Mercedes-AMG A-osztály Limuzín

Instant Performance.

Az új Mercedes-AMG A 35 4MATIC limuzin a legjobb belépő az AMG Driving Performance világába. Az AMG-specifikus hűtőrács és a nagyméretű, flics-szekkel díszített légbeömlők az első lökhárítón rendkívül sportos hatásúak, és jól bizonyítják, hogy AMG-géneket örököltek. A klasszikus háromdobozos felépítés sportos újraértelmezése pedig dinamikus eleganciát ad ennek a Mercedes-AMG-nek.

A belső felszereltség csúcspontjai a nagy felbontású, érintéssel kezelhető Widescreen Cockpit, az új MBUX multimédia-rendszer és az AMG középkonzol. Az érintőképernyőn keresztül beállíthatja az olyan menetfunkciókat, mint az ESP, továbbá a kézi sebességváltást vagy az opcionálisan rendelhető AMG RIDE CONTROL futóművet. Főképpen a Supersport mód központi, kör alakú fordulatszámmérője emeli ki a limuzin versenysportos karakterét. A 'Touch Control' gombokkal ellátott multifunkciós sportkormány pedig színtiszta autósport-feelinget teremt.

Technikai jellemzők AMG A-Osztály Limousine


Az új Mercedes-AMG A 35 4MATIC hajtását az új fejlesztésű 2,0 literes négyhengeres turbómotor biztosítja, amely 225 kW (306 LE)[1] teljesítményt ad le, és mindössze 4,7 másodperc alatt gyorsítja a gépkocsit 0-ról 100 km/óra sebességre. A szériafelszereltségként rendelkezésre álló összkerékhajtás teljes mértékben változtatható módon a tisztán elsőkerék-hajtástól az akár 50:50 arányig tudja elosztani a vonóerőt. Az AMG SPEEDSHIFT DCT 7G duplakuplungos sebességváltó minden sebességtartományban extra erőről gondoskodik: Instant Boost.

 

További információk: www.mercedes-benz.hu

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Végsebesség 250 km/h 270 km/h
Teljesítmény (LE) 306 LE 421 LE
Teljesítmény (kw) 225 kW 310 kW
Lökettérfogat 1991 ccm 1991 ccm
Nyomaték 400 Nm 500 Nm
Hossz 4436 mm 4445 mm
Magasság 1405 mm 1412 mm
Szélesség 1992 mm 1992 mm
Hasznos terhelésnek 470 kg 490 kg
Ajtók 5 5
Ülések száma 5 5
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 7.4 l/100km 8.4 l/100km
Városi üzemanyag-fogyasztás 9.3 l/100km 10.7 l/100km
Országúti üzemanyag-fogyasztás 6.3 l/100km 7.1 l/100km
CO2-kibocsátás 170 (g/km) 192 (g/km)
Energia osztály D E


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése
Letölthető árlista (PDF)