Fiat Professional Doblò

LELEMÉNYESSÉG IHLETTE.

* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

MAGIC CARGO

A ''Magic Cargo'' funkció fokozza a jármű sokoldalúságát. 3 személynek is helyet kínál vagy lehetővé teszi akár 1.8 m hosszú tárgyak szállítását. Az opció révén a raktér 0.5 m3-rel nagyobb, így a Fiat Professional Doblò 4.4 m3-es raktérfogatával és 1000 kg-os terhelhetőségével tökéletes minden küldetéshez.

Egyedi modellek


KOMFORT A FEDÉLZETEN

SOKOLDALÚ ÉS FLEXIBILIS KABIN
Az új Fiat Professional Doblò-t az Ön igényeihez szabtuk. Ez a sokoldalú és flexibilis felépítésű haszongépjármű amellett, hogy kategóriájának csúcsa, különböző ülés- és térkonfigurációkat kínál a legkülönfélébb tárgyak szállításához, miközben maximális kénylemet biztosít vezetés közben. Tervezésekor nagy figyelmet kapott az akusztikai komfort, a csökkentett zajszint is.
 

 

MAGIC MIRROR

Innovatív funkció, mely az új Fiat Professional Doblò első osztályú biztonsági és ADAS technológiáját gazdagítja. A jobb oldali visszapillantó alatt, illetve a hátsó ajtók felett elhelyezett 2 kamera képét jeleníti meg ez az 5''-os digitális, hátsó visszapillantó tükör, hogy Ön bármilyen manővert teljes biztonságban hajthasson végre.

MAGAS SZINTŰ BIZTONSÁG

Aktív és passzív ADAS vezetéstámogató rendszerek segítik, hogy Ön minden küldetését biztonságban végezhesse el. Ezekkel a funkciókkal még vezetés és manőverezés közben is nyugodtan koncentrálhat munkájára.

MÉRETEK

A Fiat Professional Doblò termékcsalád különféle változatokat, többféle hosszúságú és terhelési megoldásokat tartalmaz, hogy megfeleljen az Ön legkülönlegesebb igényeinek. Válassza ki vállalkozása számára az ideális Fiat Professional Doblò-t.

Még jobban dolgozik

MOTOROK

A Fiat Professional palettáján az új Doblò - a hagyományos benzines és dízel verziókon felül - egy olyan elektromos verzióval debütál az e-mobilitás világában, mely a hatékony, könnyed és reszponzív vezetési élmény mellett akár 285 km*-es hatótávot, 130 km/h -s maximum sebességet, zéró CO₂-kibocsátást és 100 kW DC gyorstöltési lehetőséget is kínál. Az E-Dobló-t úgy tervezeték, hogy ugyanazt a raktérfogatot garantálja, mint belső égésű motorral ellátott társai, valamint, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa Önnek nap mint nap.
*WLTP-ciklus alapján

 

BIZTONSÁGI ÉS VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK

Aktív és passzív biztonsági technológiák Az új Fiat Professional Doblò-val nap mint nap biztonságban utazhat a csúcstechnológiás biztonsági rendszereknek köszönhetően.
 

SÁVTARTÓ AUTOMATIKA

Ennek a biztonsági rendszernek köszönhetően Ön mindig a helyes sávban maradhat. Amint a rendszer észleli a sávhatár véletlen átlépését, a kormányzás fokozatos korrigálásával a jármű visszatér az eredeti sávba.
 

ÜTKÖZÉSMEGELŐZŐ RENDSZER + AKTÍV BIZTONSÁGI FÉK

Az új Doblò biztonsági technológiája figyelmezteti Önt az elöl haladó járművel történő összeütközés, illetve az Ön elé kilépő gyalogos elütésének lehetőségére. Emellett akár a a sebességet is csökkenti.

 

ÉBERSÉGFIGYELŐ RENDSZER + ''KÁVÉS CSÉSZE'' JELZÉS

A rendszer az elülső kameráján és a kormánykerék mozgásán keresztül figyeli a vezető viselkedését. Ha a vezető éberségének csökkenését észleli, hangjelzéssel és ''kávés csésze'' ikonnal jelzi a sofőr számára, hogy tartson szünetet.

 

KÖZLEKEDÉSI TÁBLAFIGYELŐ RENDSZER

Ez a biztonsági berendezés felismeri az útjelző táblákat és jelzi azokat a digitális kijelzőegységen, valamint javaslatot tesz a sebességtartó automatika számára, hogy tájékoztassa a vezetőt az korlátozásokról.

 

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

Ez az eszköz a jármű holtterében lévő akadályok közelében aktiválódik.

 

GRIP CONTROL + LEJTMENETVEZÉRLŐ

Ezzel a rendszerrel Ön optimalizálhatja az úttartást: 5 különböző vezetési módot választhat a központi konzolon található forgókapcsolóval.
 

ELEKTROMOS KÉZIFÉK

Az új Doblò-val az Ön kezében lesz a biztonsága. Mindössze egy gombot kell megnyomnia.
 

PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER

Az új Doblò a jármű méretétől függően érzékeli a szabad parkolóhelyeket, és vezérli a kormányrendszert a parkolási manőverek közben. Önnek csak a gázadásról és a fékezésről kell gondoskodnia.
 

KLUCS NÉLKÜLI NYITÁS ÉS INDÍTÁS

Tartsa a kulcsot a zsebében. Az új Doblò azonnal felismeri Önt, amint megközelíti a járművet.
 

TECHNOLÓGIA

Doblò Pro Az új Fiat Professional Doblò olyan modern csatlakozási és infotainment technológiákat kínál, amelyek segítenek hatékonyan szembenézni a munkája során felmerülő összes kihívással.
 

Head-Up Display

Bármikor figyelemmel kísérheti a legfontosabb vezetési információkat anélkül, hogy levenné a tekintetét az útról. Az opcionálisan rendelhető új Head-Up Display egy átlátszó képernyő, amely lehetővé teszi az olyan hasznos adatok nyomon követését, mint a sebesség, a hatótávolság vagy az útjelző táblák.
 

8'' RÁDIÓ

A 8''-os színes érintőkijelzővel ellátott infotainment rendszer magába foglalja az Apple CarPlay és az Android Auto™ funkciókat, melyekkel Ön biztonságosan és zavartalanul csatlakoztathatja mobiltelefonját.
 

8'' RÁDIÓ NAVIGÁCIÓVAL

A 8''-os színes érintőkijelzővel és integrált navigációval ellátott rádió megmutatja a közelben lévő benzinkutakat, parkolókat, a helyi időjárást, és lehetővé teszi konkrét helyek keresését (POI). Emellett az infotainment rendszer magába foglalja az Apple CarPlay és az Android Auto™ funkciókat.
 

Apple CarPlay

A CarPlay a leggyorsabb és legbiztonságosabb módja az iPhone használatának, miközben a járművét vezeti. Streameljen mindent, amire szüksége van, közvetlenül iPhone-járól a jármű kijelzőjére. Útvonalterveket kaphat, hívásokat kezdeményezhet, üzeneteket küldhet és fogadhat, valamint zenét hallgathat, miközben figyelmét a vezetésre irányítja. A CarPlay Siri hangvezérléssel is rendelkezik, és a jármű vezérlőivel is működik: gombokkal, érintőpaddal vagy érintőképernyővel.
 

Android Auto™

Az Android Auto™ segítségével minden alkalmazása megjelenik a rádió képernyőjén, így minden tartalomhoz hozzáférhet, és biztonságosan, egyszerűen használhatja a Google Térképet és a Google Play Zenét. Gyorsan elérheti a hangutasításokat a kormányon lévő gombokkal vagy az érintőképernyőn keresztül. A Google Play és az Android Auto a Google LLC bejegyzett védjegyei.
 
 

Aktuális akcióinkról illetve készletünkről kérem érdeklődjön értékesítő kollégánknál!

 

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 102 LE 131 LE
Teljesítmény (kw) 75 kW 96 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.7 l/100km 7.1 l/100km
CO2-kibocsátás 150 (g/km) 172 (g/km)
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

A Dobló Cargo prospektusának letöltése (PDF)