Fiat Panda

CITY

 • Uconnect™ infotainment rendszer telefontartóval, Bluetooth technológiával, digitális rádióval
 • Kormánykerékbe épített audiovezérlők
 • Különleges lökhárítók, tetősínek és koptatócsíkok

CITY CROSS

 • Karosszéria színű kereszt lökhárító
 • Body Color tükörsapkák
 • Dedikált bicolor stílusú kerekek

CROSS

 • 7”-os Uconnect™ infotainment rendszer telefontükrözéssel
 • Ezüst színű védőlemezek, tetősínek és koptatócsíkok
 • „Woody” műszerfalbetét és szövetek újrahasznosított szövetből.

(RED)

 • (FIAT)RED Készlet az autó belsejében lévő légkör fertőtlenítésére
 • Új fekete szövet ülések FIAT monogrammal, SEAQUAL® MARINE PLASTIC,  piros varrással
 • (RED) logó a b oszlopon

Városi autó, tele okos megoldásokkal. Lépj be a Panda City világába, és fedezd fel a legfunkcionálisabb, és élvezhető oldalát az ikonikus városi autónak.

AZ ÚJ VÁROSI FEELING

MINDEN SZEM RAJTAD

Az újratervezett lökhárítótól sokkal merészebb és különlegesebb a Panda külseje.

ÉLETED STÍLUSA

Új, 15”-os Life felnik

URALD AZ UTCÁKAT

Az új oldalküszöböktől merészebb a Panda kiállása

STÍLUSOS ÉS VÉDELMEZŐ

Az oldalsó koptatócsík nem csak dizájnelem, hanem az oldalsó elemek védelmét is szolgálja.

A HATÁR A CSILLAGOS ÉG

A tetősínekkel annyi extra súlyt vihetsz, amennyit csak szeretnél.

 

VÁLASSZ KAPCSOLÓDÁST

Uconnect™ Mobile infotainment rendszer és opciósan elérhető 7”-os érintőképernyő közül választhatsz. A Uconnect™ Mobile-hoz telefontartó is jár, emellett Bluetooth-technológiát, digitális rádiót és könnyű csatlakoztathatóságot kínál.

* Az okostelefon-tartó a szériafelszereltség része az új Panda City-hoz.

STÍLUSOSAN CSOMAGOLVA

Az antracit színű műszerfal a város pezsgését viszi be az utastérbe.

DIVATOS SZÜRKE

Az ülések stílusosan szürkék, és dinamikus csíkozás dobaj fel a beltér hangulatát.

A Panda szélesebb körben felhasználható arcát is megmutatja. Engedd kifejeződni szabadságvágyadat az új Panda Cross modellekkel, amelyek ügyesek, merészek, és valódi Pandák.

SZABADSÁG FELSŐFOKA

ISMERD MEG AZ ÚJ HABITUST

Az új Panda Cross testesíti meg a legjobb módon a terepezős habitust a Panda családon belül. Új, különleges és kifinomult, merész külső, fejlett technológia és felszerelés belül azoknak a Panda szerelmeseknek, akik nem kötnek kompromisszumokat. Sem.

ÚJ 15”-OS FELNIK

Új, merész stílus, ami kitűnik az utcai forgatagból.

ALÁÍRÁS: CROSS

Az ezüst színű oldalsó koptatócsíkban fekete jelvény is mutatja a Cross lelkületét, és egyben még egyedibbé teszi a külső megjelenést.

KALANDBÓL SOHA NEM ELÉG

Fedezz fel új utakat, és vigyél magaddal bármit, amire szükséged lehet.

HÁTSÓ PARKOLÓRADAR

Élj még szabadabban, még parkolás közben is. A hátsó parkolóradarok érzékelik az akadályokat, és erről a rendszer a vezetőt is értesíti.

FELFEDEZÉS VALÓDI SZÍNEI

Karosszéria színű tükörborítás a feltűnő Cross stílus jegyében.

SZABADSÁG ELSŐ ÉRINTÉSRE

A puha borítású kormánykerék nem csak stílusos, hanem rendkívül jó érzés megfogni.

A KALANDOZÁS KÉNYELMES OLDALAL

Állítsd be a megfelelő hőmérsékletet az automata légkondicionáló paneljén, és élvezd az utazást.

A VILÁG AZ UJJAID ELŐTT

Új, Uconnect™ infotainment rendszer 7”-os érintőképernyővel, Apple CarPlay, AndroidAuto™ telefontükrözéssel.

A SZABADTÉR VALÓDI SZERELMESEINEK

A természet mindig megérdemel egy második esélyt. A “Woody” műszerfal újrafelhasznált faipari hulladékból készült. Tökéletes párosítása ez a stílusnak és a fenntarthatóságnak.

A ZÖLD AZ ÚJ FEKETE

Új ajtópanelek a fenntarthatóbb, és tudatosabb beltéri stílus megalkotása jegyében.

TÖBB, MINT MEGÚJULT FORMA

Még egy lépéssel közelebb a fenntartható cél felé: az új, kéttónusú, CROSS feliratú ülések részben újrahasznosított anyagból készülnek

VIGYÁZZ, KÉSZ, ÁLLÍTS, INDULJ!

A magasságában állítható vezető oldali üléssel könnyen megtalálhatod a tökéletes vezetési pozíciót, így teljes kényelemben nézhetsz szembe a felfedezésre váró utakkal.

VILÁG EGY KARNYÚJTSÁNYIRA


A Panda modellek új infotainment rendszerének része a 7”-os érintőképernyő és a telefontükrözés. A Uconnect™ rendszerhez okostelefonodat is csatlakoztathatod, a rádió mellett saját zenéidet is hallgathatod, de kezelheted a hívásaidat is, mindezt úgy, hogy semmi nem vonja el a figyelmed a vezetésről.

TELEFONTÜKRÖZÉS

Okostelefonodat telefontükrözés funkcióval a Uconnect™ rendszer 7”-os érintőképernyőjén keresztül, vagy akár hangutasításokkal is vezérelheted. A legokosabb és legbiztonságosabb módja okostelefonod vezetés közbeni használatának: kérhetsz navigációt, kezelheted az üzeneteidet és hívásaidat, hallgathatod zenéidet és podcastjeidet, és eközben semmi nem vonja el figyelmed a vezetésről.

A PANDA EREJE


A Panda modellekhez két féle motor közül választhatsz. A 70 lóerős, 1.0 GSE motorhoz környezetbarát hibrid technológia érhető el, a 900 köbcentis, 85 lóerős Twinair egységhez összkerék-meghajtás rendelhető. Válaszd ki a neked megfelelőt, és élvezd az utazást az új Panda modellekben.

HYBRID

A hibrid technológiával elérhető 70 lóerős, 1 literes GSE motorral sokkal környezetbarátabb módon közlekedhetsz, mert 30* százalékkal alacsonyabb a fogyasztása és károsanyag-kibocsátása, és a fenntartása is olcsóbb. Ma már sokkal könnyebb spórolni és egyben védeni is a környezetet az új Panda modellekkel.

*NDc2 homológ adat

4x4

A Panda modellekhez elérhető a 85 lóerős, 900 köbcentis Twinair egység is, amelyhez 4x4 hajtás csatlakozik. Erősebb és hatékonyabb, tökéletes választás a jobb vezetési élményre vágyóknak. Összkerékmeghajtása bármilyen útfelületen jobb tapadást és vezetési élményt, valamint nagyobb fokú biztonságot garantál. Módválasztóján három előre programozott mód érhető el: Auto, Off-road és Hill Descent Control (lejtmenetvezérlés).

TECHNOLÓGIA

AZ AUTÓD A KEZEDBEN IS ELFÉR

Az opciósan elérhető, innovatív MOPAR® CONNECT szolgáltatások használatával nem kell többé aggódnod azon, hogy vajon hova parkoltál, túl gyorsan mentél-e, vagy bezártad-e az autót. Okostelefonod segítségével mindezt ellenőrizheted, sőt, az utazásaid részleteit is megtudhatod. A push üzenetnek köszönhetően semmit nem felejtesz majd az autódban.

MÉG NAGYOBB BIZTONSÁG, MINDIG

A hirtelen akadályok nem jelentenek többé problémát. Az automata vészfékasszisztens segítségével az új Panda felismeri az előtted lévő járműveket, és automatikusan lefékez, ha a vezető nem avatkozik közbe a baleset elkerülése, vagy súlyosságának csökkentése érdekében.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 69 LE 85 LE
Teljesítmény (kw) 51 kW 63 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.3 l/100km 5.9 l/100km
CO2-kibocsátás 118 (g/km) 131 (g/km)


Fiat Garancia

2+3 év / 200 000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 200 000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. 8 év / 160 000 km garancia a nagyfeszültségű akkumulátorra. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon. 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Fiat Panda prospektus (PDF)