Alfa Romeo Giulia

Egy új ikon

A 2016-os év csúcspontja az Alfa Romeo vadonatúj középkategóriás limuzinja, a Giulia, amely a márka új korszakának jegyében született és tökéletesen megtestesíti a „La meccanica delle emozioni” (magyarul: „Az érzelmek mechanikája”) koncepciót. A Giuliának már a kisugárzása is színtiszta stílusélmény.

Újautó ajánlatok

Akciós modell
10 290 000 Ft-tól
Induló ár
10 771 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

3 készletről elérhető jármű

3
Használt autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 4,9 - 7,7 l/100km
CO2-kibocsátás 128 - 173 (g/km)
Teljesítmény 118 - 206 kW (160 - 280 LE)

Szívében új erővel


Három felszereltségi szint áll rendelkezésre: az alapváltozatot a Super és a Quadrifoglio csomagok egészítik ki. A meghajtásról vadonatúj fejlesztésű erőforrások gondoskodnak. A 2,2 literes turbódízel motor három teljesítményváltozatban áll rendelkezésre, 136, 150 illetve 180 lóerővel (100, 110 illetve 132 kW). A négyhengeres turbódízel erőforrásokhoz szériában hatfokozatú manuális váltó jár, opcionálisan pedig nyolcsebességes automataváltóval is kombinálhatók. Utóbbi szériában jár a 2-literes, 200 lóerő teljesítményű turbós benzinmotorhoz. A csúcsmodell, vagyis az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio meghajtását egy Bi-Turbo feltöltéssel ellátott 2,9 literes V6-os benzines erőforrás biztosítja, ami egészen fantasztikus 510 lóerő leadására képes; az erőátvitelről alapesetben hatfokozatú kézi, opcionálisan pedig nyolcfokozatú automataváltó gondoskodik.

A Giulia modellek alapesetben a klasszikus Alfákhoz hasonlóan hátsókerékhajtással érkeznek, ősztől pedig opcionális összkerékhajtással egészül ki a kínálat.

Színtiszta olasz csábítás


Minden egyes Alfa Romeo megtestesíti magában a tökéletes egyensúlyt a tradíciók, a dinamizmus és az elegancia tekintetébe. Ez teszi az Alfa Romeót az automobilizmus világában egyedülállóvá, hiszen a márka maga az olasz stílus összetéveszthetetlen kifejezése. Ez alól az új Alfa Romeo Giulia sem képez kivételt. Rögtön három, az olasz stílust kihangsúlyozó karakteres ismertetőjegyet is felfedezhetünk benne: a harmonikus arányokat, a letisztult vonalvezetést és a felületek kiváló megmunkálási minőségét. És ezek jelentik a bölcsőt a mechanikai tökéletesség számára. Az új Alfa Romeo Giulia utastere minden utasának magas szintű biztonságot, multimédiás lehetőségeket, kényelmet és minőségérzetet nyújt. A konzekvensen a vezető felé forduló cockpit karakteressé varázsolja a vezetőteret.

 

További információk: www.alfaromeo.hu

 

Ajánlatok & akciók


Egyedi modellek