Adventi összefogás a Gézengúz Alapítvány javára

A Pappas Auto munkatársainak és ügyfeleinek támogatásával megújul a Gézengúz Alapítvány Óbudai Intézetének játékparkja. Az összefogáshoz a Pappas Auto márkanagykövetei is csatlakoztak. 

A Pappas Auto hosszú évek óta kíséri figyelemmel a Gézengúz Alapítvány tevékenységét és támogatja működését. A vállalat a 2017-es év adventi időszakában rendhagyó összefogásra buzdította munkatársait és ügyfeleit: budapesti és vidéki telephelyein egyaránt jótékonysági játékgyűjtést szervezett. 

A Gézengúz  Alapítvány Óbudai Intézete Budapesten a III.kerület, Medgyessy utcai bölcsőde épületében 1991 óta látja el az összetett  terápiás ellátásra szoruló  koraszülött gyermekeket. Az évek során elöregedett épület felújítása, energetikai korszerűsítése a közelmúltban valósult meg, Óbuda Békásmegyer Önkormányzata által. A Pappas Auto Kft. dolgozóinak, márkanagyköveteinek és ügyfeleinek jóvoltából lehetőség nyílik az Óbudai intézetben tartott terápiás foglalkozások során elhasználódott játékok cseréjére.

Az ünnepélyes átadásra 2017. december 4-én került sor. A jótékonysági összefogásnak köszönhetően összegyűjtött ajándékokat Rubint Réka és Kiss Norbert márkanagyköveteink adták át a Gézengúz Alapítvány Óbudai Intézet vezetőjének, Németh Emőkének.

“Örömünkre szolgál, hogy a gyűjtési akció keretében felajánlott játékok színesítik a rendszeres terápiában résztvevő gyermek foglalkozásait. A sokféle, változatos eszköz megkönnyíti majd a gyermekek játékos keretek közötti motiválását és támogatja a szelíd, örömteli fejlesztésüket, gyógyulásukat.” – mondta az átadón Pais József, a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója. 

A Gézengúz Alapítványt a Születési Károsultakért 1990-ben alapította Dr. Schultheisz Judit gyermekorvos a születés körüli időszakban kialakuló vagy veleszületetten sérült csecsemők és kisgyermekek gyógyítása, rehabilitációja érdekében.

Az Alapítvány küldetése, hogy minél korábban felismerje azokat a gyermekeket, akik a koraszülés okán vagy a születéskori komplikáció következtében speciális terápiás támogatásra szorulnak.

Az Alapítvány évente több mint kétezer gyermeknek és családjuknak biztosítja  az ellátását a koragyermekkori intervenciós hálózatában. Magyarországon öt központban - Budapesten, Budakalászon, Győrben, Salgótarjánban, Budafokon - fogadja országos ellátási profillal a családokat, gyermekeket.

“Van, aki egészségesen születik és van, aki azzá lesz.” 

A  Pappas Auto hírlevelében hónapról hónapra informáljuk Önt e-mailben aktuális ajánlatainkról, izgalmas termékújdonságainkról, szerviz-akcióinkról és legújabb híreinkről.

Célunk, hogy segítsük az Ön személyes dinamizmusát, illetve mobilitásának megőrzését a mindennapok során – hiszen erre kötelez minket szlogenünk: Klasszisokkal vezet.
 

A Pappas Auto Hírlevél regisztrációját az alábbi űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan megteheti.

 

Regisztráció
Személyes adatok
/