Jeep® Compass

Még több innováció - még több dizájn - még több Jeep®

Az új Jeep® Compass előremutató arculatváltásával számos technológiai, biztonsági és formatervezési fejlesztést tartalmaz.

Az Új Jeep Compass már elérhető márkakereskedéseinkben. A modellel kapcsolatos bármilyen kérdés esetén kérjük forduljanak értékesítő kollégáinkhoz!

Jeep Compass 2020-as modell árlistáinkat az alábbi linkre kattintva érhetik el.

Egyedi modellek


Autentikus formatervezés és kiváló összkerékhajtás technológia

Az új Jeep® Compass új, külső LED-es fényszórókkal rendelkezik a jobb láthatóság és biztonság érdekében. Az újratervezett vonalak kiemelik az orr-részt és hangsúlyozzák a jellegzetes Jeep® karaktert a legendás hetes osztású hűtőráccsal. 

Az új Compass modell kiemelkedő tulajdonságai legfőképp a jármű belsejében és a műszaki újításaiban találhatók meg. Az újratervezett belső tér modern megjelenést ígér, tiszta vonalakkal, elegáns konzollal és rengeteg tárolóhellyel. Az Uconnect™ infotainment rendszer elegánsan emelkedik ki a műszerfalból, és Ultra HD felbontásával gyönyörködtet. Az új operációs rendszerben a navigáció nemcsak gyorsabbá, hanem intuitívabbá is vált, és testreszabási lehetőségeket is kínál. 

Számos vezetéstámogató rendszer is rendelkezésre áll, amelyek még élvezetesebbé teszik a vezetést: sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, fáradság érzékelő, sebességtartó automatika, ütközésfigyelmeztető rendszer, valamint közlekedési táblafelismerő és parkolóérzékelők. 

Az új Compass-szal mostantól hangvezérléssel is kommunikálhat a „Hey Jeep” parancs segítségével. Így kényelmesen megadhatja úti célját, beállíthatja a klímaberendezést vagy megváltoztathatja a zenét. A Uconnect™ Services és a My Uconnect™ alkalmazásnak köszönhetően távolról is kapcsolatban maradhat autójával. 

Nagyobb teljesítmény, kevesebb fogyasztás

Az új Compasshoz különböző motorok állnak rendelkezésre, amelyek mindegyike alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással és károsanyag-kibocsátással rendelkezik, azonban a teljesítmény terén nem kell kompromisszumot kötni. Az 1,6 Multijet II elsőkerék-hajtású dízelmotor teljesítménye 130 LE-re nőtt, a CO2-kibocsátás 10%-kal csökkent. 

Új Uconnect szolgáltatások: továbbfejlesztett fedélzeti kapcsolódás és adatmegosztás

A Melfiben gyártott Jeep Compass ultramodern kapcsolódási funkciókkal elégíti ki az ügyfelek elvárásait. A Jeep Renegade modellhez már rendelhetők az új Uconnect szolgáltatások, melyek változatos funkciókat biztosítanak és számos különböző felületen keresztül érhetők el: a My Uconnect okostelefonos alkalmazástól kezdve az okosórán át, a weboldalig, a tetőkonzolon elhelyezett kapcsolóktól a rádió kezelőfelületéig.

A Compass modellhez rendelhető új Uconnect szolgáltatások az alapfelszereltség részét képezik a 7 és 8,4 colos infotainment képernyő megrendelése esetén, illetve a Longitude vagy annál magasabb felszereltségi szinteken. A Uconnect szolgáltatások fejlett fedélzeti kapcsolódási lehetőség mellett hasznos funkciókkal teszik még biztonságosabbá és kényelmesebbé az utazást.

Ezeket a funkciókat és szolgáltatásokat különböző csomagokba rendezték. Az alapszolgáltatásnak tekinthető My Assistant csomagot a gyárban aktiválják. Ez baleset esetére szolgáló vészhívó funkciót kínál, asszisztencia szolgáltatása a jármű mentését is magába foglalja, míg a jármű állapot jelentések segítségével a vezető mindig tájékozódhat gépkocsija állapotáról.

A My Car, My Remote és My Navigation (utóbbi kizárólag Uconnect 8,4 colos navigációs rendszerrel együtt) csomagok a jármű vételárában benne foglalt, alapértelmezett szolgáltatások, amelyeket azonban az ügyfélnek kell aktiválnia.

A My Car segítségével a vezető folyamatosan nyomon követheti járműve állapotát, illetve paramétereit. A My Remote lehetővé teszi, hogy a távolból működtessük az ajtózárakat, felvillantsuk a fényszórókat, megállapítsuk a jármű tartózkodási helyét, vagy korlátozzunk olyan működési paramétereket, mint az engedélyezett sebesség vagy használati terület, és értesítést kapjunk ezek megszegése esetén.

A kizárólag a 8,4 colos Uconnect navigációs rendszerrel együtt rendelhető My Navigation szolgáltatásai között megtalálható az a Send & Go funkció. Ennek segítségével számítógépünkből vagy okostelefonunkról közvetlenül az autóba küldhetjük tervezett úti célunkat, valós idejű forgalom- és időjárás-információkat kaphatunk, tájékozódhatunk a traffipaxokról, továbbá rákereshetünk érdekes úti célokra (POI).

A fentieken túlmenően a Compass 4xe modell esetében a My Uconnect okostelefonos alkalmazás az akkumulátor töltöttségi szintjének ellenőrzésére, valamint a töltési folyamat és a klimatizálás időzítésére is képes. Emellett alacsony töltöttség esetén megjeleníti a legközelebbi töltőpontokat a My Uconnect alkalmazásban, illetve a Uconnect 8,4 colos navigációs képernyőjén. A dinamikus hatótávolság térképszolgáltatás mellett a navigációs rendszerben és a My Uconnect mobil alkalmazásban is megjeleníti, hogy a pillanatnyi töltöttséggel meddig juthatunk el a járművel.

A Uconnect szolgáltatásokat opciós szolgáltatási csomagok egészítik ki, amelyeket a weboldalon lehet megvásárolni. Olyan csomagokról van szó, mint a My Wi-Fi, a lopásvédelmi My Theft Assistance vagy a My Fleet Manager. Az új Uconnect szolgáltatások egy része már a piaci bevezetéstől kezdve elérhető az olaszországi Melfi üzemben gyártott Jeep Compass modellekhez, míg másokat az év későbbi időpontjában vezetnek be.

Ajánlatok & akciók


Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 130 LE 150 LE
Teljesítmény (kw) 96 kW 110 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.6 l/100km 7 l/100km
CO2-kibocsátás 148 (g/km) 161 (g/km)


Jeep Garancia

2+3 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 100.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.jeep.hu weboldalon.

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)