Fiat Professional Ducato Alváz

Új generáció a munkában

* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

A munka világa megváltozott. A hatékonyság, a modern technológia, a megbízhatóság és a tartósság alapvető fontosságúak, de ma már ugyanolyan lényeges a rugalmasság, a kényelem és a stílus is. Az Új Ducato tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak: Ideális, folyamatosan fejlődő munkatárs, aki munkavégzésre termett. Könnyen kezelhető, biztonságos, minden helyzetben segítségére siet és tökéletesen alkalmazkodik elvárásaihoz. Az Új Ducatoval a haszongépjármuvek új generációja állt munkába.

Az üzleti igényekhez alkalmazkodó stílus


Az Új Ducato járóképes alvázak mindig is összehasonlítási alapként szolgáltak mindazon felépítménygyártók, cégek és kereskedők számára, akiknek személyre szabott szállítási megoldásra volt szükségük

Az új generáció felépítményezési lehetőségei


Az Új felépítményezhető Ducato valóban sokoldalú: ahány feladat, annyi motorverzió, szinte végtelen számú lehetőség felszereltség tekintetében, a legkorszerűbb műszaki megoldások, a lehető legalacsonyabbra szorított fogyasztás és károsanyagkibocsátás. Szimplakabinos alváz, duplakabinos alváz, szimpla- vagy duplakabinos platós alváz és padlólemezes változataival az Új˜ Ducato a felépítménygyártók kedvenc járműve.


Aktuális akcióinkról illetve készletünkről kérem érdeklődjön értékesítő kollégánknál!

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 130 LE 177 LE
Teljesítmény (kw) 96 kW 130 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 6.4 l/100km 7 l/100km
CO2-kibocsátás 166 (g/km) 183 (g/km)
* A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

A Fiat Ducato prospektusának letöltése (PDF)
Ducato 4x4 árlista (PDF)