Alfa Romeo Stelvio

Az új Alfa Romeo Stelvio

Az Alfa Romeo megalapítása óta olyan modelleket készít, melyek képesek megváltoztatni azt, ahogy az autókat vezetjük és szeretjük: a formatervezés és a műszaki tartalom olyan egyedi mesterművei ezek, melyeket a kezdetektől fogva csodálnak. A márka ma, csaknem 107 évnyi történelme után új mérföldkövet állít fel: Megérkezett a Stelvio, hogy felülmúlja a legmagasabb elvárásait valamennyi autórajongónak.

Újautó ajánlatok

Induló ár
12 080 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 5,3 - 8,1 l/100km
CO2-kibocsátás 139 - 187 (g/km)
Teljesítmény 118 - 375 kW ( LE)

A kiválóság állhatatos kutatása


Csúcstechnológiák a biztonság érdekében és az infotainment terén. Könnyű karosszéria-szerkezet és szénszálas kardántengely. A hatékony, mégis kiemelkedő hajtásláncok széles palettája, és szabadalmaztatott menetdinamikai megoldások. Itt az ideje, hogy a márka ismét bemutasson egy újabb mesterművet az innováció terén, hű maradva az autók alkotása terén vallott egyedi stílusához. A Stelvio az az Alfa Romeo, mely - egy új érzelmi csavarral - újragondolhatja a szabadidőautók történetének szövevényét.

A vezetéssel járó érzelmek új magaslatokba törnek


Képes egy szabadidőautó ugyanolyan érzelmeket közvetíteni, mint egy sportos limuzin? A Stelvio azért született, hogy ezt megválaszolja, hiszen az Alfa Romeo hamisítatlan vezetési élménye tovább erősíthető és fokozható.

Magas, mégis sportos vezetési pozíciója exkluzív premiernek számít. A Stelvio volánja mögött átélt érzések új fejezetet nyitnak az SUV-k világában. Tapasztalja hát meg ön is!

Ajánlatok & akciók


Egyedi modellek