Jeep® Compass

Áttervezték a legendás hetes-osztású hűtőrácsot, a legikonikusabb Jeep® szimbólumot, hogy az még frissebb és innovatívabb személyiséget kölcsönözzön a teljesen megújult Jeep® Compass modellnek.

A teljesen megújult Jeep® Compass kiragadja Önt a megszokottból és új kalandokra sarkallja. Adja át magát az utazásnak, ahol a design, a felhasználói tapasztalatok, a technológia és a terepképességek területén találkozhat négy olyan vezető egyéniséggel, akik munkájukkal és gondolkodásmódjukkal megváltoztatták a társadalmat, a mindennapi életünket és új utak felfedezésére sarkallták az embereket.

Uconnect™ 8.4 NAV


Az új-generációs Uconnect™ 8.4 NAV rendszer kéz nélküli kommunikáció,- szórakozás,- és navigációs funkciók széles választékát kínálja, mely funkciókat szegmensében is az egyik legnagyobb méretű 8.4 colos érintőképernyő jelenít meg, melyet többszöri érintéssel és összehúzó mozdulattal, valamint pöccintéssel (lefelé húzással) is kezelhetünk.

Videók

Ajánlatok & akciók


Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 120 LE 170 LE
Teljesítmény (kw) 88 kW 125 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.8 l/100km 8.3 l/100km
CO2-kibocsátás 129 (g/km) 190 (g/km)


Jeep Garancia

5 év vagy 100.000 km garancia Jeep személyautókra

 

Feltételek:

Garancia

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jeep Compass prospektus (PDF)