Jeep® Grand Cherokee

A legjobb választás

A legfrissebb Jeep Grand Cherokee a Genfi Autószalonon mutatkozott be az európai vásárlók előtt. Az újdonságot a nyolcsebességes automata váltó és sok egyéb fejlesztés mellett legkönnyebben az igen feltűnő hűtőrácsáról lehet beazonosítani.

Az új arculat mellett az utastér és a felvonultatott technika is a prémium osztály tetejére pozicionálja az újdonságot. A fülkében elérhetővé vált a Natura Plus bőrkárpit és az igazi fabetét. Megújult a kormány és a középkonzol is, ami egy 8,4 colos színes kijelzőt kapott és ezen vezérelhető az UConnect szórakoztató központ is. Akinek viszont még ez sem elég, az választhatja a Summit-kivitelt, amelyben nyersbőr hatású tető- és ajtóoszlop-burkolatok gondoskodnak az igen exkluzív hangulatról és látványról.

A technika is igazodott a külsőhöz és a belsőhöz. A fejlődés számbavételénél kezdésnek ott a vadonatúj nyolcsebességes automata váltó, amely jótékony hatással van a terepjáró képességekre, a dinamikára, a motorhangra és a fogyasztásra, az Eco gomb benyomásánál pedig nemcsak a háromliteres, 250 lóerős és 570 Nm-es turbódízel lesz takarékosabb,hanem a 352 lóerős, 5,7 literes V8-as benzines is. Itt működésbe lép a hengerlekapcsolás, így a legjobb hangú Grand Cherokee fogyasztása még barátságosabbá vált.

Jeep® Grand Cherokee – Csúcstechnika mindenféle útra


A vezető számára az új Selec-Terrain™ vontatásvezérlés lehetővé teszi a mindenkori út- és terepviszonyoknak legjobban megfelelő meghajtás vezérlését. A Selec-Terrain elektronikusan koordinál tizenkét különböző rendszert – a meghajtástól a fékeken és a futóművön át egészen a fojtószelepig, az automata sebességváltóig és az elosztó áttételig, valamint az elektronikus stabilizáló rendszerig. A Selec-Terrain választókapcsolója öt különböző vezetési programot ad a vezető kezébe, amelyekkel minden körülmények között és mindenféle terepviszonyok mellett elérhető a legjobb vezetési élmény.

Egy dzsipben elsősorban az új. Quadra-Lift™ légrugózás szolgáltatja a legendás terep tulajdonságokat. Ez a rendszer a szabadmagasságnak mindössze 105 milliméteres beállítási tartományát teszi lehetővé, és a jármú vezetője által vezérelve mind automatikusan, mind manuálisan működik.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 190 LE 710 LE
Teljesítmény (kw) 140 kW 522 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 7.9 l/100km 17.1 l/100km
CO2-kibocsátás 208 (g/km) 395 (g/km)


Jeep Garancia

5 év vagy 100.000 km garancia Jeep személyautókra

 

Feltételek:

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jeep Grand Cherokee prospektus (PDF)