Fiat Professional Scudo

A Fiat Professional korábbi multifunkcionális furgonja modern formában visszatért

* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

Elektromos vagy dízel? Ön dönt!

Az új Scudo két változatban érkezik: egy dízelmotoros és egy teljesen új, tisztán elektromos, kompromisszumok nélkül.

 

Hatékony terhelhetőség

A külső kompaktság ellenére a rendelkezésre álló térfogat hihetetlenül nagy. A külső magasság mindössze 190 cm, a raktér akár 6.6 m3 és a hasznos teherbírás 1400 kg.

 

Olyan érzés vezetni, mint egy személyautót

Az új Scudóval olyan érzés lesz a vezetés, mint egy személyautóval. A kényelmes vezetési pozíció és a kompaktság lehetővé teszi a stresszmentes munkanapot, még hosszabb utakon is.

 

A megfelelő rugalmasság

Az új Moduwork funkciónak köszönhetően felfedezheti az összes lehetőséget az Ön igényeinek megfelelő belső tér kialakítására. Az új Scudo tehát nagy térfogatot és figyelemre méltó rakodási megoldásokat kínál, hogy bármilyen helyzethez alkalmazkodjon.


MAXIMUM CARE kiterjesztett garancia

A MAXIMUM CARE kiterjesztett garanciával gondtalanul használhatja autóját, így az úton maximális biztonságban van!

A Scudoval Ön biztosan jól dönt, hiszen minden új Fiat Professional Scudora a Mopar által biztosított Maximum Care ** kiterjesztett garancia vonatkozik, maximum 5 évig vagy 200.000 km-ig.

*Csak elektromos hajtáslánccal rendelhető. 
** A Kiterjesztett garancia időtartama az új járművekre vonatkozó alap gyártói 2 (jogi személyek esetén) ill. 3 éves (természetes személyek esetén), korlátlan futásteljesítményre szóló gyártói jótálláson felül, annak végétől kezdődően további 3 ill. 2 évig, de legfeljebb 5 év / 200 000 km futásteljesítmény eléréséig terjed ki (attól függően, hogy melyik következik be hamarabb).

Egyedi modellek


A VEZETÉS PUSZTA ÉLMÉNYE

Kényelem minden utazás során

Sokoldalú, sokat nyújtó és mozgékony, de egyben egy üzleti útra minden lényeges dolgot tartalmazó haszongépjármű. A különböző ülés- és kormánykerék-konfigurációk, valamint az inkább a személyautóhoz hasonló vezetési pozíció még hosszú utazási idő esetén is maximális kényelmet biztosít.

Egy barátságos, kényelmes és sokoldalú kabin

Számított arra, hogy ilyen tágas lesz? Az új Scudo különböző hely- és kabinkonfigurációs megoldásokat kínál, amelyeket kizárólag arra terveztek, hogy a legjobb munkakörülményeket biztosítsák még a legnehezebb helyzetekben is.

Két út, egy cél

Teljesítmény

A különböző felszereltségi szintekhez és hosszhoz elérhető elektromos motor a Scudót a teljesítmény új és kompromisszumok nélküli szintjére emeli. Ezen kívül választhat a kétféle, 50 vagy 75 kWh-s akkumulátorok közül, munkájának megfelelően. A dízelmotorokhoz viszont a Scudo a motorok legszélesebb választékát kínálja négy különböző teljesítményszinttel, a 2.0 literes verziót az új 8 sebességes automata sebességváltóval kombinálják.

 

Elektromos meghajtás kompromisszumok nélkül

Az elektromos motor kiváló teljesítményt nyújt kompromisszumok nélkül. Tegye próbára!

 

Kiváló dízel technológia

Négy teljesítményfokozat és kettő sebességváltó típus áll rendelkezésre: kézi vagy 8 sebességes automata.

 

Azonos terhelhetőség

Az elektromos változat rakodási kapacitása megegyezik a dízel változatéval, míg a hasznos teherbírása közel azonos. Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelőt.

SCUDO MOTOROK

Az új Scudo belső égésű motoros változata négy csúcskategóriás teljesítményszintet kínál, amelyek kiemelkednek hatékonyságukkal és teljesítményükkel.

1.5 100 LE Dízel Multijet3 MT

1.5 120 LE Dízel Multijet3 MT

2.0 145 LE  Dízel Multijet3 MT

2.0 145 LE  Dízel Multijet3 AT

2.0 180 LE  Dízel Multijet3 AT


E-SCUDO

Bízza vállalkozását a kompromisszumok nélküli elektromos meghajtásra.

Az új E-Scudo a piacon kapható D-LCV BEV motorok között a csúcsot jelenti: akár 330 km hatótávolság*, 130 km/h végsebesség, csökkentett feltöltési idő és nulla CO2-kibocsátás. Lepje meg magát egy új, simább és érzékenyebb vezetési élménnyel, ami lehetővé teszi, hogy szabadon mozogjon a forgalom elől elzárt területeken és a városközpontokban is. Válassza ki a vállalkozásának megfelelő akkumulátort, és takarítson meg időt az újratöltéssel: akár 100 kWh egyenárammal. És mindezt a térfogat csökkentése nélkül. Ugyanis az új E-Scudo ugyanazt a szállítókapacitást biztosítja, mint a dízeles változat: akár 1,2 tonna hasznos terhelhetőséggel.

 

TANKOLÁS NÉLKÜL MEGTEHETŐ TÁVOLSÁG

50 kWh

Az első akkumulátorszint 130 km/h végsebesség elérését és 260 Nm azonnal rendelkezésre álló nyomatékot tesz lehetővé. Az 50 kWh-s akkumulátor akár 230 km* tankolás nélkül megtehető távolságot biztosít.

75 kWh

Ugyanazzal a sebességgel és maximális nyomatékkal a 75 kWh-s akkumulátor kiemelkedő, 330 km* tankolás nélkül megtehető távolságot biztosít. A töltési idő is változó.

*WLTP szerinti vegyes értékek.

 

ÚJRATÖLTÉS

1,8 kW

Az új Fiat Professional Scudo az akkumulátortöltéshez a mellékelt sztenderd kábeles rendszereket vagy - kérésre - a gyors töltéshez szükséges, wallboxokat tartalmazó megoldások ökoszisztémájára támaszkodhat.

3,6 kW

Az új Fiat Professional Scudo az akkumulátortöltéshez a mellékelt sztenderd kábeles rendszereket vagy - kérésre - a gyors töltéshez szükséges wallboxokat tartalmazó megoldások ökoszisztémájára támaszkodhat.

7,4 kW

Az új Fiat Scudo az akkumulátortöltési megoldások, a mellékelt sztenderd kábeles rendszereket vagy - kérésre - a gyors töltéshez szükséges wallboxokat magában foglaló ökoszisztémájára támaszkodhat.

11 kW

Az új Fiat Professional Scudo az akkumulátortöltéshez a mellékelt sztenderd kábeles rendszereket vagy - kérésre - a gyors töltéshez szükséges wallboxokat tartalmazó megoldások ökoszisztémájára támaszkodhat.

100 kW

Az új Fiat Professional Scudo az akkumulátortöltéshez a mellékelt sztenderd kábeles rendszereket vagy - kérésre - a gyors töltéshez szükséges wallboxokat tartalmazó megoldások ökoszisztémájára támaszkodhat.

 

BIZTONSÁG ÉS VEZETÉSTÁMOGATÁS


14 aktív és passzív biztonsági eszköz

Az új Fiat Professional Scudo technológiai megoldásaira számíthat, amelyek támogatják a vezetőt abban, hogy minden utazást a lehető legbiztonságosabbá tegye.

VEZETÉSTÁMOGATÁS

Forgalmi jelzések felismerése

Ez a biztonsági eszköz felismeri a közúti jelzéseket, és megjeleníti azokat a Fiat Scudo digitális klaszter kijelzőjén, hogy jelzést adjon a vezetőnek az adott útszakaszon érvényben lévő közúti korlátozásokról.

Sávelhagyásjelző

Az új Scudo még nagyobb sebességnél is képes érzékelni az útszéleket, valamint hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, ha a jármű túllépi a sávhatárolót.

Holttérfigyelő rendszer

Ez az eszköz bonyolult manőverek esetén vagy a jármű holtterében lévő akadályok megközelítésekor lép működésbe. Ha az érzékelő veszélyhelyzet lehetőségét érzékeli, például egy előzésre készülő járművet, a rendszer az oldalsó tükrökben lévő jelzőfényekkel figyelmezteti a vezetőt.

Távolság figyelő és vészfékező rendszer

Nélkülözhetetlen vezetési segédeszköz, ami az úttesten tartózkodó személyek és járművek észlelését teszi lehetővé. Az első radarnak köszönhetően az új Scudo sikeresen felismeri az útba eső esetleges akadályokat, ezekre hang- és fényjelzéssel hívja fel a vezető figyelmét. Ezenkívül az aktív vészfékező rendszer támogatásával az új Scudo képes automatikusan bekapcsolni a vészféket, lehetővé téve ezzel az ütközés elkerülését vagy erejének mérséklését.

Hátsó parkolókamera

Az új hátsó parkolókamera jobb felbontást kínál a Scudo 7"-os rádiós képernyőn, megjeleníti a kormánykerék elfordulását követve mozgó dinamikus rácsot, és segít a vezetőnek a parkolási manőverek egyszerű végrehajtásában.

Menetstabilizáló 

Jusson el biztosan oda, ahová elindult. Az új Fiat Professional Scudo az új menetstabilizáló rendszerrel (Grip Control) van felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy az ESP segítségével ötféle vezetési mód közül választhassunk: Aszfalt, hó, homok, murva és ESP kikapcsolva.

TECHNOLÓGIA

Scudo 2.0

A Fiat Professional Scudo a modern munka kihívásainak leginkább megfelelő elengedhetetlen új csatlakozási és infotainment technológiákkal büszkélkedhet.

 

SZÓRAKOZTATVA INFORMÁLÁS

Vetítős Kijelző

Figyelje folyamatosan a legfontosabb vezetési információkat, anélkül, hogy tekintetét levenné az útról. Az új Scudo felszerelhető az új vetítős kijelzővel, egy átlátszó, kihúzható képernyővel, amely lehetővé teszi a hasznos adatok, például a sebesség, a hátralévő hatótávolság vagy a közúti jelzések ellenőrzését.


7''-os rádió navigáció

A csúcskategóriás rádió 7 colos színes érintőkijelzővel és integrált navigációval rendelkezik, amely benzinkutakhoz, parkolókhoz, helyi időjáráshoz és érdekes helyek egyszerű kereséséhez nyújt útbaigazítást. A szórakoztatva informáló rendszer magában foglalja az Apple CarPlay és az Android Auto™ használatához szükséges előkészítést, a DAB hangolóegységet és a kormányra szerelt vezérlőkapcsolókat.


Apple CarPlay

A CarPlay a leggyorsabb és legbiztonságosabb eszköze annak, hogy a kormánynál ülve csatlakozódjon iPhone készülékéhez. Mindent, amire szüksége van, közvetlenül a rádiókijelzőre továbbít. Útbaigazítást kaphat, telefonálhat, üzeneteket válthat és zenét hallgathat, miközben továbbra is a vezetésre koncentrálhat. A CarPlay használja a Siri hangalapú asszisztenst, de a jármű kezelőszerveivel: fogantyúkkal, gombokkal, érintőfelületekkel vagy érintőképernyőkkel - is működik. Az összes CarPlay-kompatibilis alkalmazást úgy tervezték, hogy a hozzáférés egyszerű és intuitív legyen, anélkül, hogy levenné a szemét az útról.   


Android Auto™

Az Android Auto™ az összes kompatibilis alkalmazást megjeleníti a rádió képernyőjén, és lehetővé teszi, hogy egyszerűen és biztonságosan hozzáférjen a tartalmakhoz, vagy használja a Google Maps és a Google Play Music alkalmazásokat. Az összes tervezett funkció gyorsan és spontánul elérhető hangutasításokkal, a kormánykeréken lévő billentyűkkel vagy az érintőképernyőn keresztül. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően a vezető mindig az útra koncentrálhat. A Google Play és az Android Auto a Google LLC bejegyzett márkanevei.


Klaszter 4''-os LCD kijelzővel

Az új Fiat Professional Scudo fedélzetén megtalálható az innovatív klaszter digitális 4 hüvelykes, vezetéssel kapcsolatos legfontosabb paramétereket mutató LCD kijelzővel. A képernyőn megjelennek a vezető előtt a legfontosabb információk, például a sebesség és az üzemanyag-fogyasztás, valamint a működő biztonsági rendszerek és a sebességkorlátozások. Az elektromos változat digitális klaszterén ezenkívül az elektromotorral és az akkumulátorral kapcsolatos információk, például a töltöttségi szintek és az üzemanyag-fogyasztási előrejelzések is leolvashatók.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 102 LE 177 LE
Teljesítmény (kw) 75 kW 130 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 6.5 kWh/100 km 8 kWh/100 km
CO2-kibocsátás 171 (g/km) 210 (g/km)
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Katalógus (PDF)
Letölthető árlista (PDF)