CSALÁD ÁLTAL INSPIRÁLVA

(RED) és a Fiat: egy egyedülálló partnerség

Minden (FIAT)RED Family jármű vásárlásával a világjárványok elleni küzdelmet támogathatja. A ((RED) egy olyan szervezet, amely olyan globális egészségügyi vészhelyzetek ellen küzd, mint az AIDS és a COVID: minden egyes (RED) termék vásárlásával adományt juttat a Globális Alapnak, hogy támogassa a megelőzés, kezelés, tanácsadás, tesztelés, oktatás és ellátás szolgáltatásait a leginkább rászoruló közösségek számára. Ezért csatlakoztunk büszkén, és hoztuk létre a (FIAT)RED családot: hogy Ön is részese lehessen ennek.

Támogatásokból és termékcsatolásból
eddig 650 millió dollárt gyűjtött
180 millió ember életminőségének javítását támogatja a (RED) globális alap 8 ország részesült eddig támogatásban 100 százaléka a befolyt összegnek a HIV/AIDS elleni küzdelemre megy

MI AZ A (RED) TERMÉK?

“Ugyanaz a megszokott termék, kivéve, hogy a (RED) logóval ellátottak segítenek az AIDS és a Covid-19 elleni védekezésben és ezzel életeket mentenek.

A (RED) a világ legikonikusabb márkáival köt partnerséget, hogy készítsenek(RED) verziót is a termékükből, szolgáltatásukból. Ha (RED) terméket vásárol partnerünktől, azzal többmillió, a szub-szaharai Afrikában HIV-vel, AIDS-el élőember életminőségének javítását támogatja.

 

Ismerje meg a RED széria speciális modelljeit és támogasson Ön is egy jó ügyet:

(500)RED

(500C)RED

(500e)RED

Keresse Fiat értékesítő munkatársainkat!


Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.