Fiat Professional Doblò Cargo

Még jobban dolgozik

Már hazánkban is elérhető a megújult Fiat Doblò Cargo.

A jármű kívül belül megújult, frissebb és még személyautósabb hatást kelt, miközben a szögletesebb külső idomok a tavaly bemutatott új Ducatoval mutatnak szorosabb rokonságot.

A jármű eredeti értékei, amilyen a rekord teherbírás (akár 1005 kg) a kategóriában egyedülálló raktérfogat (akár 5,4 m3) vagy a független, bi-link hátsó felfüggesztés továbbra is meghatározzák a járművet és a piacon egyedülálló megoldássá teszik.

Újautó ajánlatok

Akciós modell
3 333 000 Ft-tól
Induló ár
3 416 000 Ft-tól
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 4,8 - 7,3 l/100km
CO2-kibocsátás 126 - 169 (g/km)
Teljesítmény 66 - 77 kW (90 - 105 LE)

Első ránézésre is hatalmas


Dizájnjának, de leginkább méreteinek köszönhetően első ránézésre feltűnik, hogy a Doblò Cargo igen méretes jármű. A rakodótér 1,82 m hosszú (akár 3,05 m lehajtott utasüléssel), 1,71 m széles, 1,3 m magas, akár 3,4 m3 hasznos raktérfogattal.

Még jobban dolgozik


Az új Doblò Cargo azonban ezúttal még több funkcionalitást, nagyobb teljesítményt és magasabb értéket hoz magával. Több funkcionalitást az új, 3 üléses multifunkcionális ülések által, nagyobb teljesítményt a legnépszerűbb dízelmotorok esetén módosított nyomatékleadás révén és magasabb értéket az új fogyasztáscsökkentő eljárásoknak és egyéb újdonságoknak köszönhetően, melyekkel tovább csökkenhetett a teljes birtoklási költség (TCO), amelyben a jármű, értékeinek hála, már eddig is kimagaslott a mezőnyből.

 

További információk: www.fiatprofessional.hu

Ajánlatok & akciók