Javítás & Karbantartás

Profi szervizszolgáltatások

A megfelelő szervizpartner

A járműgyártó által előírt karbantartások rendszeres, elismert szervizpartner általi elvégzése – mint a Pappas Auto műhelyeiben – optimális biztonságot, értékmegőrzést és a jármű üzemzavarmentes üzemeltetését biztosítja.

A Pappas Auto szervizpontjain ezeket a munkákat egységes karbantartási terv, előre megszabott munkaértékek alapján és eredeti alkatrészekkel végzik.

Az Ön előnyei:

  • Barátságos és szakszerű tanácsadás és bánásmód.
  • Kiváló minőségi munka.
  • Legjobb képzettséggel rendelkező technikusok.
  • Speciális szerszámok és a járműnek megfelelő speciális diagnosztikai eszközök.
  • A jármű elektronikus szabályzókészülékeinek szoftver-ellenőrzése, illetve frissítése.
  • Eredeti alkatrészek, melyek pontosan illeszkednek gépjárművébe.
  • 2 év garancia az eredeti alkatrészekre (kivétel a kopó alkatrészeket).
  • Karosszéria- és fényezés javítása minden korrózióvédelmi intézkedéssel együtt.
  • Javítás idejére csereautó, személyszállítás, valamint a jármű elszállítása és visszavitele.
  • Járműértékelés.

Az autóval kapcsolatban számos olyan szervizszolgáltatást kitaláltunk, melyek Önnek biztonságot adnak és megnyugodhat, hogy autója a legjobb kezekben van. Legjobban képzett munkatársaink gondoskodnak arról, hogy az Ön autója javítása és karbantartása legmagasabb szinten történjen.

Karosszéria és fényezés helyreállítása: A minőségünk kifizetődik.

Balesetet szenvedett vagy megsérült a karosszéria vagy a fényezés, hozza ki ebből a helyzetből a legjobbat. Ha egyszer tényleg történik valami, akkor mi újra rendbe hozzuk!

Baleset vagy sérült karosszéria, ill. fényezés esetén vállaljuk a gépjármű teljes kárügyintézését és természetesen a gyors és hozzáértő javítást. Az Ön számára előnyös, hogy a teljes garancia biztosított.

Szerelőink a legkiválóbb képzettséggel rendelkező munkaerők, akik rendelkeznek a szükséges, speciális szaktudással. Kizárólag eredeti alkatrészeket használunk.

A gyártó által használt vízbázisú lakkal dolgozunk, így biztosítjuk az első felszerelésnél megismert minőségi standardot.

Vállaljuk valamennyi javítási munkát a vázkiigazítással és a fényezéssel együtt. Szakműhelyeinkben minden járműhöz vázakat tartunk raktáron, melyet a Pappas-csoport forgalmaz. Az időértéknek megfelelő javítást kínálunk a régebbi modelleknek is, ezekbe használt, de teljesen felújított alkatrészeket szerelünk be. Magától értetődően fel vagyunk szerelve a legújabb technológiákkal és anyagokkal. Az új hibridkarosszériákhoz kiváló képzettségű specialistákra van szükség, akik képesek a legkülönfélébb anyagokkal, alumíniummal, műanyaggal és acéllal dolgozni.

Digitális szervizjelentés

A Mercedes-Benz minden személygépkocsi-modellhez még biztonságosabb és kényelmesebb igazolást ad minden teljesített szervizelési és karbantartási munkáról. A digitális szervizjelentés felváltja a hagyományos karbantartási dokumentációt a szervizkönyvben. A 2007. évi indulás óta az E- és CLS-osztály modelljeinél időközben ezt a szolgáltatást minden személygépkocsi sorozatra kibővítettük.

Nagyobb biztonság

Mercedes-Benz járművének szervizadatait átfogóan dokumentáljuk, és azok nem veszhetnek el. Ha egyszer mégis eltűnne az Ön digitális szervizjelentése, akkor mi hozzáférünk gépjárműve szervizadataihoz és bármikor tájékoztatást tudunk adni arról. Minden szervizigazolás a legjobb kezekben van nálunk az autó teljes élettartama alatt a központi Mercedes-Benz adatbankban.

Több kényelem

Egész Európában hozzá tudunk férni járműve szervizadataihoz, így bármikor és bárhol profi segítséget tudunk nyújtani Önnek. Biztosítjuk arról, hogy az Ön digitális szervizjelentését külföldi tartózkodást vagy más műhely kiválasztását követően továbbírjuk.

Nagyobb értékstabilitás

A kilométer-futásteljesítményt és az elvégzett karbantartási feladatokat hamisítás ellen biztosított formában dokumentáljuk. Ez megnöveli Mercedes-Benz járműve eladási értékét. A digitális szervizjelentés használt gépjármű vásárlásánál is kiegészítő biztonságot nyújt.