INNOVATÍV FUNKCIÓK, AMELYEK MEGKÖNNYÍTIK A MINDENNAPI MUNKÁT:

KÉTSZEMÉLYES ÜLÉSPAD DOLGOZÓ- ÉS ÉTKEZŐASZTAL FUNKCIÓKKAL: Úgy tervezték, hogy tökéletes segédje legyen a vezetőnek és az utasoknak munkaidőben és szünetekben. Az új Ducatoba rendelhető kétszemélyes pad része az asztallap, amelyen notebookokok, táblagépek és ebédtálcák is elférnek. Az asztalka a maximális kényelem érdekében az utasok felé fordítható, és hátsó részén pohártartó és tároló található.

AJTÓBURKOLAT: Az ajtók belsejét teljesen újratervezték, és teljesen beburkolták, továbbá 4 különböző méretű és elhelyezkedésű tároló került kialakításra rajta.

VÁLTÓKAR: Újratervezett váltókar mind a manuális, mind az automata váltós verziókon, elérhető bőrszoknyás kivitelben is.

BŐR KORMÁNYKERÉK: Kényelmesebb és stílusosabb kormány kialakítás. A bőrrel bevont oldalsó küllőkön új fényes fekete parancsgombok találhatóak, melyeket szatén króm díszítő keretek öveznek.

LÉGBEFÚVÓK SZATÉN KRÓM VAGY FÉNYES FEKETE SZÍNBEN: Praktikus légáram-beállítás, kapható standard fényes fekete vagy választható szatén króm-kivitelben.

KÖZÉPKONZOL: Az új központi középkonzol számos funkciónak adhat helyet, USB és 12V-os kimenetek, dohányzócsomag, palack- vagy telefontartó.

ÚJ ÜLÉSEK: A fekete és szürke tónusú szövetek nagyobb kényelmet és modern megjelenést nyújtanak. A komfortérzetet emeli az üléspárna új, továbbfejlesztett alakja és anyaga.

ÁRAMTALANÍTÓ FUNKCIÓ: A jármű hosszabb üzemen kívüli periódusainak menedzselésére opcióként új akkumulátor-leválasztó rendszert kínálnak.

KULCS NÉLKÜLI NYITÁS ÉS INDÍTÁS: Nyissa ki / zárja be a kabin- és a raktér ajtaját, vagy indítsa be a motort kulcsok nélkül. Speciális feladatok elvégzésére az ajtók bezárhatók és kinyithatók, járó motor esetén is.

ELEKTROMOS SZERVOKORMÁNY: Az új elektromos szervokormány felváltja a hidraulikus rendszert, és az egész paletta alapfelszereltségének számít. Az áramellátási technológiának köszönhetően, amely a kormányzási erőfeszítéseket a jármű sebességéhez igazítja, növeli a kormányzás pontosságát és sokkal nagyobb vezetési élményt nyújt. Mindeközben csökkenti az erőfeszítéseket a parkolási manőverek során, javítva az üzemanyag-fogyasztást és csökkentve a CO₂-kibocsátást.

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ: Továbbfejlesztett kapcsolódás és kényelem a fedélzeten, amely lehetővé teszi okostelefonja biztonságos elhelyezését és könnyed feltöltését a műszerfalon. Ez a funkció automata klímaberendezéssel ellátott járművek esetén a klímaberendezés kezelő szervei alatt található nyitott tárolóban, manuális klímaberendezés esetén pedig az új központi pohártartók között kapott helyet.

ELEKTROMOS RÖGZÍTŐFÉK: Az új elektromos rögzítőfék nagyobb kényelmet nyújt a mindennapi használat során. A vezető a műszerfalon elhelyezett külön kapcsolóval aktiválhatja a rögzítő mechanizmust; vagy a műszercsoporton keresztüli beállítással akár az automatikus működés is beállítható.

FULL LED-ES FÉNYSZÓRÓK: Az új, nagyteljesítményű, Full LED fényszórók a külső világítás terén a kategória csúcsát jelentik. Az opció részét képezik az új DRL LED, nappali menetfény, valamint a LED-es fényes, hideg fehér fényű távolsági és tompított fényszórók, valamint a LED-es futófényes irányjelző

230V-OS CSATLAKOZÓ: Ez egy igazán hasznos opció, melynek használatával könnyen feltöltheti az elektromos eszközöket, például a laptopot, az elektromos szerszámok akkumulátorait, a táblagépeket, az okostelefonokat és más alacsony fogyasztású készülékeket, amelyek maximum 150 watt teljesítmény igényűek.

FŰTHETŐ SZÉLVÉDŐ: A szélvédő gyorsabb leolvasztása és páramentesítése rendkívül hideg éghajlati viszonyok mellett is.

PNEUMATIKUS HÁTSÓ FELFÜGGESZTÉS: Ez a funkció biztosítja az önszintezés és a terhelési küszöb csökkentésének lehetőségét, amikor a jármű parkol. Kapcsolókkal aktiválható a műszerfalon. A járműben mindig biztosított az egyensúly a terhelés elosztásától függetlenül.

AUTOMATA KLÍMABERENDEZÉS VEZÉRLŐK: Az automata klímaberendezést egy új kialakítású, széles központi kijelzővel látták el, amely lehetővé teszi a levegő hőmérsékletének, a levegő-befúvás irányának és a szellőztetés sebességének a beállítását. A rendszer hét utas levegő-befúvást, és új „Max A/C'' funkciót kínál a hűtési teljesítmény növelése érdekében.

Biztonság és vezetéstámogatás

Az első önvezető autó haszongépjármű kategóriában*: Teljesen megújult elektromos rendszerének és elektromos szervokormányának köszönhetően az új Ducatonál már számos innovatív biztonsági funkció érhető el, amelyek biztonságot nyújtanak a "munkahelyen" és stresszmentes vezetési élményt kínálnak a "vezetési asszisztens" segítségével. A kettes szintű autonómia a Ducato-t az egyes szintről a többszörös ADAS-ba (Fejlett Járművezető-támogató Rendszerek) emeli, amely bizonyos esetekben elláthatja a kormányzást, a gyorsítás és a fékezés funkciókat

ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA: Beállítja és automatikusan korrigálja a jármű sebességét, hogy biztonságos követési távolságot tartson, 30 km/óra és a jármű maximális sebessége között. Ha a jármű közlekedési tábla figyelő rendszerrel van felszerelve, az adaptív sebességtartó automatika intelligens, adaptív sebességtartó automatikává válik, és javaslatot is tesz a vezetőnek, hogy az észlelt sebességkorlátozásnak megfelelően állítsa be sebességét.

AKTÍV SÁVTARTÓ ASSZISZTENS: Az új Ducato érzékeli a sávjelölőket, az útpadkákat, és amennyiben szükséges önállóan kormányoz, hogy a sáv közepén tartsa magát.

KÖZLEKEDÉSI TORLÓDÁS ASSZISZTENS: A Közlekedési Torlódás Asszisztens funkció a közlekedési dugókban kényelmes araszolást tesz lehetővé, mindvégig a sávban tartja az autót, megelőzve az ilyenkor jellemző baleseteket. Ha a forgalmi dugó automatikusan leállítja a Ducato-t, a forgalom újraindulásával az visszatér a beállított sebességre. Csak a Biztonsági Csomag 3-mal érhető el.

AUTONÓM VÉSZFÉKRENDSZER (GYALOGOS ÉS KERÉKPÁROS FIGYELŐ FUNKCIÓVAL):

Az Autonóm Vészfékrendszer nagyobb funkcionalitással bír, észleli a gyalogosokat és a kerékpárosokat, valamint a többi járművet. Az új Ducato vagy riasztja a vezetőt vagy önálló vészfékezést indít.

ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA (STOP AND GO FUNKCIÓVAL): Amennyiben a jármű BIZTONSÁG 3. opcióscsomaggal (Önvezető Jármű 2-es szint) felszerelt, az adaptív sebességtartó automatika a Stop & Go funkcióval bővül, amely a járművet teljesen leállítja, ha az előtte haladó jármű megáll, és újraindítja, ha a forgalom újraindul.

SÁVTARTÓ AUTOMATIKA: A Sávtartó Automatika megakadályozza a sávból való véletlen kisodródást. A rendszer a szélvédőn elhelyezett kamera segítségével észleli az elmozdulást, és kormánykerék-vezérléssel megakadályozza, hogy a jármű átlépje a festett határvonalakat vagy akár az útszéleket. A kormánykerékre kifejtett nyomaték, valamint a műszerfal kijelzőjén megjelenő vizuális és hallható jelzések figyelmeztetik a vezetőt, hogy maradjon a sávhatárok között. 

INTELLIGENS SEBESSÉGSZABÁLYZÓ ASSZISZTENS: Az Intelligens Sebességszabályzó Asszisztens bármikor segít elkerülni a sebességtúllépéseket, észleli az úton levő sebességkorlátozó táblákat, és ennek megfelelően állítja be a jármű sebességét.

FÁRADTSÁG ÉRZÉKELŐ RENDSZER: A rendszer figyeli a vezető viselkedését, és létrehoz egy egyéni vezetőprofilt. Ha a rendszer figyelmetlenségre, fáradtságra utaló vezetői viselkedést észlel, a kijelzőpanelen levő üzenettel és hangjelzéssel figyelmezteti a sofőrt.

Sokoldalú rakodótér


RAKTÉRFOGAT: A hihetetlen sokoldalúság és az akár 17 m³ raktér lehetővé teszi a nagy méretű rakományok állandó biztonságban történő szállítását.

NÉGYSZÖG SZELVÉNYŰ RAKTÉR: A Ducato összes verziója tökéletes alappal rendelkezik, amely biztosítja a rakomány rugalmas elrendezhetőségét. A rakodó tér emellett a legkülönbözőbb átalakítási igényekre is megoldást kínál.

ALACSONY RAKODÁSI MAGASSÁG: Egyszerűsíti és ergonomikusabbá teszi a szállítást, megkönnyíti a mindennapi be- és kipakolást.

A KATEGÓRIA LEGJOBB TERHELHETŐSÉGE: A kategória legjobb teherbírása. Az egyetlen elsőkerekes haszongépjármű, amely akár 2,2t hasznos terhelhetőséget kínál Önnek.

RAKTÉR HATÉKONYSÁG: Azáltal, hogy kategóriájában a legjobb aránnyal bír a külső hossz - belső hossz terén, Ön ugyanazt az árumennyiséget kompaktabb módon tudja szállítani, mindezt jobb mozgékonyság és manőverezhetőség mellett.

Új multijet₃ hajtáslánc


Haszongépjárművekre tervezve! Az új Ducato MultiJet₃ hajtáslánc széles választékot kínál, amely megkönnyíti munkáját minden lehetséges küldetés során. Az új Ducato MultiJet₃ motor (120 lóerős, 140 lóerős és 180 lóerős teljesítményszint) E6D Final homologizációval rendelkezik, kézi és automata sebességváltókkal kapható, mindez csökkentett zajszinttel és saját tömeggel, a kategóriájában legjobb üzemanyag-fogyasztással.

KIEMELKEDŐ HATÉKONYSÁG: Teljesen új motor, amely optimalizált tömeggel minimalizálja a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

MAGAS SZINTŰ KÉNYELEM: Csökkentett zajszint és fokozott nyomatékrugalmasság a 9 fokozatú sebességváltóval.

MAGASFOKÚ TARTÓSSÁG: Ipari felhasználásra tervezett hosszú élettartammal és magasfokú megbízhatósággal bír.

Egy küldetés, egy motor


A 2184 cm3 térfogatú motor 4 féle teljesítményszinttel és 2 féle sebességváltóval (AT-MT) rendelkezik, kifejezetten haszongépjárművekre tervezve.

 

Műszaki adatok

Hengerűrtartalom (cm³)

2184

Hengerek száma, elrendezés

4 henger, soros elrendezés, Ipari formatervezés

Tüzelőanyag-ellátás

Elektronikusan vezérelt MultiJet3 Common Rail típusú közvetlen befecskendezés, változó geometriájú turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Környezetvédelmi szint

Euro 6D-Final

 

120 LE Ducato MultiJet₃ MT

140 LE Ducato MultiJet₃ MT

180 LE Ducato MultiJet₃ MT

140 LE Ducato MultiJet₃ AT

180 LE Ducato MultiJet₃ AT

Teljesítmény és nyomaték (LE)

120 LE (88 kW) 3500 ford./perc

320 Nm 1400 ford./perc

140 LE (103 kW) 3500 ford./perc

350 Nm 1400 ford./perc

180 LE (132 kW) 3500 ford./perc

380 Nm 1500 ford./perc

140 LE (103 kW) 3500 ford./perc

380 Nm 1400 ford./perc

180 LE (132 kW) 3500 ford./perc

450 Nm 1500 ford./perc

Tengelykapcsoló és sebességfokozatok száma

Egytárcsás, száraz, hidraulikus működtetésű

Manuális, 6+hátramenet

Elektronikusan vezérelt,

elektrohidraulikus vezérlőrendszerrel

Automata, 9+hátramenet

Üzemanyag fogyasztás (vegyes) és CO2-kibocsátás

A 8-as szériás Ducato kombinált CO₂-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási értékei¹: 172 – 235 g/km; 6,5 – 8,6 l/100km.

 

A feltüntetett CO₂-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási értékek segítik a járművek összehasonlíthatóságát. A CO₂-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás homologizációs értékei nem tükrözik a CO₂-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás tényleges értékeit, amelyek számos tényezőtől függhetnek, például - de nem kizárólag - a vezetési stílustól, az útvonaltól, az időjárási- és útviszonyoktól, valamint a jármű állapotától, használatától és felszereltségétől.

 

¹becsült értékek


 

Aktuális akcióinkról illetve készletünkről kérem érdeklődjön értékesítő kollégánknál!

 

Ajánlatok & akciók


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 120 LE 180 LE
Teljesítmény (kw) 88 kW 132 kW
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)