Jeep Grand Cherokee

A legjobb választás

A legfrissebb Jeep Grand Cherokee a Genfi Autószalonon mutatkozott be az európai vásárlók előtt. Az újdonságot a nyolcsebességes automata váltó és sok egyéb fejlesztés mellett legkönnyebben az igen feltűnő hűtőrácsáról lehet beazonosítani.

Az új arculat mellett az utastér és a felvonultatott technika is a prémium osztály tetejére pozicionálja az újdonságot. A fülkében elérhetővé vált a Natura Plus bőrkárpit és az igazi fabetét. Megújult a kormány és a középkonzol is, ami egy 8,4 colos színes kijelzőt kapott és ezen vezérelhető az UConnect szórakoztató központ is. Akinek viszont még ez sem elég, az választhatja a Summit-kivitelt, amelyben nyersbőr hatású tető- és ajtóoszlop-burkolatok gondoskodnak az igen exkluzív hangulatról és látványról.

A technika is igazodott a külsőhöz és a belsőhöz. A fejlődés számbavételénél kezdésnek ott a vadonatúj nyolcsebességes automata váltó, amely jótékony hatással van a terepjáró képességekre, a dinamikára, a motorhangra és a fogyasztásra, az Eco gomb benyomásánál pedig nemcsak a háromliteres, 250 lóerős és 570 Nm-es turbódízel lesz takarékosabb,hanem a 352 lóerős, 5,7 literes V8-as benzines is. Itt működésbe lép a hengerlekapcsolás, így a legjobb hangú Grand Cherokee fogyasztása még barátságosabbá vált.

Újautó ajánlatok

Induló ár
20 620 000 Ft-tól
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

2 készletről elérhető jármű

1
Új autó
1
Használt autó

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 7,9 - 17,1 l/100km
CO2-kibocsátás 208 - 395 (g/km)
Teljesítmény 140 - 522 kW (190 - 710 LE)

Jeep® Grand Cherokee – Csúcstechnika mindenféle útra


A vezető számára az új Selec-Terrain™ vontatásvezérlés lehetővé teszi a mindenkori út- és terepviszonyoknak legjobban megfelelő meghajtás vezérlését. A Selec-Terrain elektronikusan koordinál tizenkét különböző rendszert – a meghajtástól a fékeken és a futóművön át egészen a fojtószelepig, az automata sebességváltóig és az elosztó áttételig, valamint az elektronikus stabilizáló rendszerig. A Selec-Terrain választókapcsolója öt különböző vezetési programot ad a vezető kezébe, amelyekkel minden körülmények között és mindenféle terepviszonyok mellett elérhető a legjobb vezetési élmény.

Egy dzsipben elsősorban az új. Quadra-Lift™ légrugózás szolgáltatja a legendás terep tulajdonságokat. Ez a rendszer a szabadmagasságnak mindössze 105 milliméteres beállítási tartományát teszi lehetővé, és a jármú vezetője által vezérelve mind automatikusan, mind manuálisan működik.