Stelvio Quadrifoglio

A sportosság és az elegancia fúziója

Az Alfa Romeo-nál a SUV-kategóriát mi a következőképp definiáljuk: erőteljes motorok, a legnemesebb olasz formaterv, innovatív technológiák, optimális súlyelosztás, valamint Q4 összkerékhajtás a tökéletes tapadásért, minden talajon. Az újdonságról: a Quadrifoglio olasz szó magyarul négylevelű lóherét jelent, a négylevelű lóhere jelképe pedig minden Quadrifoglio modellünkön visszaköszön. A négy levél az erőt, a teljesítményt, a kiváló vezethetőséget, valamint az egyedülálló dinamikát szimbolizálja, amelyek extra sportossággal vértezik fel a kedvelt SUV-modellt. A Quadrifoglio változat a négylevelű lóhere emblémákon felül többek között a motorháztető összetéveszthetetlen légbeömlőiről, valamint a karosszéria egyedi aerodinamikai elemeiről ismerhető fel.

A belső értékek számítanak


Az Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio szíve egy szinte teljes egészében alumíniumból készülő 2,9-literes V6-os motor. Ez a konstrukció alacsony tömeget biztosít, miközben a 90 fokos hengerszög kompakt méreteket és a motortérben optimális elhelyezést tesz lehetővé. A hengerenként négyszelepes, két turbófeltöltővel és töltőlevegő-hűtővel ellátott nagyteljesítményű erőforrás, amely a kategória legmagasabb literteljesítményére képes, 510 lóerőt (375 kW) szavatol. A 600 Nm-es maximális forgatónyomaték szintén rendkívül meggyőző érték. A hathengeres motorhoz a lehető legjobb menetteljesítmények érdekében szériában jár a Q4 összkerékhajtás és a nyolcsebességes sport-automataváltó, amely “Race” (verseny) üzemmódban mindössze 15 századmásodperc alatt abszolválja a fokozatcseréket.

Rekord a Nürburgring Nordschleife versenypályán


Az Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio 7:51,7 perces köridejével a világ leggyorsabb szériagyártású SUV-modellje lett a németországi Nürburgring versenypálya legendás Nordschleife-i aszfaltcsíkján (2017 szeptember).

Kérdés esetén hívja Alfa Romeo értékesítő munkatársainkat:

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 510 LE
Teljesítmény (kw) 375 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 9.8 l/100km
CO2-kibocsátás 227 (g/km)


Alfa Romeo Garancia

Mozogjon szabadon: Alfa Romeo garancia

2+3 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.alfaromeo.hu weboldalon.  

Garancia

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)