Fiat Professional eDucato Áruszállító

100% Ducato. 100% Elektromos. 100% Küldetésre Kész.

* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

A legszélesebb termékpaletta a piacon, így minden ügyféligényt kielégít.

Furgon

A szállítmányozás világa változik, és mi készen állunk a változásra.

A legszélesebb paletta

  • 3.5 t & 4.25 t össztömeg
  • 3 hosszúság & 3 magasság
  • 10 -17 m3-es raktérfogat

 

Szimplakabinos alváz

A tökéletes megoldás.

Felépítményezésre készen áll

  • 3.5 t & 4.25 t össztömeg
  • 4 hosszúság
  • Maximális első tengelyterhelés 2 100 kg, hátsótengelyterhelés 2 400 kg

A forradalom elkezdődött. Mi vezetjük.

AKÁR 370 KM-ES HATÓTÁV

Válasszon a kétféle akkumulátor konfiguráció közül:
3 modulból álló 47kWh-s egység, 235 km-es hatótávval, vagy 5 modulból álló 79kWh-s egység 370 km-es hatótávval.

RUGALMASSÁG A TÖLTÉS TERÉN

Az új E-Ducato négyféle töltési opcióval rendelkezik, továbbá egy intelligens töltőcsatlakozó aljzattal, amely mind egyen -, mind váltóáram esetén használható.

SZÜKSÉG ÜZEMMÓD

Egyedülálló jellemzője az elektromos Ducatonak, hogy a párhuzamos kapcsolású akkumulátor egységeknek köszönhetően az egyik modul meghibásodása esetén is folytatható az utazás.

BÁRMIKOR, BÁRHOVA, KORLÁTOZÁSOK NÉLKÜL

Használja ki az elektromos haszongépjármű adta adózási előnyöket (országfüggő) és élvezze a korlátozások nélkül való közlekedést a városközpontokban.

A szállítmányozás magasabb szintre emelkedik.

TECHNOLÓGIA

VEZÉRLŐEGYSÉG

Tovább növelhetik a kényelmet az olyan okos funkciók mint például a légkondícionáló előprogramozásának lehetősége a töltés időszakára, így már az utazás megkezdésekor megfelelő hőmérséklet lesz a kabinban, tehermentesítve ezáltal az akkumulátort. Vagy egy másik elérhető funkció:a napi töltés ütemezése az alacsonyabb energia költséggel járó napszakokra.
 

VEZETÉSI MÓDOK

Az ügyfél igényei alapján válaszhat a különböző vezetési módok közül, s ezáltal teljesítményelvárása az optimális hatótávval párosulhat: normál vezetési mód, optimális egyensúly a teljesítmény a gazdaságosság között, ECO mód a hatótáv növelése érdekében, és POWER mód pedig nagy terheléssel járó feladatok elvégzésére.
 

E-coasting/E-braking

Az e-coasting üzemmód akkor aktív, amikor a sofőr leveszi lábát a gázpedálról, a gépjármű lassul, s ezáltal energiát takarít meg. Az e-braking pedig intenzív regeneratív fékezést biztosít még kerékfékek műkődésbe lépése előtt. Ebben a módozatban az e-motor fékező nyomatékot produkál, és tölti az akkumulátort.
 

MOPAR® Connect

Mopar® Connect

Mopar® Connect nemcsak arra tökéletes megoldás, hogy az e-Ducato töltéseit ütemezze, hanem, hogy okos telefonja révén teljes flottáját ellenőrizze, és minden egyes utazását figyelemmel kísérje.
 

My:Remote

Az új e-Ducatoját az okos telefonjáról tudja irányítani. Nem emlékszik, hogy bezárta-e az ajtókat? A Uconnect™ LIVE applikáció segítségével bezárhatja és kinyithatja az ajtókat. De ezzel az applikációval egy zsúfolt parkolóban is könnyen meg tudja találni elektromos haszongépjárművét, vagy a gépkocsin tarhatja szemét, ha nem Ön a sofőr.
 

My:Car

A Mopar® Connect által elérhető my:Car funkció révén mindig naprakész infomációval rendelkezhet gépjárműjéről. A Uconnect™ LIVE applikációval távolról ellenőrízheti az akkumulátor töltöttségi szintjét vagy a keréknyomást, hogy minden utazása biztonságban teljen.
 

BIZTONSÁG

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

A rendszer (a hátsó lökhárítóba beépített) radarszenzorokkal észleli a visszapillantó tükrök holtterében lévő,a sofőr számára nem látható, közeledő járműveket. A veszélyt hangriasztás, valamint az oldalsó visszapillantó tükrökön megjelenő világító ikonok jelzik.
 

AUTONÓM VÉSZFÉK RENDSZER

Ezt a teljesen integrált rendszert az ütközések megelőzésére, illetve azok súlyosságának mérséklésére tervezték. A rendszer érzékeli a jármű útjában lévő akadályokat, és ha ütközés veszélyét észleli, riasztja a sofőrt és aktiválja az automatikus vészfékezést.
 

HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOMFIGYELŐ RENDSZER

A rendszer beépített szenzorok segítségével érzékeli az oldalról közeledő járműveket, így segít megelőzni a baleseteket a vezetési manőverek közben.
 

SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER (LDWS)

A sávelhagyásra figyelmeztető rendszert úgy tervezték, hogy rossz látási viszonyok között is képes legyen megállapítani, ha a jármű sávot vált. Veszély esetén a rendszer akusztikus és vizuális jelekkel azonnal figyelmezteti a sofőrt.
 

KÖZLEKEDÉSI TÁBLA FIGYELŐ RENDSZER (TSR)

A TSR a fedélzeti kamerát használva felismeri a sebességkorlátozó és előzést tiltó táblákat, és megjeleníti azokat a fedélzeti kijelzőn.
 

TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓKAT VEZÉRLŐ RENDSZER

A rendszer automatikusan kezeli a távolsági fényszórókat, így jobb látási viszonyokat biztosít. Éjszakai vezetéskor a szembejövő járművek automatikus felismerésével, valamint a fényszórók tompításával csökkenti a szemből érkező sofőrök elvakításának kockázatát.

Az e-Ducato bárhová elviszi.

Akkumulátor

az új elektromos Ducato akkumulátor egységeinek elrendezése optimális és rendkívüli modularitást kínálnak, köszönhetően a cellák modern felépítésének.

3 modulból álló akkumulátor

235 km maximális hatótáv
47 kWh kapacitás

5 modulból álló akkumulátor

370 km maximális hatótáv
79 kWh kapacitás

 

Töltés

Az új e-Ducatot megbízható lítium-ion akkumulátorokkal szerelték fel, amelyek a különböző töltési lehetőségek révén nagyobb rugalmasságot kínálnak a napi feladatok elvégzésében.

Normál töltés (AC)

3 Modul - 7 óra 50 perc
7 kW váltakozó áram
100% töltöttség

Közepesen gyors töltés (AC)
3 modul - 4 óra 50 perc
5 modul - 8 óra
11 kW váltakozó áram
100% töltöttség

Gyors töltés (AC)
3 modul - 2 óra 25 perc
5 modul - 4 óra
22 kW váltakozó áram
100% töltöttség


Aktuális akcióinkról illetve készletünkről kérem érdeklődjön értékesítő kollégánknál!

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)