Mercedes-Benz A-osztály Limuzin

Olyan mint Ön.

Az egyik legklasszikusabb automobilforma – most az egyik legmodernebb is. Az új A-osztály limuzin a „háromdobozos” kivitellel sportosabb, mint bármikor is valaha.

Nagyobb térérzet.

Elölről egy forradalmi A-osztály. És mi van mögötte? Az új limuzin minden eddiginél többet nyújt: nagyobb tér, több komfort – egyszerűen még több A-osztály.

Lenne ideje egy beszélgetésre?

Az MBUX (Mercedes-Benz User Experience) felszereltségről, az autó kezelésének teljesen új módjáról. Arról az intuícióról és érzékenységről, ahogy gépkocsija napról napra többet tanul. Egészen addig, amíg az új A-osztály szinte jobban ismeri Önt, mint Ön saját magát.

Az A-osztály limuzin formaterve: érzelmes és sportos

A sziluett

Mélyen húzódó, hangsúlyosan lapos motorháztető, valamint sportos arányok – a Mercedes-Benz A-osztály limuzinból sugárzik a dinamika és a modernitás.

Sportos orr-rész és limuzin hátsó traktus

A sportos orr-rész, az opcionális MULTIBEAM-LED fényszórórendszer, valamint a karakteres limuzin-far igazán stílusos megjelenést szavatol. Dinamikus, időtlen, elegáns – fedezze fel a Mercedes-Benz A-osztály limuzin modellt.

Széles keréktárcsa-kínálat

A felszereltségi szint függvényében számos acél vagy könnyűfém keréktárcsa közül lehet válogatni.
A Mercedes-Benz A-osztály limuzin számos motorváltozattal elérhető: dízelfronton 95 lóerőtől (70 kW) egészen 190 lóerőig (140 kW) terjed a kínálat, a benzines paletta pedig 136 lóerő (100 kW) és 306 lóerő (225 kW) között mozog. A kínálat csemegéje a konnektorról is tölthető, plug-in hibrid A 250 e limuzin EQ Power modellváltozat. A motorokat a magas teljesítmény mellett alacsony fogyasztás jellemzi. A manuális és duplakuplungos automata váltók a vezetési élmény és a komfort kiváló elegyéről gondoskodnak.

Egyedülálló térérzet az A-osztály limuzin belső terében

Egyedülálló térérzet

Tapasztalja meg az A-osztály limuzin egyedülálló térérzetét.

Személyre szabás és komfort

Egy moduláris felépítésű multimédiás rendszer, nagyfelbontású képernyők, intelligens beszédvezérlés, valamint Touchpad érintőfelületek és érintőkijelző – az A-osztály limuzin a személyre szabhatóság és a komfort legmagasabb szintjét képezi.
Az A-osztály limuzin minden pillanatban nyitott szemekkel figyel: a 4.5 generációs vezetői asszisztens rendszerek kiemelkedő biztonságot kínálnak. A DISTRONIC aktív követési távolságot szabályozó asszisztens és a kormányzás-asszisztens új szintre emeli az Intelligent Drive rendszert – egy lépéssel közelebb az autonóm vezetéshez.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 116 LE 224 LE
Teljesítmény (kw) 85 kW 165 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.1 l/100km 6.7 l/100km
CO2-kibocsátás 107 (g/km) 153 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Tartozékválogatások
Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése (PDF)
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor

Egyedi modellek