Az új C-osztály limuzin.

Üdvözöljük a komfortzónájában!

Fedezze fel a luxus új formáját!

Az új C-osztály limuzin kényelmet visz a mindennapjaiba. Tudjon meg többet!

Dinamikus. Prémium megjelenésű.

Design: megmutatja a sportosságot. Az új C-osztály limuzinban egymásra talál a progresszivitás és a prémium megjelenés.

Modern formában egyesül a sportosság és a prémium megjelenés.

Fellépés: dinamikus és progresszív.

A modell külső képét a letisztult vonalak és felületek határozzák meg: ebben a minimalista formanyelvben természetes módon talál egymásra a prémium megjelenés és a sportosság. Lendületes arányai, meghosszabbított tengelytávja és széles nyomtávja tiszta dinamizmust kölcsönöznek az új C-osztálynak.

 

Kényelmes. Digitalizált.

Az új C-osztály limuzin a modern luxus fejlődését testesíti meg. Innovatív megoldások várják a sportos C-osztály belső terében, amelynek digitális központja a középkonzol a függőleges, 30,2 cm-es (11,9") érintőképernyővel. A modern díszítőelemek a trendi formanyelvet követik.

Szálljon be! Amikor kiszáll, úgy fogja érezni, hogy újjászületett.

Az új C-osztály az út első pillanatától kezdve gondoskodik róla, hogy Ön jól érezze magát. Okos komfortfunkciói sokféleképpen segítik a vezetést, a jövőbe mutató ENERGIZING Plus csomagnak köszönhetően pedig szinte minden helyzetben oázisnak fogja érezni járművét, amelyben új energiát nyerhet. Ismerkedjen meg itt az új C-osztály limuzin gazdag komfortfelszereltség-kínálatával!

Jóleső hangulat 64 színben: az Ambiente megvilágítás.

Az Ambiente megvilágítással hangulata és ízlése szerinti atmoszférát alakíthat ki új C-osztályában. A világításkoncepció a középkonzoltól kezdve az egész gépkocsira kiterjed. A 64 szín dinamikusan változik, és különböző árnyalatokba öltözteti az új C-osztály több részét. Élvezze ezt a páratlan és megnyugtató hangulatot!

Az Ön C-osztálya: kapcsolódik a digitális világhoz.

Az MBUX multimédia-kezelőrendszer napról napra tanul, hogy egyre jobban megismerje Önt és kívánságait.

Gépkocsija és Ön: tökéletes csapat.

Fedezze fel az MBUX-et, amelynek segítségével új módon léphet kapcsolatba gépkocsijával. Minden eddiginél könnyedebben és pontosan úgy, ahogy kívánja.

Menetdinamika

Dinamikus, kényelmes és agilis vezethetőség.

Az új C-osztály limuzin minden közlekedési helyzetben segíti a nyugodt vezetést. És ebben az Ön vezetési stílusa is szerepet játszik, hiszen ez az innovatív, adaptív lengéscsillapító rendszerrel rendelkező futómű lehetőséget ad a választásra az autó maximális reagálóképessége és magas fokú csillapítási komfortja között. A hátsótengely-kormányzás ezt bármilyen sebesség esetén segíti.

Hátsótengely-kormányzás: adaptív és alkalmazkodik a vezetési körülményekhez.

A legjobb útfekvés mindenkor. Az új hátsótengely-kormányzás aktívan alkalmazkodik az úthoz. Kis sebességnél nagyobb fordulékonyságot tesz lehetővé, nagy sebességeknél pedig jobb stabilitásról gondoskodik. Azaz az új C-osztály limuzin egyszerre biztosít fordulékonyságot és kitűnő iránytartást.

Amennyiben szeretné megtapasztalni a C-osztály kínálta új lehetőségeket vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal és próbálja ki elsők között a megújult C-osztályt a Pappas Auto-nál!

Futómű: dinamika és kitűnő iránytartás.

Egy futómű – három beállítás: az adaptív lengéscsillapító rendszerrel ellátott futómű hozzáigazodik az Ön vezetési stílusához. A nyugodt menetkomfortot vagy inkább a kimondottan agilis vezetést kedveli? A DYNAMIC SELECT kapcsolóval gyorsan válthat a különböző üzemmódok − például „Comfort” és „Sport” − között.

 

Jobb reagálóképesség az integrált indítómotor-generátornak köszönhetően.

A teljesítmény és a gazdaságosság duója: az új C-osztály motorja és sebességváltója között egy második generációs integrált indítómotor-generátor található. Ez az innovatív rendszer egy hibrid teljesítménynövelő motor szerepét is ellátja. Így gyorsulásnál akár további 200 Nm plusz forgatónyomaték is a rendelkezésére állhat.

 

Gondoskodnak Önről: csúcsfelszereltségek a biztonság szolgálatában.

A kényelem pontosan ott kezdődik, ahol biztonságban érzi magát. Az új C-osztály limuzin jövőbe mutató biztonsági és asszisztensrendszerei ezt szolgálják.

Egy igazi fénypont: DIGITAL LIGHT projekciófunkcióval.

A különböző világításfunkciók nagyszerűen igazodnak minden helyzethez, és egyúttal nagyobb kényelemről gondoskodnak.

Példamutató biztonság a Mercedes-Benz Intelligent Drive rendszerekkel.

Lehet szó sűrű városi forgalomról, hosszú éjszakai vezetésről vagy ismeretlen utakról, a Mercedes-Benz C-osztály limuzin jól érzékelhetően könnyebbé teszi a feladatát a stresszes szituációkban. Ennek hátterében egy olyan koncepció áll, amely egy Mercedes-Benz gépkocsiban minden utat biztonságosabbá és egyedülállóvá tesz: ez a Mercedes-Benz Intelligent Drive. Az az idő ugyanis, amit a kormány mögött tölt, igazán az Ön ideje. A kikapcsolódás és az energiával való töltekezés ideje, hogy mindenekelőtt biztonságosan, de egyúttal kevesebb stresszel érjen célba.

Minden, ami még biztonságosabbá teszi az új Mercedes-Benz C-osztály limuzint.

Különböző biztonsági és asszisztensrendszereinkből remek csomagokat állítottunk össze, hogy első osztályú védelmet biztosíthassunk Önnek. Keresse meg az igényeinek megfelelőt!


Amennyiben szeretné megtapasztalni a C-osztály kínálta új lehetőségeket vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal és próbálja ki elsők között a megújult C-osztályt a Pappas Auto-nál!

Jelentkezzen tesztvezetésre!