Alfa Romeo Giulia

Egy új ikon

A 2016-os év csúcspontja az Alfa Romeo vadonatúj középkategóriás limuzinja, a Giulia, amely a márka új korszakának jegyében született és tökéletesen megtestesíti a „La meccanica delle emozioni” (magyarul: „Az érzelmek mechanikája”) koncepciót. A Giuliának már a kisugárzása is színtiszta stílusélmény. Válassza most, készletről, akár barna belsővel az olasz utak ikonikus modelljét!

Szívében új erővel


Három felszereltségi szint áll rendelkezésre: az alapváltozatot a Super és a Quadrifoglio csomagok egészítik ki. A meghajtásról vadonatúj fejlesztésű erőforrások gondoskodnak. A 2,2 literes turbódízel motor három teljesítményváltozatban áll rendelkezésre, 136, 150 illetve 180 lóerővel (100, 110 illetve 132 kW). A négyhengeres turbódízel erőforrásokhoz szériában hatfokozatú manuális váltó jár, opcionálisan pedig nyolcsebességes automataváltóval is kombinálhatók. Utóbbi szériában jár a 2-literes, 200 lóerő teljesítményű turbós benzinmotorhoz. A csúcsmodell, vagyis az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio meghajtását egy Bi-Turbo feltöltéssel ellátott 2,9 literes V6-os benzines erőforrás biztosítja, ami egészen fantasztikus 510 lóerő leadására képes; az erőátvitelről alapesetben hatfokozatú kézi, opcionálisan pedig nyolcfokozatú automataváltó gondoskodik.

A Giulia modellek alapesetben a klasszikus Alfákhoz hasonlóan hátsókerékhajtással érkeznek, ősztől pedig opcionális összkerékhajtással egészül ki a kínálat.

Színtiszta olasz csábítás


Minden egyes Alfa Romeo megtestesíti magában a tökéletes egyensúlyt a tradíciók, a dinamizmus és az elegancia tekintetébe. Ez teszi az Alfa Romeót az automobilizmus világában egyedülállóvá, hiszen a márka maga az olasz stílus összetéveszthetetlen kifejezése. Ez alól az új Alfa Romeo Giulia sem képez kivételt. Rögtön három, az olasz stílust kihangsúlyozó karakteres ismertetőjegyet is felfedezhetünk benne: a harmonikus arányokat, a letisztult vonalvezetést és a felületek kiváló megmunkálási minőségét. És ezek jelentik a bölcsőt a mechanikai tökéletesség számára. Az új Alfa Romeo Giulia utastere minden utasának magas szintű biztonságot, multimédiás lehetőségeket, kényelmet és minőségérzetet nyújt. A konzekvensen a vezető felé forduló cockpit karakteressé varázsolja a vezetőteret.

 

További információk: www.alfaromeo.hu

Egyedi modellek


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 160 LE 280 LE
Teljesítmény (kw) 118 kW 206 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.9 l/100km 7.7 l/100km
CO2-kibocsátás 128 (g/km) 173 (g/km)


Alfa Romeo Garancia

Mozogjon szabadon: Alfa Romeo garancia

2+3 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.alfaromeo.hu weboldalon.  

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Alfa Romeo Giulia katalógus (PDF)