Megnyílt a Pappas Outlet Prémium minőségű használt járművek a Pappas Auto-tól

Az egyik legforgalmasabb budapesti úton nyitott prémium minőségű használt járműveket értékesítő outletet a Pappas Auto.

Budapesten a Budaörsi út az M1/M7 autópályák bevezető szakaszaként a főváros egyik legforgalmasabb útszakasza. A Sasadi út közelében, a Budaörsi út 66. szám alatt a Pappas Auto Magyarország Kft. 2017. december 11-én új telephelyet nyitott 2300 négyzetméteren, prémium minőségű használt járművek értékesítése céljából. A helyszín igazán jó választás, hiszen néhány éve épült át ez az útszakasz, így a városközpontból érkezők is gyorsan és könnyedén közelíthetik meg az outletet.

Az autókereskedés széles márkakínálattal, vonzó finanszírozási lehetőségekkel, több mint 40, fiatal, Magyarországon vezetett szervizkönyves gépjárművel várja vásárlóit. Pais József, a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója kihangsúlyotza: “A Pappas Outletben prémium minőségű használt járműveket nem csak értékesítünk, hanem fel is vásárolunk. Megbízható partnerei kívánunk lenni azoknak az ügyfeleinknek is, akik a használt gépkocsi mellett döntenek. Éppen ezért szakavatott kollégáink – márkától függetlenül – felmérik a járművek állapotát, és ha azok a követelményeknek megfelelnek, “átvizsgálva pappas” tanúsítványt kapnak. Célunk, hogy ügyfeleink biztosan elégedettek legyenek velünk.”

A legtöbb esetben a Pappas Auto munkatársai a gépkocsi kulcsával együtt Európa Garancia tanúsítványt is átadnak az új tulajdonosnak. A garancia bizonyítja a gépjármű kiváló állapotát, tulajdonosváltás esetén pedig garanciaidőn belül átruházható. Az Európa Garancia Mercedes- Benz, smart, Chrysler, Jeep, Dodge és egyéb márkájú használt gépkocsik garanciális javítása esetén, a garancia körébe tartozó alkatrész árát, valamint a munkadíj költségét is tartalmazza. Kilométer-korlátozás nélkül szinte egész Európára érvényes.

 

A  Pappas Auto hírlevelében hónapról hónapra informáljuk Önt e-mailben aktuális ajánlatainkról, izgalmas termékújdonságainkról, szerviz-akcióinkról és legújabb híreinkről.

Célunk, hogy segítsük az Ön személyes dinamizmusát, illetve mobilitásának megőrzését a mindennapok során – hiszen erre kötelez minket szlogenünk: Klasszisokkal vezet.
 

A Pappas Auto Hírlevél regisztrációját az alábbi űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan megteheti.

 

Regisztráció
Személyes adatok
/