Új Fiat Ducato

Megújult külső

A külsőt érintő módosítások a jármű elülső részére összpontosultak, a pozitív összbenyomás fokozása érdekében

A lökhárító, a szélvédő, a motorháztető jelenlegi formájának megőrzésével továbbra is elsőrangú kilátást biztosít az új  Fiat Ducato a vezető számára. A kompaktságnak köszönhetően a kis helyen való manőverezés sem jelenthet akadályt.

 

Technológiai előrelépés

Technológiai előrelépés az új LED-es fényszórók, a gépjármű mind felkapcsolt világítással, mind pedig felkapcsolt fényszórókkal feltűnőbb külsőt kapott.

Az új nappali menetfény, LED-s távolsági és tompított fényszóró, LED-s irányjelző a krómozott vagy fekete keret mind hozzájárulnak a megújult Fiat Ducato ikonikus alakjához. A jelenlegi halogén fényszórókhoz képest 30%-kal jobb világítási teljesítményt biztosít és teszi különlegessé a Fiat Ducato-t.

 

Új hűtőrács és megújult Fiat logó

Az új hűtőrács modern életérzést sugall, köszönhetően a fényszórókat átfogó ívelt vonalnak. A pozitív összbenyomást fokozza a elődjénél nagyobb méretű, új matt, króm színű FIAT logó, erősítve a márkatudatosságot, és a családi életérzést.

A hűtőrács (keret + lamellák vége) két kivitelben kapható: Sötétszürke, fényes fekete hűtőrács keret, krómozott lamella végekkel.

INFOTAINMENT – UConnect 10’’

  • UConnect 10’ rádiós navigáció csúcskategóriás infotainment ajánlat 10’ színes, érintőképernyős kijelzővel, Android Operációs Rendszeren alapul.
  • A UConnect felülete könnyen kezelhető, hiszen interfésze hasonlít az okostelefonokban már megszokott kialakításokhoz, így vezetés közben is könnyed használatot biztosít.
  • Navigáció elérhető vezeték néküli CarPlay / Android Auto telefontükrözéssel vagy 3D-s TOM TOM navigációval. A térkép megjeleníthető a központi kijelzőn is a teljesen digitális műszercsoport opcióval. Természetes hangfelismerés (meghatározott nyelvekre) szintén segíti a minél biztonságosabb és kényelmesebb vezetést.
  • Az új Fiat Ducato UConnect 10” rendszere egy gombos hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt vezérlőkhöz, mellyel tesztre szabhatóvá válik a kijelző.

Részletekről kérjük érdeklődjön Fiat Professional értékesítő munkatársainknál!