Fiat Tipo

Szedánnak született

A Fiat Tipo minden ízében vadonatúj. Az autó a kezdetektől fogva lépcsőshátúnak tervezték, megtestesítve a „Szedánnak született” koncepciót, valamint hogy az olasz formatervezés sajátjának tekinthető, kiegyensúlyozott formavilággal rendelkezik, amely egyedi személyiséggel és stílussal ruházza fel, anélkül hogy le kellene mondanunk a magas szintű funkcionalitásról.

Az eredmény egy hasznos megoldásokban bővelkedő, versenyképes áron kínált, funkcionális gépkocsi, amely pontosan a vásárlók által legnagyobbra tartott jellemzők terén jeleskedik, és mindezt letisztult választékkal és áttekinthető értékesítési konstrukcióval teszi elérhetővé. A modell vásárlói négyféle megbízható, erőteljes és takarékos erőforrás – két Multijet II turbódízel, és két benzinmotor – közül választhatnak; a 95-120 LE teljesítményű motorok kézi vagy automatikus sebességváltóval társíthatók.

Újautó ajánlatok

Induló ár
3 905 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 4,1 - 6,4 l/100km
CO2-kibocsátás 105 - 199 (g/km)
Teljesítmény 70 - 88 kW (95 - 120 LE)

Videók


Méretek – Igazán sok hely áll rendelkezésére


Igazán tágas az Ön, utasai és a csomagok számára. Egy minden igényt kielégítő szedán 520 literes csomagtartóval.

Elegánsan kényelmes


A vezetési kényelem és a megfelelő méret találkozása. A belteret úgy tervezték, hogy mindenki számára teljes, technológiailag fejlett és mindenekelőtt kényelmes tér álljon rendelkezésre.

 

További információk: www.fiat.hu

Ajánlatok & akciók