Alfa Romeo Stelvio

Az Alfa Romeo egyenlő a vezetési élménnyel

Az Alfa Romeo Stelvio megismerteti Önnel a valódi értelemben vett vezetési élvezetet a tökéletes súlyelosztásnak, a kiváló súly/teljesítmény aránynak, az agilitásnak és a könnyedségnek köszönhetően

A technológia által vezérelt szépség

Az Alfa Romeo Stelvio az autonóm vezetés 2. szintjének elérésével elsajátította a kézzelfogható vezetési szenvedély és a legmodernebb automatizált vezetési rendszerek egyensúlyának megtalálásának művészetét. A Stelvio olyan rendszerekkel van felszerelve, amelyek intelligens módon figyelik a jármű környezetét, hogy biztosítsák az irányítást és a kivételes vezetési élményt.

A kiválóság állhatatos kutatása


A megszokott felszereltségi szintek: Super/Sprint/Ti/Veloce mellett egy új speciális széria is megjelent: Competizione NEW. Az összkerékhajtás az alapfelszereltség része. A meghajtásról vadonatúj fejlesztésű erőforrások gondoskodnak. A 2,2 literes turbódízel motor 210 lóerős teljesítményváltozatban áll rendelkezésre,  a 2.0 turbós benzinmotor 280 lóerős teljesítményváltozatban.

Megújult külső

Fényszórók

 • LED Matrix fényszórók 12 különálló LED modullal és adaptív világítással
 • LED nappali menetfény és index
 • Dinamikus üdvözlőfény nyitáskor és záráskor

Hátsó lámpák

 • Fekete QV dizájn

Lökhárítók

 • Új légbeömlő nyílások
 • Új mintázat a rácsozaton

Arculat

 • Egységes arculat – a Stelvio is megkapta a Tonale friss megjelenését

A vezetéssel járó érzelmek új magaslatokba törnek


Új beltér és új funkciók

Modern 12,3”-os műszeregység kijelző váltja le az analóg óracsoportot. A beltérben választható stílusok elérhetőek, például a Heritage, melyet az ’60-as és ’70-es évek Alfái inspiráltak.

Új szériafelszereltségek

 • Adaptív tempomat
 • Lejtmenetvezérlő
 • Összkerékhajtás

Új csomagok

 • Kiegészítő driver assistance csomag Super felszereltséghez
 • Sportos bőrülés csomag Sprint felszereltséghez

Képes egy szabadidőautó ugyanolyan érzelmeket közvetíteni, mint egy sportos limuzin? A Stelvio azért született, hogy ezt megválaszolja, hiszen az Alfa Romeo hamisítatlan vezetési élménye tovább erősíthető és fokozható.

Magas, mégis sportos vezetési pozíciója exkluzív premiernek számít. A Stelvio volánja mögött átélt érzések új fejezetet nyitnak az SUV-k világában. Tapasztalja hát meg ön is!

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 210 LE 280 LE
Teljesítmény (kw) 154 kW 206 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 6 l/100km 9.2 l/100km
CO2-kibocsátás 157 (g/km) 209 (g/km)


Alfa Romeo Garancia

Mozogjon szabadon: Alfa Romeo garancia

2+3 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.alfaromeo.hu weboldalon.  

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Alfa Romeo Stelvio katalógus (PDF)