A Best Cars 2021 befutói a Pappas Auto-nál - Duplázott az Alfa Romeo, dobogós a Fiat 500e

Az Alfa Romeo Giulia és a Stelvio kategóriájában a dobogó legfelső fokára állhatott, az új generációs, tisztán elektromos Fiat 500e pedig a bronzérmet szerezte meg a Vezess, valamint az Auto Magazin által szervezett Best Cars 2021 olvasói szavazáson.

Kiemelkedő sikerrel szerepelt az Alfa Romeo az „Auto Motor und Sport” szaklap által 1976-ban alapított Best Cars díj idei nemzetközi megmérettetésén. A márka két modellje is elsőként végzett a rangos vetélkedésben.

Az Alfa Romeo Giulia a középkategóriás modellek huszonhét indulót számláló mezőnyében vitte el az első helyet. A magyar szavazók 10,4 százaléka voksolt a milánói márka lenyűgöző modelljére. A Giulia elismertségét mutatja az is, hogy immár negyedszer állhatott a dobogó legfelső fokára és további három piacon is az első helyen végzett. 

Az Alfa Romeo Stelvio a legnépesebb kategóriában utasította maga mögé ellenfeleit. Az erejét a nagy SUV-k mezőnyében kipróbáló Stelvio hatvannégy versenytársát megelőzve, a szavazatok 6,5 százalékával nyerte el a Best Cars első díját. Sikerét mutatja, hogy az Alfa Romeo legnagyobb modellje másik két további nemzeti piacon is megszerezte a győztesnek járó trófeát. 

A miniautó szegmensben a Fiat álhatott a dobogóra. Harmadik helyet szerezte meg a márka első tisztán elektromos autója, az új Fiat 500e 10,4 százalékkal. 

A Best Cars 2021 megmérettetésének 387 indulója közül hazánkban az Autó Magazin októberi és novemberi számában, illetve a vezess.hu felületén megjelenő katalógus alapján választhatták ki kedvenceiket az érdeklődők.

Amennyiben élőben szeretne meggyőződni a dobogósok teljesítményéről, keresse fel a legközelebbi Pappas Auto márkakereskedést és engedje hogy rabul ejtse az olasz elegancia!

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.