Mercedes-AMG A 35 4MATIC Limuzin

AMG teljesítmény luxuskivitelben

Az erő és a stílus szimbóluma: Az új Mercedes-AMG A 35 4MATIC szedán elegáns, kifejező külsővel és bámulatos motorteljesítményével nyűgöz le. A motorháztető alatt egy 48 voltos elektromos rendszerrel ellátott, szíjhajtású indítógenerátor (RSG) található. A teljesítménynövekedés azonnal észrevehető a jármű indításakor és gyorsításkor is. A Mercedes-AMG sportlimuzin emellett szériafelszereltségként változó nyomatékelosztású összkerékhajtással rendelkezik, amely optimális tapadást és hajtáselosztást biztosít.

A jól bevált Mercedes-Benz A-osztályú limuzin sportos AMG elemekkel kiemelt dinamikus eleganciája maga a vegytiszta vezetési teljesítmény.  A dinamikusan formált külső és a kiváló minőségű belső felszereltség keresett, stílusos társává teszi a sportlimuzint az üzleti életben és a szabadidőben egyaránt. Lépjen be a Mercedes-AMG érzelmek világába!

Az AMG A-osztályú limuzin legfontosabb jellemzői egy pillantásra


 • 8G-DCT automata sebességváltó

 • AMG 2,0 literes 4 hengeres turbómotor

 • KEYLESS-GO komfortcsomag

 • MBUX infotainment rendszer AMG-specifikus kijelzőkkel

 • teljesen digitális médiakijelző (10,25")

 • AMG Real Performance hangzás

 • Eredeti AMG embléma a motorháztetőn

 • AMG Performance kormánykerék lapított peremmel

 • AMG Performance ülések

 • adaptív távolsági fényszóró asszisztens 

 • Tolatókamera

Egyedülállóan elegáns külső

© Mercedes-Benz AG

Kifejező homlokmaszk

A Mercedes-AMG A 35 4MATIC limuzin meredek cápaorrát az AMG-specifikus hűtőrács függőleges bordái uralják. A motorháztető csúcsán a kis Mercedes-csillag helyett egy AMG embléma látható, amely az igazi AMG összetéveszthetetlen ismertetőjegye.

Nagy teljesítményű LED fényszórók

© Mercedes-Benz AG
A Mercedes-AMG A 35 4MATIC limuzin új, hangsúlyozottan dinamikus arculatát éles körvonalú, nagy teljesítményű LED fényszórók teszik teljessé. A fényszóró fényének színhőmérséklete nagyon közel áll a nappali fényéhez, és így támogatja a járművezető koncentrációját.

Aerodinamikus gumiabroncsok

© Mercedes-Benz AG
A sportlimuzin 19 colos, aerodinamikailag optimalizált könnyűfém keréktárcsákon fut, amelyek kifinomult kialakítása még inkább kiemeli a sportos arányokat. Az új, 5 ikerküllős kivitel matt fekete és magasfényű kivitelben készül. A féknyergek szériafelszereltségként ezüstszínű bevonatot és AMG feliratot kapnak.

Dinamikus hátsó kötény

A Mercedes-AMG A 35 4MATIC limuzin klasszikus arányai a hátsó kötényben egy dinamikus diffúzor formájában öltenek formát, amely vegytiszta sportosságot sugároz. A hátsó részt mindkét oldalon kerek kipufogóvégek és négy függőleges lamella zárja le. A hátsó kötény progresszív megjelenését kétrészes hátsó lámpák teszik teljessé.

Kifejező, sportos belső tér

© Mercedes-Benz AG

Új AMG Performance kormánykerék

© Mercedes-Benz AG
A vezető az AMG Performance kormánykerék érintőképernyős kezelőszervek segítségével férhet hozzá a különböző vezetési programokhoz. Az optimális tapintás és szorítás érdekében a kormánykerék pereme alul lapított, és valódi nappabőrrel és MICROCUT mikroszálas anyaggal van bevonva.

AMG Performance ülések

© Mercedes-Benz AG
Egy pillantás a jármű belsejébe, és egyértelmű, hogy ez egy eredeti Mercedes-AMG sportlimuzin. Az AMG Performance ülések üléspárna mélysége állítható és sportos vezetési manőverek közben is megfelelő tartást biztosítanak. A belső tér versenysportos jellegét AMG sportpedálok egészítik ki.

Luxus a részletekben is

© Mercedes-Benz AG
A sportos Mercedes-AMG A 35 4MATIC limuzin belső terét fekete/ezüst színű, alumínium AMG-díszítőelemek teszik még gazdagabbá. A márkára jellemző, színes elemek sportos hangulatot kölcsönöznek a fényűző belső térnek

MBUX multimédiás rendszer

© Mercedes-Benz AG
Az új Mercedes-AMG modellek adaptív szoftverébe speciális kialakítású AMG-kijelzőt telepítettek. A 10,25 colos képernyőn megjelenő képi elemek egyénileg alkalmazkodnak a vezetési stílus dinamikájához.
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG
© Mercedes-Benz AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 250 km/h 270 km/h
Teljesítmény (LE) 306 LE 421 LE
Teljesítmény (kw) 225 kW 310 kW
Lökettérfogat 1991 ccm 1991 ccm
Nyomaték 400 Nm 500 Nm
Hossz 4436 mm 4445 mm
Magasság 1405 mm 1412 mm
Szélesség 1992 mm 1992 mm
Hasznos terhelésnek 470 kg 490 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 7.4 l/100km 8.4 l/100km
Városi üzemanyag-fogyasztás 9.3 l/100km 10.7 l/100km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 6.3 l/100km 7.1 l/100km
CO2-kibocsátás 170 (g/km) 192 (g/km)
Energia osztály D E


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)