Alfa Romeo Junior Mild Hybrid

Az Alfa Romeo Junior kiemelkedő menetdinamikával, nagyszerű agilitással és könnyedséggel javítja a vezetési élményt. Elképesztő teljesítményétől kezdve a csúcstechnológiáig ez az új sportos kompakt autó készen áll arra, hogy feldobja mindennapjait.

Egyedi modellekAnnyira stílusos, amennyire csak lehet

A stílus és az innováció tökéletes elegye: az olasz stílus legújabb intepretációja páratlan részletekkel kiegészítve.

 

Szenvedély az utakon

Kivételes vezethetőség egy valódi Alfa Romeónak: magabiztosság és irányíthatóság, kiváló úttartás és stabilitás bármilyen körülmények között.

 

Kiemelkedő irányíthatóság

Az Alfa Romeo Junior az autó környezetét folyamatosan felügyelő, 2-es szintű vezetéstámogató rendszerekkel javítja a vezethetőséget és a vezetési élményt.

 

Több kapcsolat

Az Alfa Connect Services fejlett fedélzetiszolgáltatásokat kínál: a zökkenőmentes interakció és a kényelem érdekében a ChatGPT generatív mesterséges intelligencia által támogatott, továbbfejlesztett hangasszisztens is rendelkezésre áll.


Modern, sportos és elegáns. Az ideális csomag megtalálásával az útra viheti saját stílusát.

Techno csomag

A vezetési élményt a csúcstechnológiát képviselő csatlakoztott szolgáltatásokkal és kényelmi funkciókkal teheti erőteljesebbé. Olyan innovatív funkciókat tartalmaz, amelyek a csatlakoztatott elektromobilitási élményt kínálják.

 

Premium csomag

Az eleganciát és merész kifinomultságot értékelők számára aprólékosan megtervezett Prémium csomag a stílus és a hangulat kifinomult részleteit kínálja, amelyet úgy terveztek, hogy minden pillanatot feldobjon a sportos kisautó volánja mögött.

 

Sport csomag

Engedje szabadjára sportos énjét a Sport csomaggal, amelyet azoknak a vezetőknek terveztünk, akik imádják a precizitást és az esztétikumot. Valódi Alfa Romeós vezetési élmény olyan funkciókkal, amelyek tovább emelik a teljesítményért és stílusért való rajongást.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 163 LE
Teljesítmény (kw) 100 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 52 l/100km
CO2-kibocsátás 111 (g/km) 117 (g/km)


Alfa Romeo Garancia

Mozogjon szabadon: Alfa Romeo garancia

2+3 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.alfaromeo.hu weboldalon.  

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)