BENVENUTO!

Alfa Romeo: „La meccanica delle emozioni“

Alfa Romeo már a Pappas Auto-nál

Az Alfa Romeo modellkínálata


Az Alfa Romeo modellek a következő öt tervezési alappillér révén vívják ki tulajdonosaik szeretetét: valódi olasz formaterv, innovatív motortechnológiák, tökéletes, az első és a hátsó tengely között 50:50 százalékos súlyelosztás, egyedülálló technológiai megoldások és a lehető legjobb tömeg/teljesítmény arány.

Az Alfa Romeónál ezeket a tulajdonságokat a „La meccanica delle emozioni” márkaszlogen foglalja össze, ami magyarul így hangzik: „Az érzelmek mechanikája”. Ezt a mottót a márka világszerte kizárólag olasz nyelven használja, mégpedig nem véletlenül: az Alfa Romeo így kíván tisztelegni szülőhazája, vagyis Olaszország előtt, ahol több mint 100 évvel ezelőtt alapították. Továbbá az olasz nyelvű szlogen azt is jelzi, hogy az Alfa Romeo nagyon büszke olasz gyökereire. És ezzel párhuzamosan szériagyártású autóira, versenyautóira, valamint világszerte sokmilliós nagyságrendű rajongótáborára.

„La meccanica delle emozioni”, vagyis innovációk, szenvedély és szépség:

Érzelmek az innovációkban
Az Alfa Romeo lenyűgöző teljesítményével hosszú generációkon keresztül mindig is a csúcsra ért. És már az első modell megszületése óta megállíthatatlan a sikertörténete: az autó számos rekordot döntött, és az autókedvelők mind a mai napig nagyra értékelik az Alfa Romeo márkát, a folyamatos technológiai innovációk és színtiszta vezetési élmény miatt.

Érzelmek a szenvedélyben
A mi hajtóerőnk a színtiszta szenvedély. Ebből kifolyólag minden modellünk a technológiai csúcsteljesítmény jegyében születik, annak érdekében, hogy felejthetetlen vezetési élményt nyújthasson. Merthogy mi nem egyszerűen csak autókat építünk – mi megalkotjuk őket.

Érzelmek a szépségben
Az Alfa Romeo modellpalettájának minden tagját egyedülálló, időtlen szépség jellemzi, mégpedig a legapróbb részletekbe menően. Járműveink karakteresek és összetéveszthetetlenek, így nem csoda, hogy az autókedvelők nagyon könnyen szerelembe eshetnek.

Az Alfa Romeo modellpalettája:

  • Giulietta - A Giulietta színtiszta Alfa Romeo élményt kínál
  • Giulia - A Giulia egy új ikon (limuzin)
  • Quadrifoglio - A Quadrifoglio az érzelmek megtestesítője (limuzin)
  • Mito - A MiTo egy Alfa Romeo koncentrátum
  • 4C - A 4C egy valóra vált álom
  • 4C Spider - A 4C Spider maga a színtiszta szenvedély a szabad ég alatt
  • Stelvio

Modellválasztó


* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.