A-osztály AMG Limuzín

Instant Performance.

Az új Mercedes-AMG A 35 4MATIC limuzin a legjobb belépő az AMG Driving Performance világába. Az AMG-specifikus hűtőrács és a nagyméretű, flics-szekkel díszített légbeömlők az első lökhárítón rendkívül sportos hatásúak, és jól bizonyítják, hogy AMG-géneket örököltek. A klasszikus háromdobozos felépítés sportos újraértelmezése pedig dinamikus eleganciát ad ennek a Mercedes-AMG-nek.

A belső felszereltség csúcspontjai a nagy felbontású, érintéssel kezelhető Widescreen Cockpit, az új MBUX multimédia-rendszer és az AMG középkonzol. Az érintőképernyőn keresztül beállíthatja az olyan menetfunkciókat, mint az ESP, továbbá a kézi sebességváltást vagy az opcionálisan rendelhető AMG RIDE CONTROL futóművet. Főképpen a Supersport mód központi, kör alakú fordulatszámmérője emeli ki a limuzin versenysportos karakterét. A 'Touch Control' gombokkal ellátott multifunkciós sportkormány pedig színtiszta autósport-feelinget teremt.

Technikai jellemzők AMG A-Osztály Limousine


Az új Mercedes-AMG A 35 4MATIC hajtását az új fejlesztésű 2,0 literes négyhengeres turbómotor biztosítja, amely 225 kW (306 LE)[1] teljesítményt ad le, és mindössze 4,7 másodperc alatt gyorsítja a gépkocsit 0-ról 100 km/óra sebességre. A szériafelszereltségként rendelkezésre álló összkerékhajtás teljes mértékben változtatható módon a tisztán elsőkerék-hajtástól az akár 50:50 arányig tudja elosztani a vonóerőt. Az AMG SPEEDSHIFT DCT 7G duplakuplungos sebességváltó minden sebességtartományban extra erőről gondoskodik: Instant Boost.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 306 LE
Teljesítmény (kw) 225 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 7.2 l/100km 7.3 l/100km
CO2-kibocsátás 164 (g/km) 167 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)