Alfa Romeo Giulia

A technika és az érzelmek kombinációja

Az Alfa Romeo Giulia egyesíti magában a dizájnt, az erőt és az innovációt, mindezt a szabadalmaztatott technológiáknak és a könnyű anyagok használatának köszönhetőenteszi. A Q2, Q4 és az IBS rendszer olyan érzékeny vezetést kínál, amellyel egyedi vezetési élményt nyújt.

A technológia által vezérelt szépség

Az Alfa Romeo Giulia elsajátította az egyensúly megtalálásának művészetét, a gyakorlatias vezetési szenvedély és a legmodernebb automatizált vezetési rendszerek között. A Giulia olyan rendszerekkel van felszerelve amelyek intelligensen figyelik a jármű környezetét, hogy biztosítsák az irányítást és a kivételes vezetési élményt.

Szívében új erővel


A megszokott felszereltségi szintek: Super/Sprint/Ti/Veloce mellett egy új speciális széria is megjelent: Competizione NEW. Az összkerékhajtás az alapfelszereltség része. A meghajtásról vadonatúj fejlesztésű erőforrások gondoskodnak. A 2,2 literes turbódízel motor 210 lóerős teljesítményváltozatban áll rendelkezésre,  a 2.0 turbós benzinmotor 280 lóerős teljesítményváltozatban

Megújult külső

Fényszórók

 •  LED Matrix fényszórók 12 különálló LED modullal és adaptív világítással
 •  LED nappali menetfény és index
 •  Dinamikus üdvözlőfény nyitáskor és záráskor

Hátsó lámpák

 •  Új átlátszó dizájn a Giulián

Lökhárítók

 •  Új légbeömlő nyílások
 •  Új mintázat a rácsozaton

Arculat

 •  Egységes arculat – a Giulia is megkapta a Tonale friss megjelenését

Új beltér és új funkciók


Minden egyes Alfa Romeo megtestesíti magában a tökéletes egyensúlyt a tradíciók, a dinamizmus és az elegancia tekintetébe. Ez teszi az Alfa Romeót az automobilizmus világában egyedülállóvá, hiszen a márka maga az olasz stílus összetéveszthetetlen kifejezése. Ez alól az új Alfa Romeo Giulia sem képez kivételt. Rögtön három, az olasz stílust kihangsúlyozó karakteres ismertetőjegyet is felfedezhetünk benne: a harmonikus arányokat, a letisztult vonalvezetést és a felületek kiváló megmunkálási minőségét. És ezek jelentik a bölcsőt a mechanikai tökéletesség számára. Az új Alfa Romeo Giulia utastere minden utasának magas szintű biztonságot, multimédiás lehetőségeket, kényelmet és minőségérzetet nyújt. A konzekvensen a vezető felé forduló cockpit karakteressé varázsolja a vezetőteret.

Modern 12,3”-os műszeregység kijelző váltja le az analóg óracsoportot. A beltérben választható stílusok elérhetőek, például a Heritage, melyet az ’60-as és ’70-es évek Alfái inspiráltak.

Új szériafelszereltségek

 • Adaptív tempomat
 •  Összkerékhajtás

Új csomagok

 •  Kiegészítő driver assistance csomag Super felszereltséghez
 •  Sportos bőrülés csomag Sprint felszereltséghez

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 210 LE 280 LE
Teljesítmény (kw) 154 kW 206 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.5 l/100km 8.1 l/100km
CO2-kibocsátás 144 (g/km) 183 (g/km)


Alfa Romeo Garancia

Mozogjon szabadon: Alfa Romeo garancia

2+3 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.alfaromeo.hu weboldalon.  

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Alfa Romeo Giulia katalógus (PDF)