Fiat 600

500 + 100 = A TÖKÉLETES FORMULA ÖNNEK!

A két változatban, a 600-as és a La Prima változatban kapható új Fiat 600 Hybrid a legjobb hibrid vezetési élményt kínálja több mint 100 funkcióval, így élvezheted az igazi olasz életérzést. Az 1,2 literes belsőégésű motor, a lítium-ion akkumulátor és az új, 6-fokozatú e-DCT duplakuplungos elektromos sebességváltó közötti szinergiával az új 600 Hybrid akár 100 LE teljesítményt is elérhet, 11 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára *, gyakorlatilag azonnali nyomaték leadással az elektromos motorról.

*A felsorolt ​​adatok becsült számokon alapulnak; A hivatalos adatok a helyi szabályozás miatt eltérhetnek.

Egyedi modellek


Az új 600 Hybrid tetőtől talpig örömteli autó, kívül-belül stílust és jó hangulatot sugároz. Hagyd, hogy meglepjen lenyűgöző színterápiás belsőjével, válassz ízlésed szerint a 4 lehetséges fényezés közül, és kapj ihletet az olasz természet szépségétől.

500+100 TECH

Fedezd fel az olasz Dolcevita valódi jelentését a prémium elefántcsont belsővel és elegáns türkiz Fiat monogram-részletekkel.

 

Hatékonyság

100%-ban elektromos üzemmódban indul: sima, csendes és benzinpazarlás nélkül. Városi környezetben akár egy km-t is megtehet elektromos üzemmódban, ha nem haladja meg a 30 km/h-t.

 

Csatlakoztatott szolgáltatások

A két új Connect csomag segítségnyújtási és segélyhívási szolgáltatásokat, járműállapot-információkat és távfelügyeletet kínál
 

Technológia

Vezetékes töltés nélkül utazásodnak akár 50%-ában kihasználhatod az elektromos üzemmód előnyeit, és élvezheted a zökkenőmentes vezetés kényelmét az innovatív Transitory Boost és STOP&GO rendszereknek köszönhetően.

 

Infotainment

A 8 fény- és rádiókörnyezeti színnek köszönhetően akár 64 színkombináció széles skáláját élvezheted, hogy személyre szabhasd járműved belső terét, miközben az hangulatodhoz és stílusodhoz igazodik. De a történet ezzel nem ér véget. Add hozzá utazásodhoz a tökéletes hangsávot a 10 hüvelykes Uconnect NAV-val, 6 hangszóróval, mobiltöltő rádióval, és emeld vezetési élményed egy következő szintre.

 

1.2 Puretech mild hybrid 100 Cv motor

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 100 LE
Teljesítmény (kw) 74 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.9 l/100km
CO2-kibocsátás 109 (g/km) 110 (g/km)


Fiat Garancia

2+3 év / 200 000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. Fogyasztók esetében a jótállás 3+2 év / 200 000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. 8 év / 160 000 km garancia a nagyfeszültségű akkumulátorra. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon. 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)