Mercedes Benz A-osztály limuzin

Sportosság kényelemmel kombinálva

A Mercedes Benz A-osztály limuzin ideális kezdő modell a prémium limuzinok világába. Dinamikus vonalai határozzák meg a külsőt - a hegyes cápaorrtól a jellegzetes limuzin farrészig/hátsó traktusig. Az A-osztály ötajtós modellként, lágy hibrid hajtással, rugalmas társ a mindennapokban.

Az új A-osztály jelenlegi generációs MBUX multimédiás rendszer felszerelésével a járművezetők a továbbfejlesztett csatlakoztathatóság és a legmodernebb innováció előnyeit élvezhetik. Az intelligens szoftver intuitív módon kezelhető a nagy felbontású központi kijelzőn vagy az MBUX hangasszisztensen keresztül. Az alapmodell mellett a Mercedes Benz két további kivitelt kínál: Progresszív, AMG Line melyeket Night csomaggal is lehet kombinálni.


Látogasson el telephelyeinkre, nézze át a készletünket és válogasson korábbi modelljeink közül!


A Mercedes Benz A-osztály limuzin minden fontos eleme egy pillantásra megigéz

  • Teljesen villamosított meghajtás 48 voltos elektromos rendszerrel
  • Innovatív MBUX infotainment rendszer
  • 10,25 colos médiakijelző és 7 colos járművezetőt tájékoztató rendszer kijelző 
  • Multifunkciós sportkormánykerék érintésvezérléssel
  • Head-up kijelző kérésre
  • THERMATIC automatikus klímaberendezés
  • Motorháztető powerdome-mal
  • az alapfelszereltségen kívül 3 kivitel is elérhető (Progresszív, AMG Line, Night csomag)
  • Mercedes Benz csillagmintával díszített hűtőrács

Lenyűgöző látvány: a sportos külső

© Mercedes-Benz Group AG
Az előredőlő motorháztető alatt egy 48 voltos elektromos rendszerrel ellátott hajtómű található. A motorválaszték, amely így teljes egészében villamosított, négyhengeres egységekből áll, 7- vagy 8 fokozatú DCT automata sebességváltóval. Annak érdekében, hogy az indítás és a tengelykapcsolás még kényelmesebb legyen, az alváz új, szíjhajtású indítómotorgenerátorral (RSG) van felszerelve.

Jármű eleje csillagmintával

© Mercedes-Benz Group AG
Az A-osztály limuzin eleje sportos, progresszív formatervezéssel büszkélkedhet, amelyet a legapróbb részletekig gondosan kidolgoztak. A motorháztetőn elhelyezett két powerdome és a cápaorr dinamikus megjelenést kölcsönöz a járműnek. A hűtőrácson található csillagminta hangsúlyozza a limuzin eleganciáját. Az új A-osztály korszerű megjelenését lapos fényszórók teszik teljessé.

Klasszikus vonalvezetés

© Mercedes-Benz Group AG
A jármű profilja már első pillantásra elárulja, hogy egy Mercedes Benz limuzinról van szó: A tökéletes vonalvezetés és a hosszú tengelytáv sportos összhatást kelt. A visszafogott kontúrok ismét a klasszikus limuzinra emlékeztetnek, amely a meghosszabbított hátsó részen végződik.

Lenyűgöző hátsó nézet

Hátul kiváló minőségű LED-es fényszórók és LED-es hátsó kombinált lámpák találhatók, amelyek segítségével az A-osztály modern fényként ragyog az éjszakában. A hátsó rész még dinamikusabbá tétele érdekében az új diffúzorok az AMG Line krómozott elemeivel tökéletes befejezést kaphatnak.

Könnyűfém keréktárcsák négyféle kivitelben

© Mercedes-Benz Group AG
Az új A-osztály limuzin vezetői 17 és 19 colos könnyűfém keréktárcsák közül választhatnak. A gumiabroncsok négy különböző felni-kialakítással választhatók tetszés szerint. A gumiabroncsok síkba süllyesztett elhelyezése tovább hangsúlyozza a külső sportos, progresszív karakterét.

Innováció minden napra: az A-osztály limuzin belseje

© Mercedes-Benz Group AG

Szélesvásznú kialakítás a vezetőfülke számára

© Mercedes-Benz Group AG
A szélesvásznú vezetőfülke, amely a médiakijelző és a vezetői információs kijelző összekapcsolásával jön létre, három különböző megjelenítési stílust támogat (klasszikus, sportos és dinamikus). Az MBUX infotainment rendszer a 10,25 colos médiakijelzőn lévő érintőképernyőn keresztül érhető el. A szoftver tanul a vezető viselkedéséből, és helyzetfüggő járműbeállításokat is kínál.

Avantgárd kormánykerék-kialakítás

© Mercedes-Benz Group AG
Az új A-osztály limuzin alapfelszereltségéhez tartozik az érintésvezérléssel ellátott multifunkciós sportkormánykerék. A hibátlanul integrált gombok megkönnyítik az MBUX szoftver intuitív kezelését. A három küllős kormánykeréknek és a nappabőr borításnak köszönhetően a kormánykerék kényelmesen illeszkedik a kézbe.

Burmester® surround hangrendszer

© Mercedes-Benz Group AG
Kérésre az A-osztály limuzin a Burmester® nagy teljesítményű hangszóróival is rendelhető. Ez lehetővé teszi, hogy a jármű utasai első osztályú hangzást élvezhessenek, amely az első és hátsó üléseken egyénileg állítható.

Nagyobb kényelem minden utazás során

Legyen szó rövid vagy hosszú távú utakról, a vezető és az utasok már a beszállás pillanatától kezdve jól érzik magukat az A-osztály limuzinban. Erről az új, háromdimenziós dombornyomású ARTICO bőrutánzatú üléshuzattal ellátott komfortülések gondoskodnak. Az ülések középső részeinél is újrahasznosított anyagokat használnak. Kérésre ujjlenyomat-érzékelőt is be lehet építeni a járművezető engedélyezéséhez.
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG
© Mercedes-Benz Group AG

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 116 LE 224 LE
Teljesítmény (kw) 85 kW 165 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.1 l/100km 6.7 l/100km
CO2-kibocsátás 107 (g/km) 153 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
* Valamennyi feltüntetett induló ár az ÁFA-t, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Tartozékválogatások
Mercedes-Benz eredeti téli kerekek és tartozékok prospektus letöltése (PDF)
Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Jármű konfigurátor

Egyedi modellek