Fiat 500e

VÁROSI LÉTRE TERVEZVE

Az akár 320 kilométeres (WLTP*) hatótávolság elegendő lesz a mindennapi ingázásra: munkába, edzőterembe járni, majd hazajutni. Ha csak városban használod, akkor az 500-as hatótávja akár 460 km-re is megnőhet.*

SHERPA MÓD

A Sherpa Mód egy olyan okos vezetési funkció, amellyel energiát takaríthatsz meg, így eljuthatsz célállomásodra, és közben a városi autó paramétereit is optimalizálhatod. A SHERPA mód a maradék energiát visszafogottabb gyorsulásokkal használja fel és 80 km/h-ban maximalizálja a sebességet. A légkondicionáló, az ülés-, tükör- és ablakfűtés automatikusan kikapcsol, bár a vezető ezeket bármikor visszakapcsolhatja.
 

GYORSTÖLTÉS

Az új 500e 85 kW teljesítényű gyorstöltéssel is feltölthető. Így a napi átlagos 50 kilométeres futásteljesítményre elengedő energiát egy kávészünet, 5 perc alatt fel tudja venni. A 80 százalékos töltöttségi szintet 35 perc alatt éri el. Bármilyen nyilvános töltőállomáson is töltheted autódat.
 

EGYPEDÁLOS VEZETÉS

Az új 500e egyike az első olyan elektromos autóknak, amelyek egypedálos vezetési funkciót is kínálnak, amivel a lehető legnagyobb mértékben kihasználja a regeneratív energiagyűjtést. Ennek köszönhetően a gáz elengedésével jelentősebb lassulás érhető el, mint a hagyományos autók motorfékjével. Így válik lehetségessé az egypedálos vezetés, az üzemi fékre ugyanis nem lesz szükség, csak az autó teljes megállításához. A fékpedált ugyanakkor veszélyhelyzetekben továbbra is használni kell.
 

FERDEHÁTÚ KABRIÓ 3+1

ACTION - (RED) - ICON -  LaPrima by BOCELLI felszereltséggel


CSOMAGOK

Három csomag közül választhat.

Mindegyiket úgy állítottuk össze, hogy az elektromos Fiat 500-as egyedibb, stílusosabb legyen. Új, városi, elektromos autóját pár lépésben, könnyedén összeállíthatja. Próbáld ki!

STÍLUS CSOMAG

Ha mindene a stílus, akkor ez a csomag tökéles az ön számára. Nézze meg, milyen elemekkel egészítheti ki stílusos városi autóját.  
 • 16"-os alumínium felnik
 • Króm színű ablakkeret
 • Küszöbborítás
 • Infinity LED fényszórók

TECH CSOMAG

Ha rajong a legújabb technológiák iránt, akkor javasoljuk, hogy nézze meg, milyen funkciókat rejt ez a csomag. Csúcstechnológia egy városi kisautóba csomagolva.
 • USB A és C csatlakozó a középkonzolon
 • Vezeték nélküli telefontöltő
 • Automata ráfutásgátló, sávtartó és torlódássegéd
 • Uconnect infotainment rendszer 10,25"-os érintőképernyővel és navigációval*
 • Táblafelismerő*

* opcionális lehetőség


KOMFORT CSOMAG

Ha kényelemre vágyik, ezt a csomagot önnek találták ki. Mindent beletettünk, ami stílusos és kényelmes utazást biztosít.
 • Első kartámasz
 • Állítható hátsó ülések
 • 50/50 arányban dönthető hátsó ülések
 • Fűtött szélvédő
 • Elektronikusan állítható külső tükrök jégtelenítő funkcióval
 • Fűthető első ülések
 • 360 fokos parkolókamera
 • Holttérfigyelő
 • Tolatókamera

La Prima

Élvezze az egyedi és prémium élményt a Fiat 500e La Prima fedélzetén a techno bőr ülésekben. Fényezett üvegek, a Hatchback verzióban napfénytető veszi majd körbe, a prémium hangzásról pedig a Fiat és a JBL mérnökei által közösen tervezett hangszórók gondoskodnak. Négy virtuális helyszín közül választhat, hogy utazása még nagyobb élmény legyen.

Már az első érintés is egyszerűbb

Nyissa ki az autódját úgy, hogy nem kell kutakodni a zsebében. Az érintésérzékeny ajtókilincs e-latch rendszere bármilyen korábbi 500-asénál egyszerűbb nyitást tesz lehetővé. Csak tartssa a kulcsot a zsebében, nyomja meg a gombot a kilincs belső felén, és már be is ülhet.
 

A múltból a jövőbe

A LED-es irányjelzők formáját az 57’-es Fiat 500 ihlette. Egy olyan hagyományos részlet ez, amely ugyanazon lelkület előtt tiszteleg, amely ösztönzött minket a múltban, és a jövőbe vezet bennünket.
 

Világítssa meg a jövőt

A full LED-es fényszórókkal sokkal tisztábban látja majd az új, de a tradíciókhoz hű 500-as elött lévő utat.
 

Ikonikus elem

A nagyszerű formájú, újragondolt, a klasszikus, ’57-es 500-ast idéző kétküllős kormánykereket a hagyományos 500 jelvény díszíti.
 

Éljen új térben

Szélesebb, hosszabb, kényelmesebb.
Több hely lesz a beltérben a kütyüjeinek. Az új 500e megújult beltéri tárolókat, köztük okostelefon-tartót, visszahúzható pohártartót is kapott, hogy minden a keze ügyében lehessen, de nyugodtabban vezethessen.
 

A holnap szövete

A bőrmentes burkolatok a fenntarthatóság jegyében új korszakot nyitnak a beltéri formatervezésben.
 

Utazzon kényelmesen az innováció felé

Az 500e teljesen új ülései is bőrmentesek, Fiat feliratú varrást kaptak, hat irányban állíthatóak és fűthetőek is.

TECHNOLÓGIA


Mindig lesz melletted egy megbízható társ: az új 500e az első kicsi, városi autó, amelyben elérhetőek a 2-es szintű önvezetési funkciók, amely egyben nagyobb biztonságot is jelent a városi közlekedésben.

 

FIAT NAVIGÁTOR KÖZLEKEDÉSI TORLÓDÁS ASSZISZTENSSEL

A belső visszapillantó tükör mögött elhelyezkedő előretekintő kamera és a külső, „500” logo mögé rejtett radar együttesen biztosítja a jármű hosszirányú és oldalirányú vezérlését minden sebességnél, intelligens adaptív tempomattal (iACC), sáv közepén tartó asszisztenssel (LC) és a Közlekedési torlódás asszisztens (TJA) segítségével.

HOSSZIRÁNYÚ VEZÉRLÉS (IACC)
 

TÁVOLSÁGOT ÉS SEBESSÉGET TART

Tartja a beállított sebességet,illetve távolságot az előtte haladó autótól. (30km/h felett aktiválható)
 

FELISMERI A SEBESSÉG SZABÁLYOZÓ TÁBLÁKAT

Segítségével az auto felismeri a sebesség szabályozó táblákat és javaslatot tesz a haladási sebességre vonatkozóan.
 

STOP & GO

Lassít, vagy ha a forgalom azt kívánja, teljesen meg is áll.

Megállás után, az autó automatikusan újra indul a forgalommal 3 másodpercen belül, vagy a sofőr is újraindíthatja a vezetéstámogató beállításokat a Resume gombbal a kormányon vagy a gáz pedal lenyomásával.

 

OLDALIRÁNYÚ VEZÉRLÉS (LC)
 

AZ AUTÓT A SÁV KÖZEPÉN TARTJA & SEGÍT A FORGALOM KÖVETÉSÉBEN

Amennyiben a sávjelzések felismerhetőek az utakon, a rendszer a sáv közepén tartja az autót, bármilyen sebességnél.

Ha a sávjelölés nem áll megfelelően rendelkezésre, az oldalirányú dinamika támogatása érdekében, bizonyos forgalmi esetekben, kis sebesség mellett a rendszer képes előremenő utat is biztosítani a környező járművek (a járművek előtti és párhuzamos vonala) pályái alapján.

A vezetőnek folyamatosan a kormányon kell tartania a kezeit, különben a rendszer figyelmeztető jelzést ad.

 

FIAT SOFŐRSEGÉD

Utazzon biztonságosabban. AZ új 500e képes felismerni bizonyos táblákat, és segít betartani a sebességhatárokat. Amint beállítotja az adaptív tempomaton a sebességet és a távolságot, a rendszer automatikusan megtartja majd a távolságot az előtte haladótól, és meg is állítja az autót, ha a forgalmi helyzet úgy kívánja. Mint egy megbízható sofőrsegéd, aki mindig segít.

BIZTONSÁGBAN A SÁVBAN

Stresszmentes, nagyobb vezetési élmény. Ezt kínálja a sávtartó, amely 60 km/h-s sebesség felett felismeri a sáv széleit, és automatikusan a sáv közepén tartja az új 500e-t, így nyújt nagyobb biztonságot vezetés közben.
 

PARKOLÓSEGÉD

Vegye könnyedén a forgalmi helyzeteket még alacsony sebességnél is: soha többet nem fogja meghúzni az autódat parkolás közben, 13 kilométeres sebesség alatt aktiválódik a 360°-os látószöget biztosító kamera, így bármilyen akadályt észrevehet, és az új 500e figyelmeztet is, ha valamihez túl közel kerül.
 

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

A holttér már a múlté. 15 és 140 kilométeres sebesség között az új 500e ultrahangos szenzorokkal képes érzékelni, ha valami a holtteredben tartózkodik, és audiovizuális jelekkel figyelmeztet erre.
 

TOLATÓKAMERA

Mindent figyelemmel követhet, ami az autója háta mögött van. A nagyfelbontású tolatókamera éles képet mutat az autó mögötti térről. A manőverezést a dinamikus segédvonalak teszik könnyebbé.
 

AUTOMATA VÉSZFÉKASSZISZTENS

Az autóban ülők minden eddiginél nagyobb biztonságban vannak: az új 500e automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést, vagy mérsékelje annak súlyosságát. A 130 kilométeres sebességig működő rendszer érzékeli az előtte haladó járművet, kerékpárost, vagy gyalogost, és először audiovizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt. Ha erre nem érkezik válasz, akkor a rendszer automatikusan lefékezi az autót, hogy elkerülhető legyen a baleset.
 

ÉBERSÉGFIGYELŐ RENDSZER

A fáradtság soha többé nem okoz problémát: az új 500-as segít abban, hogy ne aludj el hirtelen a volánnál. A rendszer az autó oldalirányú mozgásának nyomon követésével érzékeli a fáradtság első jeleit, majd a műszeregységen audiovizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, ha érdemes pihenni egy kicsit.
 
 

SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

Mostantól könnyebben tud majd a saját sávján belül autózni. Amennyiben a sávjelzések felismerhetőek, az új 500-as a kormányzásba való aktív beavatkozással segít az akaratlan sávváltást megakadályozni, és így nagyobb biztonságot garantál minden utasnak. A rendszer érzékeli, ha akaratlanul a sáv szélére sodródnál, és ekkor audiovizuális figyelmeztetéssel, és a kormány rezgetésével hívja fel a figyelmet a veszélyes helyzetre.

CINERAMA INFOTAINMENT

Mostantól okostelefonját vezeték nélkül is csatlakoztathatja és használhatja a 10,25”-os Uconnect™ érintőképernyőn keresztül is, akár hangutasításokkal is. A vezeték nélküli telefontükrözés okosabb, használata biztonságosabb. Kérhet navigációt, kezelheti hívásait és üzeneteit, hallgathatja kedvenc zenéit, hangoskönyveit, podcastjeit is, és semmi nem fogja elvonni a figyelmét a vezetésről.

 

1 IKON, 3 MESTERMŰ.

A fiat 500e egyedi, megkülönböztetett formával, három kivételes olasz márka, a Bulgari, az Armani és a Kartell színeiben is megjelenik. Ez a három egyedi modell az 500-as három tulajdonságát ünnepli: stílus, kreativitás, mestermunka.

 

 

 

Technikai adatok:

Töltés:
Gyors töltés 85 kW
Wallbox
Mode 3 kábel (11 kW)

Hatótáv: 320 km (WLTP*)

Áramfogyasztás: 130-149 Wh/km

Akkumulátor: 23,8 - 42 kWh

Akkumulátor garancia: 8év / 160 000 km vagy Action esetében 5év / 100 000km

*WLTP homologizáció: az elektromos hatótáv előzetes adat, és a WLTP teszteljárások során gyűjtött értékek alapján került megállapításra. Az előzetes értékek különbözhetnek a végleges, jóváhagyott adatoktól. A mindennapi használat változhat, és több tényezőtől, egyebek közt az autó felszereltségétől, a vezetési stílustól, az útvonal jellegzetességeitől, a külső hőmérséklettől, a hűtés/fűtés alkalmazásától és az akkumulátor állapotától is függ.

Ajánlatok & akciók


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 95 LE 118 LE
Teljesítmény (kw) 70 kW 87 kW
CO2-kibocsátás 0 (g/km) 0 (g/km)


Fiat Garancia

2+3 év / 200 000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 200 000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. 8 év / 160 000 km garancia a nagyfeszültségű akkumulátorra. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon. 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Temékinformáció (pdf)