Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Érzelmeket ébreszt

A Quadrifoglio minden idők legsportosabb Alfa limuzinja. Harmonikus arányaiban, letisztultságában és rendkívül magas minőségében 105 évnyi olasz formatervezés köszön vissza. Teljesítményadatai mércét jelentenek kategóriájában.

Egy valódi csúcsmodell


Az Alfa Romeo legújabb generációs dízel- és benzinmotorjainak előfutáraként az új hathengeres teljes egészében alumíniumból készül. Ezzel nem csupán az első tengelyre nehezedő súlyt sikerült mérsékelni, hanem az alumínium felépítés egyben garantálja az Alfa Romeókra jellemző karakteres motorhangot. A mérnököknek ezen felül tökéletes, az első és a hátsó tengely között 50:50 százalékos súlyelosztást sikerült elérniük, ami a versenysport által inspirált futóművel, az elektronikusan vezérelt, Torque Vectoring rendszerű önzáró hátsó differenciálművel, a rendkívül közvetlen kormányzással, az integrált fékrendszerrel, valamint az aktív első légterelővel együtt egyedülálló menetdinamikát szavatol.

Nagyteljesítményű szív


A Giulia Quadrifoglio 510 lóerős (375 kW) hathengeres turbós benzinmotorját a Ferrari mérnökeivel együtt fejlesztették. A 2,9 literes erőforrás mindössze 3,9 másodperces 0-100 km/h-s sprintidőt és 307 km/h-s végsebességet tesz lehetővé. A rendkívül magas teljesítmény és a több mint 600 Nm-es csúcsnyomaték ellenére az új motor meglepően hatékony. Többek között az elektronikus hengersor-lekapcsolásnak köszönhetően komoly mértékben sikerült mérsékelni az üzemanyagfogyasztást. Az akár 189 g/km-es CO2-kibocsátás a szegmensben rendkívül alacsonynak számít. Azonban nem csak a gyorsulás, hanem a fékezés tekintetében is mércéket állít fel a Giulia Quadrifoglio: a nagyteljesítményű limuzin szükség szerint 100 km/h-s sebességről akár 32 méter alatt is le képes fékezni álló helyzetbe.

 

További információk: www.alfaromeo.hu

 

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 510 LE
Teljesítmény (kw) 375 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 9.1 l/100km 9.1 l/100km
CO2-kibocsátás 206 (g/km) 206 (g/km)


Alfa Romeo Garancia

Mozogjon szabadon: Alfa Romeo garancia

2+3 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.alfaromeo.hu weboldalon.  

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Alfa Romeo Giulia katalógus (PDF)