Alfa Romeo Stelvio

Az új Alfa Romeo Stelvio

Az Alfa Romeo megalapítása óta olyan modelleket készít, melyek képesek megváltoztatni azt, ahogy az autókat vezetjük és szeretjük: a formatervezés és a műszaki tartalom olyan egyedi mesterművei ezek, melyeket a kezdetektől fogva csodálnak. A márka ma, csaknem 107 évnyi történelme után új mérföldkövet állít fel: Megérkezett a Stelvio, hogy felülmúlja a legmagasabb elvárásait valamennyi autórajongónak. Válassza most, készletről, akár barna belsővel az új Alfa Romeo Stelvio-t!

A kiválóság állhatatos kutatása


Csúcstechnológiák a biztonság érdekében és az infotainment terén. Könnyű karosszéria-szerkezet és szénszálas kardántengely. A hatékony, mégis kiemelkedő hajtásláncok széles palettája, és szabadalmaztatott menetdinamikai megoldások. Itt az ideje, hogy a márka ismét bemutasson egy újabb mesterművet az innováció terén, hű maradva az autók alkotása terén vallott egyedi stílusához. A Stelvio az az Alfa Romeo, mely - egy új érzelmi csavarral - újragondolhatja a szabadidőautók történetének szövevényét.

A vezetéssel járó érzelmek új magaslatokba törnek


Képes egy szabadidőautó ugyanolyan érzelmeket közvetíteni, mint egy sportos limuzin? A Stelvio azért született, hogy ezt megválaszolja, hiszen az Alfa Romeo hamisítatlan vezetési élménye tovább erősíthető és fokozható.

Magas, mégis sportos vezetési pozíciója exkluzív premiernek számít. A Stelvio volánja mögött átélt érzések új fejezetet nyitnak az SUV-k világában. Tapasztalja hát meg ön is!

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (kw) 118 kW 375 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.3 l/100km 8.1 l/100km
CO2-kibocsátás 139 (g/km) 187 (g/km)


Alfa Romeo Garancia

Mozogjon szabadon: Alfa Romeo garancia

2+3 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.alfaromeo.hu weboldalon.  

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Alfa Romeo Stelvio katalógus (PDF)