Fiat 500e

A KÖVETKEZŐ ÉVTIZEDNEK TERVEZVE

ÚJ 500e L’UNGHERIA KIADÁS

Egyedi magyar jelvénnyel

Ismerd meg az új elektromos Fiat 500e l’Ungheria kiadását. Az új 500-as teljesen elektromos meghajtással, limitált kiadásban exkluzív magyar jelvénnyel az oldalán hódítja meg a magyar utakat.

Eredeti olasz elegáns külső, amelyben magyar szív dobog, most környezettudatos verzióban.

Óvjuk együtt a környezetünket és éldd át Te is az elektromos meghajtás vezetési élmény előnyeit az egyedi megjelenésű limitált kiadású elektromos Fiat 500-sal.

Nem csak elegáns külsejével, hanem gazdagon felszerelt belsejével is ámulatba ejt a l’Ungheria kiadású elektromos 500-as. A 10,25”-os érintőképernyős, navigációval ellátott kijelző rendszerhez könnyen hozzá csatlakoztathatod okostelefonodat vezetéknélküli bluetooth® kapcsolattal vagy telefontükrözéssel. Ezáltal biztonságosan elérheted alkalmazásaidat, üzeneteidet és zenédeit vezetés alatt is. Maradj kapcsolatban könnyen bárhol és bármikor barátaiddal, családoddal az utazásod során.

A kényelmes utazásod tovább segíti az eső érzékelő, elektromos kézifék, automata klíma és kulcsnélküli rendszer, a még magasabb szintű vezetési élményért.

Annak érdekében, hogy a maximumra emeljük a környezettudatosságot, az új Fiat 500-as Seaqual™ üléseit, a tengerekből kihalászott, újrahasznosított műanyagból készült fonál felhasználásával állítják elő.
 

TECHNOLÓGIA

Az új elektromos Fiat 500e felszereltségében minden elérhető amire szükséged lehet a mindennapokban, hogy kényelmesen és biztonságban vezethess. A városi élet sosem volt egyszerűbb.

 • 10,25”-os kijelző navigációs rendszer
 • Tolatóradar
 • Elektromosan behajtható és fűthető tükrök
 • Eső érzékelő
 • Elektrokróm belső tükör
 • Automata távolsági fényszóró
 • LED főfényszórók
 • Tábla felismerő rendszer
 • Sávtartó asszisztens, intelligens sebesség határolóval
 • Téli csomag
   

EXKLUZÍV MEGJELENÉS

Olasz megjelenés, magyar pompába borítva.  
Ki ne tudna ellánállni az új elektromos 500-asnak?

Egyedi magyar jelvényével büszkén mutatkozik be az új elektromos 500-as: 100%-ban környezetbarát elektromos autó amely találkozik minden vásárlói elvárással, stílusban, mobilitásban és árban egyaránt.


 

Fiat 500e «La Prima»


Fiat 500e «La Prima» cabrio speciális, fix specifikációval: 12 199 000 Ft-tól
Fiat 500e «La Prima» HB speciális fix specifikációval:  11 199 000 Ft-tól

Áraink az MNB aktuális napi árfolyama alapján kerülnek kiszámításra, melyről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Az új 500e «La Prima» egy teljesen új padlólemezre épül, amely a következő évtized technológiáját fogadja be. Versenyképes tulajdonságok, és 500-as esetében még nem tapasztalt mértékű városi hatótáv vár Rád. Gyorstöltő mód és szériaként elérhető Wallbox fali töltő is készült az egyszerű otthoni töltéshez.

A hatótávolság elegendő lesz a napi használathoz: munkába, konditerembe és onnan haza is eljutsz majd a 320 kilométeres* hatótávval. Ha csak városban használod, akkor a hatótáv 400 kilométerre emelkedik.
 

SHERPA MÓD

Lehetőséged lesz a Sherpa mód használatára. Ez a beállítás átveszi az irányítást az autó felett és energiatakarékos üzemben kapcsol, így spórolhatsz az energiával. Emellett a rendszer kiszámolja, hogyan érheted el a célállomást, miközben optimalizálja a paramétereket, például a telefontöltőt, a légikondicionálót, csökkenti a sebességet és visszafogja a gyorsítást.

GYORSTÖLTÉS

A hamarosan bemutatkozó új 500e «La Prima» modellt 85 kW teljesítményű gyorstöltés funkcióval láttuk el, ezzel 50 kilométeres hatótávra 5 perc alatt feltöltheted, de a 80 százalékos töltöttség is 35 perc alatt lesz elérhető. Mivel ez a szériafelszereltség részét képezi a Mode 3-as kábellel együtt, ezért bármilyen nyilvános gyorstöltőnél megtankolhatod az autót.

 

EGYPEDÁLOS VEZETÉS

A hamarosan bemutatkozó új 500e «La Prima» egyike lesz az első autóknak, amelyek egypedálos vezetési élményt nyújtanak: ugyanazzal a pedállal tudsz gyorsítani, és fékezni. Amint a vezető elkezdi felemelni a lábát a pedálról, az 500e «La Prima» fékezni kezd, a kinetikus energiát pedig visszatölti az akkumulátorokba.

A hamarosan bemutatkozó új 500e «la Prima» szélesebb és hosszabb lesz, kerekeit pedig még inkább a karosszéria sarkaiba toljuk ki. Letisztult formaterv, kevesebb gomb és alapvető vonalak jellemzik majd a belteret. A valaha volt legszebb 500-as lesz.


Már az első érintés is egyszerűbb

Nyisd ki az autódat úgy, hogy nem kell kutakodni a zsebedben. Az érintésérzékeny ajtókilincs e-latch rendszere bármilyen korábbi 500-asénál egyszerűbb nyitást tesz lehetővé. Csak tartsd a kulcsot a zsebedben, nyomd meg a gombot a kilincs belső felén, és már be is ülhetsz.
 

A múltból a jövőbe

A LED-es irányjelzők formáját az 57’-es Fiat 500 ihlette. Egy olyan hagyományos részlet ez, amely ugyanazon lelkület előtt tiszteleg, amely ösztönzött minket a múltban, és a jövőbe vezet bennünket.
 

Világítsd meg a jövőt

A full LED-es fényszórókkal sokkal tisztábban látod majd az új, de a tradíciókhoz hű 500-as elött lévő utat.
 

Ikonikus elem

A nagyszerű formájú, újragondolt, a klasszikus, ’57-es 500-ast idéző kétküllős kormánykereket a hagyományos 500 jelvény díszíti.
 

Élj új térben

Szélesebb, hosszabb, kényelmesebb.
Több hely lesz a beltérben a kütyüidnek. A hamarosan bemutatkozó új 500e «la Prima» megújult beltéri tárolókat, köztük okostelefon-tartót, visszahúzható pohártartót is kapott, hogy minden a kezed ügyében lehessen, de nyugodtabban vezethess.
 

A holnap szövete

A bőrmentes burkolatok a fenntarthatóság jegyében új korszakot nyitnak a beltéri formatervezésben.
 

Utazz kényelmesen az innováció felé

A hamarosan bemutatkozó 500e «la Prima» teljesen új ülései is bőrmentesek, Fiat feliratú varrást kaptak, hat irányban állíthatóak és fűthetőek is.

TECHNOLÓGIA


A hamarosan bemutatkozó új 500e «La Prima» lesz az első városi kisautó, amely 2-es szintű önvezető funkciókkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a városban rendkívül biztonságos lesz. Az autód lesz a segéded, akiben mindig megbízhatsz. Gyorsít, lassít és sávot tart.

 

FIAT SEGÉD

A hamarosan bemutatkozó új 500e «La Prima» képes lesz arra, hogy a mindennapi munkába járást sokkal kényelmesebbé tegye. Először is, képes lesz a KRESZ-táblákat leolvasni és ennek megfelelően ajánl haladási sebességet. Ha beállítottad a sebességet, és az előtted haladótól mért távolságot a kormányon lévő gombokkal, az autó megtartja az értékeket (30 km/h sebesség felett). Képes lesz a sáv közepén tartani az autót, és magától megáll, ha a forgalom ezt indokolja.

BIZTONSÁGBAN A SÁVODBAN

A hamarosan bemutatkozó új 500e «la Prima» képes lesz arra, hogy felismerje az úton lévő sávokat. Ha 60km/h sebesség fölött, a sáv közepén tartja az autót, így az utazást még biztonságossabbá és komfortosabbá téve.
 

KÖNNYEBB KÖZLEKEDÉS

A hamarosan bemutatkozó új 500e «La Prima» képes lesz arra is, hogy automatikusan kövesse a forgalom ritmusát. Automatikusan képes fékezni, megállni, újraindulni és távolságot tartani a többi közlekedőtől, ezzel sokkal egyszerűbbé téve a városi közlekedést akár a csúcsforgalomban.
 

KÖNNYEBB PARKOLÁS

Alacsony sebességű manőverezéskor soha többet nem fogsz semminek nekiütközni. 13 kilométeres sebesség alatt ugyanis bekapcsol a 11 érzékelőből álló 360 fokos parkolóradar. Az érzékelők az új 500e «La Prima» első és hátsó lökhárítóban vannak, és bármilyen, autó körüli akadályt képesek érzékelni, majd értesítik a vezetőt az akadály közelségéről.

NINCS TÖBB HOLTTÉR

Ha 15 és 140 kilométeres sebesség között haladsz, akkor az új 500e «La Prima» ultrahangos érzékelőivel fogja pásztázni a holttereket a jobb és bal oldalon egyaránt, és vizuális, valamint hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt.
 

PARKOLÓKAMERA

A parkolókamera nagyfelbontású, tiszta is éles képet közvetít az infotainment kijelzőjére arról, hogy mi van az új 500e «La Prima» mögött. A kameraképet dinamikus vonalak és középvonaljelző egészítik ki, amelyek a kormány mozgatásával jelzik előre a várható fordulási szöget, ezzel segítve a parkolást.
 

MEGFÉKEZ TÉGED

A hamarosan bemutatkozó új 500e «La Prima» automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést az előtte haladóval, kerékpárossal, vagy gyalogossal. A rendszer 130 km/h-s sebességig használható. Az autó először csak vizuális és hangjelzéssel figyelmeztet, ha a vezető azonban nem avatkozik közbe, akkor a baleset elkerülése, vagy a kár mértékének csökkentése érdekében automatikusan lefékezi az autót.
 

ÉBREN TART

A hamarosan bemutatkozó új 500e «La Prima» segít majd, hogy ne aludj el a volán mögött. A rendszer az autó oldalsó mozgásának figyelésével érzékeli a fáradtság első jeleit, és javasolni fogja a pihenő beiktatását. A jelzés vizuális és hangjelzés formájában érkezik.
 
 

SÁVBAN TART

A hamarosan bemutatkozó új 500e «La Prima» segít megelőzni az akaratlan sávváltást úgy, hogy a kormány nyomatékának változtatásával visszahúzza az autót a sáv közepére. Ha a rendszer akaratlan sodródást érzékel, először vizuális és hangjelzéssel, valamint a kormány rezgetésével figyelmezteti a vezetőt a megfelelő ellenkormányzás elvégzésére.

KAPCSOLÓDÁS

A hamarosan bemutatkozó új Fiat 500e «la Prima» Cinerama infotainment rendszere 10,25”-os kijelzővel rendelkezik, így mindig szem előtt lesz. Ultragyors Bluetooth-csatlakozásával minden autóban ülő hozzá tud kapcsolódni az elindítástól számított 5 másodpercen belül. Az okostelefonokéhoz hasonló kezelőfelület teljesen személyre szabható, így a rendszer használata mindig egyszerű és kényelmes marad. A Fiat 500e «la Prima» modellben vezeték nélküli telefontöltésre is lehetőséged lesz.

 

1 IKON, 3 MESTERMŰ.

A fiat 500e egyedi, megkülönböztetett formával, három kivételes olasz márka, a Bulgari, az Armani és a Kartell színeiben is megjelenik. Ez a három egyedi modell az 500-as három tulajdonságát ünnepli: stílus, kreativitás, mestermunka.

 

 

 

Áramfogyasztási adatok:

Töltés:
Gyors töltés 85 kW
Wallbox
Mode 3 kábel (11 kW)

Hatótáv:
320 km (WLTP*)

*WLTP homologizáció: az elektromos hatótáv előzetes adat, és a WLTP teszteljárások során gyűjtött értékek alapján került megállapításra. Az előzetes értékek különbözhetnek a végleges, jóváhagyott adatoktól. A mindennapi használat változhat, és több tényezőtől, egyebek közt az autó felszereltségétől, a vezetési stílustól, az útvonal jellegzetességeitől, a külső hőmérséklettől, a hűtés/fűtés alkalmazásától és az akkumulátor állapotától is függ.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 118 LE
Teljesítmény (kw) 87 kW


Fiat Garancia

2+3 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon. 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Temékinformáció (pdf)